2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kim dedi sana taşın diye bide erkekimiz olurdu

dimii hem senin oğluşa arkadaş olurdu erkek dayanışması yaparlardı
anam 4 yıl boyunca ordaydım büle bişe olmadı ben taşındım
buluşmalar kaynaşmalar havuzbaşı partiler yok anam yok bende şans yokk ühüü
valla güvensem oğluşa atlıycam hızlı trene gelcem benide alırsınız gari gardan

ben çiçekli donunu göndereyim kokoşun, hem lycralı irise de olur

vay vay aşka bak hemen özlicek ha, seni gidi seni ....ay abi
sen şaka mı yapıyon, ben ikinizin yanında bikini giysem bunlar bana demediğini bırakmaz
ben temmuz başına kadar burdayım sonra ağustos sonu gibi döncem ve işe başlıcam

bikinili fotoları da koycak değiliz herhaldeonada bakmayı versinler
tamam şekerim senişe başlamadan yaparız bir organizasyon

anam diğer topiklerde entrika bitmiyor ne işiniz war oralarda bilmemki irisim üzülme sen biz sen warmış gibi konusuruzzz

şimdi sahilde olucan yüzücen yorulacan biraz sonra hamak a yatıcan hafif rüzgar ohhh miss uyuyacan
kız wavyy kıbrıs ta ki otelin ne güzel hamakları vardı o mekan çok güzeldi yatıyoduk içine ohhhh

şimdi sahilde olucan yüzücen yorulacan biraz sonra hamak a yatıcan hafif rüzgar ohhh miss uyuyacan
kız wavyy kıbrıs ta ki otelin ne güzel hamakları vardı o mekan çok güzeldi yatıyoduk içine ohhhh

sana hemen bi foto gönderiyim hamakta dicem de çok bi poz olmaz
sen ordan bi hamağı mı hatırlıyon bebeğim

mepgvn de online, yorum yapıyo şu anda
alseeeeeeeen ne dicem, bu hafta kvler geliyo ya, akşamları ben tek başıma çıkabilirim, eğer sen ve mepgvn de satabilirseniz fıstıkları 1-2 saatliğine, gelin vuralım dibine muhabbetin eğlencenin yaaa

şekerim bende iki tane oğlanı satarım kv ama kızı ne yapayım
mesela nereye

şekerim bende iki tane oğlanı satarım kv ama kızı ne yapayım
mesela nereye

canım kendimiz için birşey yapalım, sen de çok bunaldın
ben çıkıcam valla bu hafta genelde, çünkü burda zaten bırakabileceğim biri yok hazır gelmişlerken değerlendireyim
bi seferlik önce alseni düşün ve o akşam 3 ünü de babaanneye götür.
eşin de olursa bakarlar el birliğiyle

AVM olur, bi kahveci olur ne bileyim bişey olur işte. kafamız sakin iki laflarız
1-2 saatliğine diyorum zaten
çıkmadan altını alır doyurursan bi peşinden koşmak kalıyor onu da yapıversinler bi zahmet

bi konuşayım canım bakalım ayarlayabilirsem haberleşiriz sen cebini bi yaz bakayım bana

Benimde oyle canım yaaa cok nadir 3 saat 2 saatte bir kalktığı geceler iyi diyorum bide bizimki sabaha karsı biraz zorluyor 5 ten sonra özellikle sik sik sallanmak istiyor bazen koyuyorum uyaniyor 6.30 dada uykusu oldugu halde kalkiyor yada sallamaktan yoruluyorum oyle diyim 2 gundur 7 de kalkiyoda iyi diyorum valla ins yasinda düzelir ama banada 2 yası bulur gibi geliyor

sen romanyadaydın dimi aydur öyle kalmıs aklımda :44:
2 yaşşş ooyy oyy zor gerçekten ama mecbuuuurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…