kim dedi sana taşın diye bide erkekimiz olurdu
kız ben gider 1 ay kalır gelrim tabi kocam o kadar ayrı kalabilirse 1 hafta sonra gelirim almaya diyor
bence tatilden sonra hem bebeler alışır biraz havuza denize hem büyümüş olurlar
hem tabi bikini giycem anneyiz biz okadar olacak hiç rahatsız olmuyom vallalannn bikiniyle korsede giyilmezki
ama burda olduğum sürece tüm buluşmalara okeyim şekerim
ne yapcaz haşemamı giyelim yani
ne oldu ya neden neden bugün sana yarın bana biliyordun demi ondan mabustakilere don gönderiyordun
ben çiçekli donunu göndereyim kokoşun, hem lycralı irise de olur
vay vay aşka bak hemen özlicek ha, seni gidi seni ....ay abi
sen şaka mı yapıyon, ben ikinizin yanında bikini giysem bunlar bana demediğini bırakmaz
ben temmuz başına kadar burdayım sonra ağustos sonu gibi döncem ve işe başlıcam
İvit ivit hırsız dediği için mune onun ağzını yarına kadar bantlamış
şimdi sahilde olucan yüzücen yorulacan biraz sonra hamak a yatıcan hafif rüzgar ohhh miss uyuyacan
kız wavyy kıbrıs ta ki otelin ne güzel hamakları vardı o mekan çok güzeldi yatıyoduk içine ohhhh
sana hemen bi foto gönderiyim hamakta dicem de çokbi poz olmaz
sen ordan bi hamağı mı hatırlıyon bebeğim
mepgvn de online, yorum yapıyo şu anda
alseeeeeeeen ne dicem, bu hafta kvler geliyo ya, akşamları ben tek başıma çıkabilirim, eğer sen ve mepgvn de satabilirseniz fıstıkları 1-2 saatliğine, gelin vuralım dibine muhabbetin eğlencenin yaaa
şekerim bende iki tane oğlanı satarım kv ama kızı ne yapayım
mesela nereye
canım kendimiz için birşey yapalım, sen de çok bunaldın
ben çıkıcam valla bu hafta genelde, çünkü burda zaten bırakabileceğim biri yok hazır gelmişlerken değerlendireyim
bi seferlik önce alseni düşün ve o akşam 3 ünü de babaanneye götür.
eşin de olursa bakarlar el birliğiyle
AVM olur, bi kahveci olur ne bileyim bişey olur işte. kafamız sakin iki laflarız
1-2 saatliğine diyorum zaten
çıkmadan altını alır doyurursan bi peşinden koşmak kalıyor onu da yapıversinler bi zahmet
bi konuşayım canım bakalım ayarlayabilirsem haberleşiriz sen cebini bi yaz bakayım bana
valla cnm halen daha adamakıllı bi düzen yok hergün farklıı
daha dün gece sabah 5 e kadar mahfetti benii
ama bazende 3 saat aralıksız uyudugu oluyo çok nadir de olsa
bence daha düzen felen oluşmaz bunların milletin dediğine göre yaşını bekliycez sanırım
gerçi kimiside 2 yaş diyo yaşayıp görcez bakalım
seninki ne alemde peki
Benimde oyle canım yaaa cok nadir 3 saat 2 saatte bir kalktığı geceler iyi diyorum bide bizimki sabaha karsı biraz zorluyor 5 ten sonra özellikle sik sik sallanmak istiyor bazen koyuyorum uyaniyor 6.30 dada uykusu oldugu halde kalkiyor yada sallamaktan yoruluyorum oyle diyim 2 gundur 7 de kalkiyoda iyi diyorum valla ins yasinda düzelir ama banada 2 yası bulur gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?