Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi nasılsınız peki
Allah kurtarmış diyorum tüylerim diken diken oldu ya
nasıl bir hasteneymiş böyle
insan hayatı bu kadar ucuzmu
korkuyordum şimdi daha çok korkmaya başladım
Selam..
Bugun doktorumuza gttik bebeğim 3 kg 50 cm olmuş,suyum eşi falan hepsi güzel.Kontrolleri haftada bir e düşürdü.henüz kanala yerleşmemiş 1-2 haftası var dedi. haftayada çatı kontrolü yapılıcak.
Kaşıntımı sordum,sonucu kötü(
Gebelik Koleztazı denilen bişeyden şüpelendi,dahiliye yönlendirdi.Kan testi yapıldı,kanımda kolezta çıktı.
Yani;
Gebelikte yşanan bir durummuş,karaciğerle ilgili. safra kesesindedki asitler normalde dışarı atılıyormuş,bende kana karışmış bu yüzden uyu zgibi kaşınıyomuşum.bana bir zararı yokmuş ama bebek için riskliymiş,ani ölümlere yol açabiliyomuş(
Bu yüzden ilaç tedavisine başladık,değerim 30 normaLde 10 olması gerekirmiş. pazartesi de safra kesemnden ultrasyona gırıcem bişey varmı yokmu diye,değerler düşerse ilaç sayesinde sorun yok.ama artrış olursa erken doğum olacak dedi doktor.
kaşınmam bu yüzdenmiş,benım gıbı kaşınan varsa hemen gıdın doktorunuza.
günaydın herkeseee..
bizimde kontrolümz var bugün
son kontrolümz olabilir
haftaya muhtemelen sezeryana gircem
günümz belli olabilir bugün.
bugün doğuma girecek olanlar kimler bilen var mı?:26:
Dunurum yuzmek cok iyi gelio,hatta senin damat daha cok hareketleniyor denizdeyken.seneye yaza gelinide alip gelin beraber yuzdurelimkız dunur sefaanız olsun cok yorma damadımı
Cnm bende bugun cati muayenesi olucam,senin nasil gecti acin oldumu?:18:cmt. günü doktordaydım vaj.ultrason - normal 3d ultrason - rahim ağzı + çatı muyanesi herşeye bakıldı. haftaya son kontrolüme gidicem.
ve o gidişimde doğum tarihine karar vericez. sanırım ağustosun 10-15 arası bir gün belirleyebiliriz gibi konuştuk dr.umla ama netleştirmedik.
son muayeneden sonra normal mi sezeryan mı olacağım gibi soruların hepsi haftaya cevap bulacak inş.![]()
m
sağol hayatim darısı sana ınşallah.
pc den girebilsem dogum hikayemi yazcam
şu kadar soyleyim masada ölüyor dum .
bebegimin kafasi çıkmış saçıyla oynuyor lar gülüyorlar doktor beklediler yarım saat
kizimi yoğun bakıma aldılar bana ikinma dye ne kadar kzdlar çok şükür melegim sapasağlam
500 tl doğurdum . yarım saatte bir ellerini bileklerine kadar soktular suyumu patlatti lar inkar ettiler çocuğumun kac defa kalp atislari duyulmadı Allah da onları başkasinin eline düşürsün.
5cm den sonra açılmam olmadı sessiz sessiz ağladım en kötü de benim dogum oldu
millet bagirarak hastaneyi yırtti doktorlara kök söktürduler beni de kobay olarak kullandılar kısaca durum bu![]()
Cnm genelde 38.haftada yapiliyormus.benimde bugun olucak yapicak bisi yokkızlar bende bugün gidicem kontrole
yıne nst ye bağlancaz ama inşallah şu çatı muayenesini yapmazlar
felaket tırsıyorum yaw:)
Cnm bende bugun cati muayenesi olucam,senin nasil gecti acin oldumu?:18:
Dunurum yuzmek cok iyi gelio,hatta senin damat daha cok hareketleniyor denizdeyken.seneye yaza gelinide alip gelin beraber yuzdurelim![]()
canım biraz geç gördüm-okudum ama geçmiş olsun. inş. dr. un ve ilaçlar sayesinde bir an önce atlatacaksın. iyi haberlerini bekliyorum şeker![]()
saol şekercik..
valla bugun gittik yine doktora,safra keseme bakıldı bişey çıkmadı. ama doktor tekrarladı yıne,haftaya belki sezeryana gırebılırım.yoksa bebekiçin huzurusz oluyorum ne olacagı bellı değil,aniden kötü bişey olabilir diyo.
saol şekercik..
valla bugun gittik yine doktora,safra keseme bakıldı bişey çıkmadı. ama doktor tekrarladı yıne,haftaya belki sezeryana gırebılırım.yoksa bebekiçin huzurusz oluyorum ne olacagı bellı değil,aniden kötü bişey olabilir diyo.
saol şekercik..