Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecelik de neymiş peehhhhh.. ben rahatıma düşkünümdür![]()
kuzum zaten ilk basta odada kim varsa sen ilk geldiğinde gorecekler hele birde sezeryan olursan kacınılmazaman en fazla pijamanın altını giymeyiz üstümüzde pike olacak nasılsagelen baksın giden baksın da rahat etsinler
kızlar temmuz annelerinin hikayelerini okuyorum da epiduralde belden iğne yapılmıyor muydu sadece..bele epidurali taktılar vb yazmış da anne.takılı mı kalıyor ameliyatta:26:
kızlar temmuz annelerinin hikayelerini okuyorum da epiduralde belden iğne yapılmıyor muydu sadece..bele epidurali taktılar vb yazmış da anne.takılı mı kalıyor ameliyatta:26:
kuzum zaten ilk basta odada kim varsa sen ilk geldiğinde gorecekler hele birde sezeryan olursan kacınılmaz
evet oyle biliyorum sezeryande takılı kalıyor diye normal doğumda sanmam
oda guzel işler dusunuluyor ama can dusunulmuyor ozel sektor ben niye hiç sasırmadım acabaBu arada kızlar sanırım ben işyerimde doğum yapıcam
bu ay sonu çıkıom izne diom adamlar niye çıkıon diolar
burası nolcakmış
ya bulamadılarda birini
evden yardım ederim diorum bakalım yoksa son güne kadar beni yollamıcaklar gibi
ay valla allah sizden razı olsun su kaynanamla kaynatamın gıcıklıgını sizin sayenizde atıyorum beni hep mutlu ediyorsunuz guldurdun beni delisin kızım senooohhhh sefam olsuuunnnnn show must go on![]()
ay valla allah sizden razı olsun su kaynanamla kaynatamın gıcıklıgını sizin sayenizde atıyorum beni hep mutlu ediyorsunuz guldurdun beni delisin kızım sen
oda guzel işler dusunuluyor ama can dusunulmuyor ozel sektor ben niye hiç sasırmadım acaba
rica ederim şekerim ne demekkk
geldiler mi temizliğe nedir son durum yahuuu ben cumarteside bırakmıştım sizi![]()
bilmiyorum ki tatlım ben bir pijama bir de gecelik koydum artık hangisini giyersem, gerçi gecelikle hiç aram yoktur ben yine ne yapar eder pijama giyerim![]()
aynen gecelik giyince sabah bi bakaıyorum aslında gecelik giymemişim hahahahahtty![]()
demo sen ne zaaman doğuruyon:)) 9 gün kalmış dio:))
valla kızlar bende gecelik özürlüsüyüm kıvrılır kıvrılır kayar gider hiç sevmem altımda mutlaka bişe olacak o güven duygusu mu oluyor bende artık ne oluyorsa rahat rahat yatıyorum![]()
bana kalsa şimdi gider doğurur gelirim
haftaya kadar bekliyoruz tatlım geldi geldii gelmedi suni sancıyla davet edicez, ona rağmen gelmedi artık sancıları çekip çekip sezaryene giricem
umarım bu hafta gelir paşam
yok gelmediler ama telefon ettiler seni durakta bekliyoruz senin cantanı hazır değil sana alısveris yapacaz ben kocişimle gidecem diyorum yok biz geldik illaki in gidelim yorgunum kasıklarım ağrıyor yuruyemiyorum diyorum yok olmaz gel diyorlar ya ben iç çamasırı alacam kaynatamın yanında nasıl seceyim ısrar kıyamet lanet olsun dedeim gittim yani sağolsun kaynatamın yanında iç çamasırı secmek zorunda kaldım ayrıca kaynanam hazır ol onumuzdeki ayın 2 si gibi seninle kuafore gidelim malum temizlik bende gerek yok ben evde halledecem dedim yav bela oldular rahat bırakmıyorlar beni kırmak istemiyorum ama sanırım kacamayacagım sonuc bu olacak eşime dedim eşim bayagı bir kızdı ha bide beni dik bir yokuş çıkarttılar valla oluyorum sandımmm işte benmi asımın belaları bunlarrica ederim şekerim ne demekkk
geldiler mi temizliğe nedir son durum yahuuu ben cumarteside bırakmıştım sizi![]()
sağlıkla bereketle gelsin inşallah koca kafa![]()
bana kalsa şimdi gider doğurur gelirim
haftaya kadar bekliyoruz tatlım geldi geldii gelmedi suni sancıyla davet edicez, ona rağmen gelmedi artık sancıları çekip çekip sezaryene giricem
umarım bu hafta gelir paşam
valla şu anda askılı ve çamaşırla yatıorum :)) muhabbete bak ya
valla şu anda askılı ve çamaşırla yatıorum :)) muhabbete bak ya