• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar yaa biz isimi kesinleştiremedik daha babamıza sen bul bu sefer dedim oda DİDEHAN ismini istiyo ilk mısra dedi ben anlamı güzel deil dedim DİDE gözbebeği demekmiş.
bende rümeysa istiyorum cennetle müjdelenen ilk kadınmış.sizce rümeysa mı didehan mı güzel yada bildiğiniz güzel bi isim varmı.bide AFRA var ilk kızıma göbek adı koymuştu ebemiz 1_didehan
2_afra
3_rümeysa

bence afra bir marka adı gibi..
hiçte duymadm ve açıkcası kulağa hoş gelmyo.
rümeysa çok kibar bi bayan adı bencee
söylenişide rahat, anlamıda..
dide güzel ama han uymamş gibi sanki..
hayırlısı bakalm..

herkse iyi geceler fıstık anneler..
yarn 15 gün aradan sonra kontrole gitcez.
2 haftada 1 kilo aldm inş çoğunu bebeğim almştr.
müjdelerle gelmeyi umuyorm.
öpücüklerrrrr...:16:

bızde yarın gıdıcez bebısımle kontrole 37 haftalık olduk bu arada catı muaynesı yaparmı acaba yarın doktorum bısey demedı ama

bugün çok zor geçti.Biraz yürüyüş olsun diye eşimle pazara çıktık.Neyse gelirken o kadar zorlandım ki.Hem de çok yakın evimize pazar.Artık yürüyemiyorum ya aşağıdan acayip çekiyor.Bir de karnımın içi kaya gibi o kadar gergin ki resmen acıtıyor.Bi de şu ter basması felaket.Ay allahım acayip olduk artık yaa.Zamanın çabuk geçmesini istiyorum artık.Çok zorlanmaya başladım çünkü..

Canım aynen ben de fenayım! :( Gündüz alışverişe gittik, dönüşte arabadayken gözümden yaş geldi resmen!:43: Yürümek işkence bana 15 dk bile yürüyemiyorum! Her hamile bizim gibi değil, ne mutlu onlara...:nazar::nazar::nazar:

Geçenlerde Mufffin söylemişti hastaneye yanımıza evlilik cüzdanı alalım mı diye..birkaç arkadaş ne gerek var niye gibilerinden
laf etmişlerdi. hastanede gerekiyormu bilemem ama yanımızda almamızda (bencede) fayda var. belki hastanede gerekebilir.
gerekmese bile nüfus cüzdanı çıkartırken gerekecek. bekletmeye uzatmaya gerek yok bence ama ilk gün 2.gün bekletmeden
bu resmi işlemi de halledip kafamızı rahatlatmalıyız diye düşünüyorum. zaten 30 gün içinde çıkartılmazsa cezaya giriyormuş
ve aileden ceza olarak x bir ücret tahsil ediliyormuş. bilgilerinize.

bebek nüfus cüzdanı çıkartmak için neler gereklidir..?

1. anne veya babanın müfus cüzdanları
2. evlilik cüzdanları
3. bebeğin doğum belgesi
4. işlem ve posta ücreti
5. anne veya babanın direkt başvurusu
canım evlilik cüzdanı ne hastanede nede nüfus cüzdanı çıkarırken gerekli olmadı bizde ama yinede siz bilirsiniz tabi...

Merhaba taze anne adayları
bendeşubat 2012 de anne oldum
hepinize allah kolaylık versin ve sağ salim bebeğinizi kucagınıza alın inşallah
yeni bir anne olark düşüncelerimi yaşadıklarımı yeni oluştırdıgum blogda paylaştım
eger sizlerde okur bana güç verirseniz sevinirim
herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden blogumdan ulaşanilirsiniz konu hakkında aydınlatmaya çalışırım

alttaki linki tıklayabilirsiniz

http://birtutamaptal.blogspot.com/

zaten uyuyamıyorm birde tuvalet ve sahur nöbetleri eklenince üstüne çekilmez oluyo geceler..
neyseki annem ve kız kardeşim yanmda olcaklar artk
eşim almaya gitti şuan terminalden.:32:
kaç zamandr görmüyorm, özledmmm..
Allah herkesi kavuştursnn sevdiklerine:16:

Gunaydinlar herkese.
Bidahakine son ayi kişa getirmek lazim. Bole cok zooooorrrrrr. Terlemekten sinirlerim alt ust oldu

zaten uyuyamıyorm birde tuvalet ve sahur nöbetleri eklenince üstüne çekilmez oluyo geceler..
neyseki annem ve kız kardeşim yanmda olcaklar artk
eşim almaya gitti şuan terminalden.:32:
kaç zamandr görmüyorm, özledmmm..
Allah herkesi kavuştursnn sevdiklerine:16:

ben dehıc uyuyamıyorum ufff gunaydın herkese

gozun aydın canım aglattın benı ben de annemı de ablamı da cok özledım ama var bızımkılerın gelmesıne daha

yok cnm ya yanlış anladın benı
habersiz olduğum için bu şeyden ben öle yorumladım kendımı
senın söylemenle kesinlikle alakası yok lütfen yanlış anlama
deli bide açıklama yapmısın biliyorum bende saka oylesine yazdımm hiç yanlıs anlamam seviyorum kız hepinizi

günaydııınnn:49: bu cuma son iş gunumuz artık kızımla evde vakit gecirecez kavuşma gunumuzu beklicez :emir_bebek: ama çatı kemiği ağrımız artarak devam ediyor ve yurutmez ediyor :50:aaa birazdandaa göbüş resmi eklicem :49:

günaydııınnn:49: bu cuma son iş gunumuz artık kızımla evde vakit gecirecez kavuşma gunumuzu beklicez :emir_bebek: ama çatı kemiği ağrımız artarak devam ediyor ve yurutmez ediyor :50:aaa birazdandaa göbüş resmi eklicem :49:
bende oyleyim valla eşim artık bana canım, hayatım yerine penguenim diyor

Sıcaktan eritecek dereceye gelen Adana'dan bol mide bulantılı,koca bir kafanın göğüs kafesime baskı yapmasıyla güne başlayan bir annenin dramı ile günaydın...:43:

Back
X