Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederim, bbir arkadaş benim bebek doğum kanalına girdikten iki hafta sonra doğdu dedi ama tam olarak bende bilmiyorum kanala girdikten ne kadar sonra doğduklarını, salı günü kontrolum var inş. doktora sorarım unutmazsam ve sonucunu yazarım
kız yarın gideceksin kontrole memnun kalırsan haber ver
bende sıldım gitti o 10 gunluk kısmı vallaçok terbiyesiz dunurum bu takvim ben 9ay 10 gunun o 10 gunluk kısmını bile gormezlikten gelirken bu bizi hala 36 gösteriyor
canımcım hiç oyle bir kişi değil gorunce zaten seversin kız benimde bugunlerde ağrılarım arttı bende gelebilirim salı gunu belli olmaz benim kız 3 gundur hiç normal değilne yalan söyleyim heyecan var
umarım doktor bana bu zamana kadar başka yere gittinde doğum için buraya geldin demez :))
doktor konusunda tereddütüm yok sen ve doğum yapan arkadasımın ve çevremdeki birkaç kişinin
bir bildiği vardırki önerdiniz
eşime söledim oraya gidicemi
biraz uzak ama sen nasıl istersen içine sinsin yeter dedi
içim rahat şimdiden
keşke gelmişken seninlede görüşme imkanımız olsaydı(
selam annişlerr
yeni bir haftaya daha oğluşumla tek bedende girdik, hadi hayırlısı
ama dünden beri sancılarım çok arttı, sabahı da zor ettik bakalım bugün nasıl gececek![]()
amaan canım yaşatmasın tabiii berbat bişe inan bazen artık dogurayim diyorum cunku gercekten canımı acıtıyoro gogus agrısıda fenaymış bak bende onu yaşamadım hiç herkeste farklı bi ağrı işte yaa neysee seninkine az kaldııı benim bugun tam 1 ayım var 23 agustostu en son gunumuz
selam annişlerr
ama dünden beri sancılarım çok arttı, sabahı da zor ettik bakalım bugün nasıl gececek![]()
bişey kalmamış doğuma...senin oğlan 9 10 gün yatacak içerde anlaşılan ...sağlıkla gelsin ::))
canımcım hiç oyle bir kişi değil gorunce zaten seversin kız benimde bugunlerde ağrılarım arttı bende gelebilirim salı gunu belli olmaz benim kız 3 gundur hiç normal değil
canım bebek dönmediği için benim bu durumda olmam malesefnormalde ayın 1ine almıştık randevumuzu aman nolacak biraz geç olsun son kontrol olsun diye ama artık dayanamıyorum gittiğimde 13gün olmuş olacak yarın gidicem ''diğer geldiğinde doğum pozisyonunu konuşucaz'' demişti zaten kadın dönmediyse hala konuşmaya gerek yok sezeryan demişti artık bende dayanamaz oldum alın sezeryanla diyeceğim
democaaaan hoşgeldin yavrum akıntı sızıntı yok di mi hala ?
ayy senınde kız ne oluyo bizim kızlara bilmiyom
resmen artık benı çıkar dercesine baskı yapıyo benımkı
midemin üstüne kaburgalrıma kadar oydu içimi
gel valla görüşelim ya
valla nerden buluyorlar bu gucu bende anlamadım inşallah gelecem
Ahhh ahhh bu kaşınttıı ne zaman geçecek çok merak ediyorum....
Deli gibi kaşınıyorum her gece ve her sabah artık iyice sinirim bozulmaya başladı..![]()
selam annişlerr
ya efsa yada lizge hayırlısı ile benim yeğenimin ismi ne bakalımadı ne olcak yeğenimin:))
bendede var kasıntı benmi kontrol kartımın arkasında normal diye yazıyor takmıyorum o yuzdenAhhh ahhh bu kaşınttıı ne zaman geçecek çok merak ediyorum....
Deli gibi kaşınıyorum her gece ve her sabah artık iyice sinirim bozulmaya başladı..![]()
Cok az gunun kalmis. Belkideeee yakinda guzel haberlerini aliriz insallahh