Günaydınnnnn herkese...
İris, Cydnks hoşgeldiniz, gitmeyin bir daha başka topiklere..
Alsen minik bebek hoşgelmiş:)) sağlıklı, huzurlu, mutlu olsun inşallah..
Berfenur geçmiş olsun. Umarım gece yükselmemiştir ateş. Bu ara havalar çok kötü, sıcak mı serin mi belli değil.. İnşallah ciddi bir hastalığa yakalanmadan atlatırız bu dönemi.
Ela da bu ara kusuyor. Emdikten sonra öksürüp kusuyor.. Reflü gibi, midesindekîler ağzına çıkıyor sanki. Cumartesi doktor kontrolümüz var, soracağım doktora.. 5. Ve 6. Dişimiz de çıktı nihayet, yukarıdan. Çok zorladı ama.. Uykusuz geceler ve pişik...
Herkese mutlu, huzurlu günler..
bugün başladım diyete dua edin bana
kolay gelsın cnm sana.emzırıosan ve dıyet yapacaksan dıkkat et ama.bende tek gobek var benımde bölgesel zayıflamam lazım tek gobek ıcın mekık cekıorm ıste bı de uste salas gıyorm cok dıkkat cekmıobı de artık hava degısımınden ıstahım hıc yok karpuz favorı meyvem oldu.hem bol su ıcerıo hem tok tutuo
cok saol guzellık...ltfen bı daha banlanmayın..uzuluyorz topıkcee
geldim nannnnnn
öslediniz mi bakiim:44:
Bilmem ki 100mü acabaTatlışkomunda 10
hani birlikte başlıyoduk , anlatsana bi programı yaaaabugün başladım diyete dua edin bana
kolay gelsın cnm sana.emzırıosan ve dıyet yapacaksan dıkkat et ama.bende tek gobek var benımde bölgesel zayıflamam lazım tek gobek ıcın mekık cekıorm ıste bı de uste salas gıyorm cok dıkkat cekmıobı de artık hava degısımınden ıstahım hıc yok karpuz favorı meyvem oldu.hem bol su ıcerıo hem tok tutuo
Söz veremem ,çenemi tutamıyom genelde
mapus kardaşımmmmmmmmmmm ,bulamadım senin koğuşu ,iki volta atardık
bende de var bi 10 puan
hani birlikte başlıyoduk , anlatsana bi programı yaaaa
Çok karpuz da çok şeker demek ona göre dikkat
Geçmiş olsun Elacığa, umarım önemli diildir geçici bi dönemdirGünaydınnnnn herkese...
İris, Cydnks hoşgeldiniz, gitmeyin bir daha başka topiklere..
Alsen minik bebek hoşgelmiş:)) sağlıklı, huzurlu, mutlu olsun inşallah..
Berfenur geçmiş olsun. Umarım gece yükselmemiştir ateş. Bu ara havalar çok kötü, sıcak mı serin mi belli değil.. İnşallah ciddi bir hastalığa yakalanmadan atlatırız bu dönemi.
Ela da bu ara kusuyor. Emdikten sonra öksürüp kusuyor.. Reflü gibi, midesindekîler ağzına çıkıyor sanki. Cumartesi doktor kontrolümüz var, soracağım doktora.. 5. Ve 6. Dişimiz de çıktı nihayet, yukarıdan. Çok zorladı ama.. Uykusuz geceler ve pişik...
Herkese mutlu, huzurlu günler..
Allahım Didem kardeşimi dalgadan rüzgardan koru yarabbim, puff diye uçurmabugün başladım diyete dua edin bana
çok geçmiş olsun canım, ben de okudu ama bi cevap veremedim haliylesaoll cnm sana da cok gecmıs olsun..evet uzun kol gıydırsem terlıyor ınce gıydırsem usuyor anlamadım valla kafayı yıcem ..benım kızım daha hıc dıs cıkarmadı.belkı dıs te gelıyodur ama bogazda enfeksıyon varmıs gece hep nobetteydık cnm atesı yukselmesın dıe
heee aynı koğuşa düşeydik iyiydiSöz veremem ,çenemi tutamıyom genelde
mapus kardaşımmmmmmmmmmm ,bulamadım senin koğuşu ,iki volta atardık
bende de var bi 10 puan
hani birlikte başlıyoduk , anlatsana bi programı yaaaa
Çok karpuz da çok şeker demek ona göre dikkat
İçerdik kıııızzz ,sonraki günlerin menüsü nasıl kiiii merak ettimhoşgeldin yavrummm yaa bıraktım kız ben gerii çok zorr2 gün sadece mevye suyu içeceksiiinnn
Geçmiş olsun Elacığa, umarım önemli diildir geçici bi dönemdir
gitmemek konusunda ise söz veremiciiim
Allahım Didem kardeşimi dalgadan rüzgardan koru yarabbim, puff diye uçurma
çok geçmiş olsun canım, ben de okudu ama bi cevap veremedim haliyle
heee aynı koğuşa düşeydik iyiydi
böle durumlarda çok yalnız kalıyo insan
Allahtan didemle tatlışkom vardı da iki diyet pisküvisi bi mozaik bi diyet kola getirdiler
skype yapalım bacım biz rahat durmuyoz nasılsa
hiç olmassa akşamları görüşürüz
İçerdik kıııızzz ,sonraki günlerin menüsü nasıl kiiii merak ettim
Dur alayım şu kamerayı da mapusluk günleri kolay geçsin bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?