Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni bir ortama girince rahat uyumuyorsa asla deneme bile. İyice huysuza baglar. En son 7 aylikti denedigimde perisan olmustum yol boyunca stresten ikigun heryerim agridiyanıma kemirecek bişeyler alayım madem sağolasın canım
uykusuz bıraksam da uyur mu acaba , yeni bi ortama girince faltaşı gibi açıyo gözlerini. inşallah uyur :44:
ceydammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne yapacan kovacan mı bizi
ama beni müdür yapacaktın didom
offf yaa biz de aynı , balgam takıldıkça öksürüyo
deliksiz uyku mu![]()
![]()
bu araada güne seçimle başladım ama bizim belediye kaynıyo seçim yaklaşdı ya sizde de öylemi irisscan
Yeni bir ortama girince rahat uyumuyorsa asla deneme bile. İyice huysuza baglar. En son 7 aylikti denedigimde perisan olmustum yol boyunca stresten ikigun heryerim agridi
iris sen günlük diye bir şeyden bahsediyordun o sizde işe yaramaz mı ?
yaptım bacım ,yok işe yaramadı...yani yaradı belki de ama sürekli balgamı çıkarmaya çalışıyo uyurken , öksürüyo öksürüyo ama tüküremediğinden geri gidiyo işte![]()
zor durum yaa, yani ne uyutur ne rahat bırakır öksürük gıcık felen de yapar, didem sorsun da ben de merak ettim ne yapılabilirki ,
şimdi sen yapmışsındır da , kestane ballı süt , iyi geliyormuş anladığım kadarı ile, hatta kestane balı tek başına iyi bir şey imiş, yastık kullanıyormu diycem amam sanmıyorum :) umay yastık ı yastık olmaktan soğutmuştur ama çarşaf altına koyuyorum demişti geçen gün bir arkadaş abşı yukarıda olursa akıntı yapmaz herhalde, dur biraz daha google amcaya bakıyım neler bulcam ,
afam karıştı balgam söktürmek için herkes işi diyorr, ben karışmıyayım en iyisi , tez zmanda iyileşsinn umay prenses,
dido çalışmıyorum ama ,yine de oyum sana(bana da nar ekşisi alın beee )
![]()
ne yaparsak yapalım bu hastalık kendi bildiği süreci tamamlıyo sanırsamallahtan ateşi vs. yok bakalım azalır inşallah , haftaya da köye gidiyo daha perişan etmesem çocuğu ya :44:
nooldu senin bilet işi , nar ekşisinden 1 gram getirmem söyliyim ,gel kendin al![]()
evet Allah tan ateş yok , bayram a gidiyorsun dimi senn,bilet işi inşallah bugün yarın , bu hafta içinde hallediceğiz,(çokta boğazını sıkmadan , azar azar çalışıyorum) olumsuz bişi yok ama bekliyorum kısacası ,
![]()
Guzelcanlar napiyorsunuz gelemedim bu ara hortlak vaziyetindeyim..
oturduğum yerde başım mı döndü ki leyn , hiç bir yerde sallanmıyor ama :18::18::18:
Bu arada allah razi olsun otrivini burdan gorup aldiydimgecenin 2 sinde hayat kurtardi
umayim tatli kizcem kiyamam sana ya![]()
ne oldu lan ,miden de bulanıyo mu![]()