2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnnnn herkese...
İris, Cydnks hoşgeldiniz, gitmeyin bir daha başka topiklere..
Alsen minik bebek hoşgelmiş:)) sağlıklı, huzurlu, mutlu olsun inşallah..
Berfenur geçmiş olsun. Umarım gece yükselmemiştir ateş. Bu ara havalar çok kötü, sıcak mı serin mi belli değil.. İnşallah ciddi bir hastalığa yakalanmadan atlatırız bu dönemi.
Ela da bu ara kusuyor. Emdikten sonra öksürüp kusuyor.. Reflü gibi, midesindekîler ağzına çıkıyor sanki. Cumartesi doktor kontrolümüz var, soracağım doktora.. 5. Ve 6. Dişimiz de çıktı nihayet, yukarıdan. Çok zorladı ama.. Uykusuz geceler ve pişik...
Herkese mutlu, huzurlu günler..

saoll cnm sana da cok gecmıs olsun..evet uzun kol gıydırsem terlıyor ınce gıydırsem usuyor anlamadım valla kafayı yıcem ..benım kızım daha hıc dıs cıkarmadı.belkı dıs te gelıyodur ama bogazda enfeksıyon varmıs gece hep nobetteydık cnm atesı yukselmesın dıe

bugün başladım diyete dua edin bana

kolay gelsın cnm sana.emzırıosan ve dıyet yapacaksan dıkkat et ama.bende tek gobek var benımde bölgesel zayıflamam lazım tek gobek ıcın mekık cekıorm ıste bı de uste salas gıyorm cok dıkkat cekmıo bı de artık hava degısımınden ıstahım hıc yok karpuz favorı meyvem oldu.hem bol su ıcerıo hem tok tutuo

yok canım emzirmiyorum malesef benimde göbeğim warr yaa

cok saol guzellık...ltfen bı daha banlanmayın..uzuluyorz topıkcee

Söz veremem ,çenemi tutamıyom genelde

geldim nannnnnn
öslediniz mi bakiim:44:

mapus kardaşımmmmmmmmmmm ,bulamadım senin koğuşu ,iki volta atardık

Bilmem ki 100mü acaba Tatlışkomunda 10

bende de var bi 10 puan

hani birlikte başlıyoduk , anlatsana bi programı yaaaa

Çok karpuz da çok şeker demek ona göre dikkat

hoşgeldin yavrummm yaa bıraktım kız ben gerii çok zorr 2 gün sadece mevye suyu içeceksiiinnn

Geçmiş olsun Elacığa, umarım önemli diildir geçici bi dönemdir
gitmemek konusunda ise söz veremiciiim
Allahım Didem kardeşimi dalgadan rüzgardan koru yarabbim, puff diye uçurma
çok geçmiş olsun canım, ben de okudu ama bi cevap veremedim haliyle

heee aynı koğuşa düşeydik iyiydi
böle durumlarda çok yalnız kalıyo insan
Allahtan didemle tatlışkom vardı da iki diyet pisküvisi bi mozaik bi diyet kola getirdiler
skype yapalım bacım biz rahat durmuyoz nasılsa
hiç olmassa akşamları görüşürüz

Son düzenleme:
hoşgeldin yavrummm yaa bıraktım kız ben gerii çok zorr 2 gün sadece mevye suyu içeceksiiinnn
İçerdik kıııızzz ,sonraki günlerin menüsü nasıl kiiii merak ettim

Dur alayım şu kamerayı da mapusluk günleri kolay geçsin bacım

Kiz iriss buyuksun kogusagasi oldugudan degil ama. Yogurdu mayalarken az bise seker atti bi de ustune suzgeclen bez koydum. Yogurdu ters cevirsem akmayacak o derece

İçerdik kıııızzz ,sonraki günlerin menüsü nasıl kiiii merak ettim

Dur alayım şu kamerayı da mapusluk günleri kolay geçsin bacım

biz skype ta mesajlaşıyoz zaten ya, görüntülü yapamıyoz
ya işte oluyoz ya evde kocalar oluyo
görüntüsüz mesajlaşıyoz

diyetci bacilarim bisi sorcam size bu gobek cevremiz icin (artik belim incelmeye basladi da) nasil hareketler yapsak daha hizli forma girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…