bak aklıma ne geldi
bir dahaki buluşmayı havuz başı yapalım
e sen gidiyon, biraz daha kalsan ben ne buluşmalar ayarlıcam da
havuz başını bikini giymek için istiyosan, olur valla ben uyarım
Arkadaslar yaklaşık 10 aylik oldu bebislerimiz peki uuyku düzenleriniz nasil nasil geçiyor geceler biraz rahatladım diyen var mi
bak aklıma ne geldi
bir dahaki buluşmayı havuz başı yapalım
e sen gidiyon, biraz daha kalsan ben ne buluşmalar ayarlıcam da
Sanada merhabaArkadaslar yaklaşık 10 aylik oldu bebislerimiz peki uuyku düzenleriniz nasil nasil geçiyor geceler biraz rahatladım diyen var mi
Sana noluyo yaa reyhan ayy irislaaannn ,ne biçim annesiniz , g.tübaşı açık havuzbaşı partisi mi yapcanız
çiçekçi kartıda yokki anasını satayım yoksa arardım anamm Allahh korusunnnn kızımıda kocamı da sewiommÇiçekçiyi arayıp sorsana kimin gönderdiğini didom , boşayacam boşayacam diyodun,adam senden önce davranacak ,çıtır da alır haaaa , elalemin heriflerinden çiçek geliyo buna diye bi ağlar hakime
neymm sadece tatlişkomla irise diyosunn sankim beni görmemiş gibi
anlat bakiim sen şu diyeti
amaaann , 66 olmuşum yaaa ,taşınma zamanı yemek yapamayınca börek mörek çok yemiştim.....nası bişey ki bu diyet ,yapalım hemen
İrise el sallayıniriss neyemm pasif oldu yaa noluyo bizeee
taktılr galiba bizim topiğee o da mı banlandı şimdiii
çiçekçi kartıda yokki anasını satayım yoksa arardım anamm Allahh korusunnnn kızımıda kocamı da sewiomm
çünkü onun ikisi sewio bu işleriii
bencede yapalım sen ben asemb de istio beraber başlayalım aynı gün ne olursunuz yanıma adam arıorumm
Yarın 15:00 a kadar iris cezalı
iris bak bakalım senın puanın kaç puanda verıyolar neden bilmem sonra toplayıp şutlucaklar galiba
ımm şeyy kemm kümmönce bi anlat ama nasılmış diyet öyle hemencecik başlayamıyorum ben
ne düzeni canım düzen müzen hak getireArkadaslar yaklaşık 10 aylik oldu bebislerimiz peki uuyku düzenleriniz nasil nasil geçiyor geceler biraz rahatladım diyen var mi
kız ben gider 1 ay kalır gelrim tabi kocam o kadar ayrı kalabilirse 1 hafta sonra gelirim almaya diyore sen gidiyon, biraz daha kalsan ben ne buluşmalar ayarlıcam da
kim dedi sana taşın diye bide erkekimiz olurduneyem taşındıkki ankaradann orda olmalıydımmmmm
ne yapcaz haşemamı giyelim yanilaaannn ,ne biçim annesiniz , g.tübaşı açık havuzbaşı partisi mi yapcanız
ne oldu ya neden neden bugün sana yarın bana biliyordun demi ondan mabustakilere don gönderiyordunİrise el sallayın
O hep bizimle hep bizi yukardan izliyor olacak :2:
Cnm bilmiyoruzki çenesini tutamadı yedi ban ı.
Diğer topikten olduğunu düşünüyo bcm
Burda dediğinden yememiştir herhalde
Herkez temiz atlet getirsin mahpusluk zordur bilirim
7 günlük bir diyet ilk iki gün sadeceee dilediğinizzzzz kadarrr mevye suyuuuuu
Cnm bilmiyoruzki çenesini tutamadı yedi ban ı.
Diğer topikten olduğunu düşünüyo bcm
Burda dediğinden yememiştir herhalde
Herkez temiz atlet getirsin mahpusluk zordur bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?