Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ki nin de kafa kanala inmedi
çok ağrım var acilma 2cm ilerlemiyor
doktor dedi başı indirmeye çalışıyor
ben ağustos annesi olcam bekleyelm ddi
Oooo olmazki boyle ama ben sancı çekiyorum herkes uyuyor. Canlı canlı dogumu kaçırıyorsunuz söylemiş olayımbenim açılmam 8 cm . Ama hala kafası kanala inmedi. Bekliyorum...
dikkat et kedine sancın cok varmı bebeğin kalp atışlarında suyunda falan bir sorun yok değilmi
var tbi olmaz mi çok şükür onlar iyi
safakk kız Allah yardımcın olsun İNDİ mi bebek
son durum ne
allah yardımcın olsun canım seninde sanırım safak bişey yazacak durumda değil sancıdan
Hastaneye geldik. Açılmam 6 cm olmus. Yatışım yapıldı . Acayip duygular içindeyim. Bir yandan da sancı vuruyor. Bizim icin dua edin olur mu? Bende her sancim geldiginde sizlere dua edecegim. Hepinizi opuyorum.![]()
Oooo olmazki boyle ama ben sancı çekiyorum herkes uyuyor. Canlı canlı dogumu kaçırıyorsunuz söylemiş olayımbenim açılmam 8 cm . Ama hala kafası kanala inmedi. Bekliyorum...
gülay ben akşamdan beri çekiyorumAllah yardımcın olsun. İnşallah almışsındır bebeğini kucağına sağlıkla ve kolaylıkla.
Darısı bizim başımıza.
Belli olmayan bir şafağı saymak çok zormuş. SAT a göre saydığım şafak 8 gün , kız bebekler beklemez derlerdi ama benimki sanırıım 41.haftayı görecek. Daha bir sancı yüzü görmedim. Hiç bu kadar sancı çekmeyi isteyeceğimi düşünmezdim![]()
selam taze annişlerr....
KAVUŞMAYA SON 9 SAATTTTTTTT
dualarınızı eksik etmeyin benimde dualrım sizlerde olucak Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın. kucaklarımızı meleklerle donatsın inş................
gülay ben akşamdan beri çekiyorum
acile gittim bebeğin başı yerlesıyomuş
ama düşün öyle agri ki öldürün beni diyorum
dogum agrisi daha beter dün suni sancı alan kız vardı acilde yanında inanirmisin ağlıyordu dayanamiyorum ben diye
açıklığı yokken sancısı yokken gitmiş
SUNİ SANCI SON TERCİHİNİZ OLSUN KISACA
Kızlar Günaydın,
Dün doktorda kontrolümüz vardı(36+2haftalıktık)malum bilenler bilir...
Son gelişmeler;
*Hanzade hanım hala dönmemiş.Takip karnemize ''MAKAD GELİŞ''diye not düştü.
*Kilomuz 2337 sanırım biraz zayıfız.
*Boyumuz 46,70cm.
*Kordonu kolye sanmış boynuna bir güzel dolamış,günde 3lt su içersem bir sorun teşkil etmiyormuş Allah'ın izniyle...
*Haftada 1 nst ye girmemi istedi dr.Gece gündüz kontrol edeceksin bebeği eğer bir kere bile hissetmezsen direk hastaneye geleceksin dedi.Zaten kordon meselesi çok canımı sıkıyor bir de öyle demesi beni daha da panikletti tüm gece uyku haramdı aslında kalkıp kalkıp kontrol ettim.
*15gün sonra hala dönememişse Hanzade başbakan bile durduramaz beni alırım bu bebeği dediSanırım biraz daha kilo almamızı bekliyor doktorumuz.Kilo almak için önerisi olan var mı acaba?
*Bizim için lütfen dua edin Teyzoşlar sağ salim şu kordon meselesi bir sorun teşkil etmeden dünyaya gelsin bebeğim...
Canım çok az kalmış senin de. Allah bir avazda kurtarır inşallah.
Zor tabii sancılar ama eninde sonunda öyle ya da böyle çekeceğiz bunları. İnsan bi noktadan sonra ne olacaksa olsun diyor. Tabi en güzeli suyumuz gelsin açılmamız olsun gidelim paşa paşa iki ıkınalım ve gelsin bebişlerimiz dünyaya:) Bakalım bizi neler bekliyor.
canım vantilatörle uyuyorum direk kendime vermiyorum sağ sola dönüyor onun serinliği uyutuyo tabi wc molaları hriç.allah hepimize güç versin bunu da hallederizNe olacak bu uykular yahu kızlar ? Yattım güya ne sağa dönebiliyom ne sola...Ateş bastı ter döktüm.Bir ağlama tuttu beni.Ne olacak bu halim böyle diye.Sonra bir ter nöbeti daha.Uykum tamamen kaçtı.Kalktım bende napayım ? Ay allahım ne olur yardım et.Bu şişkoluk ağırlık ne zor şeymiş.Karnımda kaya var sanki...
canım keçiboynuzu pekmezi yazmış kızlar.bir de bu kilolar tahmini ölçüm onu da söyleyim.benim akrabamın bebişe 3 800 demişler 2900 olmuş.kendi dr um 3 küsür demiş 4 kg doğmuş yani oynamalar oluyor takılı kalma sağlıklı olsun da kilo önemli değil.Kızlar Günaydın,
Dün doktorda kontrolümüz vardı(36+2haftalıktık)malum bilenler bilir...
Son gelişmeler;
*Hanzade hanım hala dönmemiş.Takip karnemize ''MAKAD GELİŞ''diye not düştü.
*Kilomuz 2337 sanırım biraz zayıfız.
*Boyumuz 46,70cm.
*Kordonu kolye sanmış boynuna bir güzel dolamış,günde 3lt su içersem bir sorun teşkil etmiyormuş Allah'ın izniyle...
*Haftada 1 nst ye girmemi istedi dr.Gece gündüz kontrol edeceksin bebeği eğer bir kere bile hissetmezsen direk hastaneye geleceksin dedi.Zaten kordon meselesi çok canımı sıkıyor bir de öyle demesi beni daha da panikletti tüm gece uyku haramdı aslında kalkıp kalkıp kontrol ettim.
*15gün sonra hala dönememişse Hanzade başbakan bile durduramaz beni alırım bu bebeği dediSanırım biraz daha kilo almamızı bekliyor doktorumuz.Kilo almak için önerisi olan var mı acaba?
*Bizim için lütfen dua edin Teyzoşlar sağ salim şu kordon meselesi bir sorun teşkil etmeden dünyaya gelsin bebeğim...
34 haftalıkken gittim 2.440 gr dı duru hanım ama doktorda bana 1 hafta onde gidiyor bebek iri dedi yanii normali kaç inan bilmiyorumda kiloya cok takılma allahın izniyle dogumdan sonra sutunle tombiş bi hanzade olurmakad geliş içinde o nasıl gelmek istiyorsa oyle gelsin rahat demekki yiğenim
kordon konusunda bi bilgim yok amaa takip etmeyide çok kendini kasarak stres yaparak yapma mesela dun benimki okadar az kıpırdaki ama bugun canımı acıtıyor tekmeleriyle bizde 30unda gidecez kontrole heralde 3 kilo olmuşuzdur bende nasıl zayıflatılır diye soracam yakında anne karnında diyete başlicam kızıma
![]()
canım vantilatörle uyuyorum direk kendime vermiyorum sağ sola dönüyor onun serinliği uyutuyo tabi wc molaları hriç.allah hepimize güç versin bunu da hallederiz
canım keçiboynuzu pekmezi yazmış kızlar.bir de bu kilolar tahmini ölçüm onu da söyleyim.benim akrabamın bebişe 3 800 demişler 2900 olmuş.kendi dr um 3 küsür demiş 4 kg doğmuş yani oynamalar oluyor takılı kalma sağlıklı olsun da kilo önemli değil.
kordona takıntılı bizim kızlar.bizimki de çekiştiriyor hiç canı acımıyor mu anlamadım gitti.
şafakba şu anda bebişin işallah kucağındadır allah analı babalı büyütsün canım
bu arada kızlar dün çok hazır kek vb yedim gece inanılmaz ağrıdı midem.kalktım bebeğin sancısı sanddım.midemi çok kötü bozmuşum bol su içmem lazım.işallah kıza zararı olmaz.
sağol canım ne olsun bacak arası ağrılar devam ediyor biraz yurusem hemen felçli birisine donusuyorum sabah uyandığımda allahtan bu aralara istanbulda ruzgar var o biraz rahalatıyor beni haa birde sabah sabah kocişin gomlegini utuleyim derken utu sol bacagıma dustu hemen aldım ama biraz yanmısım birde onun ağrısı işte yuvarlanıp gidiyorum tam bana uygun bir lafsen nasılsın canım ??