• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah herşey yolunda gider canım sağlıcakla alırsın bebişini kucağına bu gece dualarımız sizlerle :nazar:

İnsaallah Allah razı olsun

Allah yardımcın olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz :)

Heyecandan uyunmaz ki ya :)

Sana guveniyoruz hadi bakalım :)

Bende kendime güveniyordum ama sancılar yoklamaya başlayınca nasil sabah olacak demeye başladım .

İnşallah herşey yolunda gider canım sağlıcakla alırsın bebişini kucağına bu gece dualarımız sizlerle :nazar:

İnsaallah Allah razı olsun

Allah yardımcın olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz :)

Heyecandan uyunmaz ki ya :)

Sana guveniyoruz hadi bakalım :)

Bende kendime güveniyordum ama sancılar yoklamaya başlayınca nasil sabah olacak demeye başladım .

:1: :1: melul melul beklesem keske . Sancılarım basladi. Sma duzensiz. birde aksam 10 da tekrardan gittim hastaneye . Gündüz ki Nişandan sonra aksam 8 gibi yine nişan geldi. Gerci
Normalmiş ogrenmis oldum. 50 Dakika'ya yakın nst ye bağlı kaldım. Sancı var ama duzensiz. Bebisimin kalp atislarida iyi sukur. Sabaha doğururum muhtemelen . Sancıların düzene girmesini evde beklemeyi tercih ettim. İnsanın evi gibisi yok sonuçta .

Allah yar ve yardımcın olsun çok kolay bir nasip etsin inşallah...bende 24 ağsutosta doğuracağım inşallah yerinde olmak isterdim ben sazeryan olmak zorundayım senin normal doğum ne güzel:))

gidip uyumaya çalışacağım , bu arada sizleri düşünüp heyecanlanacağım :) Allah yardımcınız olsun , şafak ba ve reveluo...... ve bu gece doğum yapan herkesin , dua ya ihtiyacı olan herkesin ,

Ay nasıl heyecan yaptım, sanki ben doğurucam :)
Rabbim yardımcınız olsun kızlar, sağsalim kucaklarınıza alıp evinize dönünde sıra bize gelsin :)

Bizede sira gelicek zambakcigim az kaldi:)

Az kaldı ama bende çok fenayım canımcım yaa, şu ağrılar olmasa çok rahat olucam.
Matkap gibi deliyor resmen varmı böyle bşey yaa, törenle oturup kalkıyorum resmen.
Bu aya kadar çok rahattım, birden böyle olması ağır geldi bana :(

Ne olacak bu uykular yahu kızlar ? Yattım güya ne sağa dönebiliyom ne sola...Ateş bastı ter döktüm.Bir ağlama tuttu beni.Ne olacak bu halim böyle diye.Sonra bir ter nöbeti daha.Uykum tamamen kaçtı.Kalktım bende napayım ? Ay allahım ne olur yardım et.Bu şişkoluk ağırlık ne zor şeymiş.Karnımda kaya var sanki...

Ne olacak bu uykular yahu kızlar ? Yattım güya ne sağa dönebiliyom ne sola...Ateş bastı ter döktüm.Bir ağlama tuttu beni.Ne olacak bu halim böyle diye.Sonra bir ter nöbeti daha.Uykum tamamen kaçtı.Kalktım bende napayım ? Ay allahım ne olur yardım et.Bu şişkoluk ağırlık ne zor şeymiş.Karnımda kaya var sanki...

En azından seni anlayan birileri var canım, seninle aynı sıkıntıyı paylaşacak ve uykusuz çok arkadaş var.
Annelik zor derlerya buda onlardan biri işte, boşuna cennet ayaklarımızın altında olmayacak...

Bende geceleri uyuyamiyorum bebek olunca da uyku zor gorunuyo birde ben dayanamiyorum uykusuzluga d'un gece uyuyamadim bugun tum gun sersem gibiydim

Bende geceleri uyuyamiyorum bebek olunca da uyku zor gorunuyo birde ben dayanamiyorum uykusuzluga d'un gece uyuyamadim bugun tum gun sersem gibiydim

Bende hiç dayanamam, küçük bir seste ise hemen uyanırım, çokta hafif uykum vardır.
O nedenle hep ön hazırlık yaparım yatmadan, tel sesini kısarım mesela...

selam taze annişlerr....
KAVUŞMAYA SON 9 SAATTTTTTTT :46::46::46::46::46::46::46::46::46:
dualarınızı eksik etmeyin benimde dualrım sizlerde olucak Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın. kucaklarımızı meleklerle donatsın inş................

Allah yardımcın olsun.Sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah.İnşallah çok kolay bir doğum olur...Darısı bizim de başımıza...

selam taze annişlerr....
KAVUŞMAYA SON 9 SAATTTTTTTT :46::46::46::46::46::46::46::46::46:
dualarınızı eksik etmeyin benimde dualrım sizlerde olucak Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın. kucaklarımızı meleklerle donatsın inş................
Hadi Allah kavustursun bebegine saglıkla, guzel haberlerini bekliyoruz :)
hadi git uuyu güzel anne, yarın bol enerjiye ihtiyacın olucak ,hem bebişininde ihtiyacı var, muhteşem buluşma için ,dinlenmelisiniz ... tamam heyecan var daaa, eğer şafakba da bu gece beklerse aynı gün kısmetse doğumlarınız :46::46::46::46: bol uykuuuuuuuuuu , hadi gözüm görmesin sizi burda :34: sonra hemen ilk fırsatta haber veriyorsun bize ama ,:34:
Uyunmaz ki ya heyecandan :)
:1: :1: melul melul beklesem keske . Sancılarım basladi. Sma duzensiz. birde aksam 10 da tekrardan gittim hastaneye . Gündüz ki Nişandan sonra aksam 8 gibi yine nişan geldi. Gerci
Normalmiş ogrenmis oldum. 50 Dakika'ya yakın nst ye bağlı kaldım. Sancı var ama duzensiz. Bebisimin kalp atislarida iyi sukur. Sabaha doğururum muhtemelen . Sancıların düzene girmesini evde beklemeyi tercih ettim. İnsanın evi gibisi yok sonuçta .

Kızlar uyuyamazsaniz gelin ben burdayim. Bu sancılar beni uyutmaz bu gece
Sana guveniyoruz canım az kaldı :)

Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 5 ziyaretçi)

gulsunoguz,
Ice_daisy,
esrapdr,
vcdrdvn,
Lapinu,
şeker-leblebi,
Pepik,
safakba,
ceylan06,
fabor,
zammbak,
bilgedeni