• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkeseee..
bizimde kontrolümz var bugün
son kontrolümz olabilir
haftaya muhtemelen sezeryana gircem
günümz belli olabilir bugün.
bugün doğuma girecek olanlar kimler bilen var mı?:26:

Selam..

Bugun doktorumuza gttik bebeğim 3 kg 50 cm olmuş,suyum eşi falan hepsi güzel.Kontrolleri haftada bir e düşürdü.henüz kanala yerleşmemiş 1-2 haftası var dedi. haftayada çatı kontrolü yapılıcak.

Kaşıntımı sordum,sonucu kötü:((

Gebelik Koleztazı denilen bişeyden şüpelendi,dahiliye yönlendirdi.Kan testi yapıldı,kanımda kolezta çıktı.

Yani;

Gebelikte yşanan bir durummuş,karaciğerle ilgili. safra kesesindedki asitler normalde dışarı atılıyormuş,bende kana karışmış bu yüzden uyu zgibi kaşınıyomuşum.bana bir zararı yokmuş ama bebek için riskliymiş,ani ölümlere yol açabiliyomuş:((

Bu yüzden ilaç tedavisine başladık,değerim 30 normaLde 10 olması gerekirmiş. pazartesi de safra kesemnden ultrasyona gırıcem bişey varmı yokmu diye,değerler düşerse ilaç sayesinde sorun yok.ama artrış olursa erken doğum olacak dedi doktor.

kaşınmam bu yüzdenmiş,benım gıbı kaşınan varsa hemen gıdın doktorunuza.

canım biraz geç gördüm-okudum ama geçmiş olsun. inş. dr. un ve ilaçlar sayesinde bir an önce atlatacaksın. iyi haberlerini bekliyorum şeker :nazar:

günaydın herkeseee..
bizimde kontrolümz var bugün
son kontrolümz olabilir
haftaya muhtemelen sezeryana gircem
günümz belli olabilir bugün.
bugün doğuma girecek olanlar kimler bilen var mı?:26:

geçmişte okudum aklımda yanlış kalmadıysa ezci ve dhc83 sanırım :44:

cmt. günü doktordaydım vaj.ultrason - normal 3d ultrason - rahim ağzı + çatı muyanesi herşeye bakıldı. haftaya son kontrolüme gidicem.
ve o gidişimde doğum tarihine karar vericez. sanırım ağustosun 10-15 arası bir gün belirleyebiliriz gibi konuştuk dr.umla ama netleştirmedik.
son muayeneden sonra normal mi sezeryan mı olacağım gibi soruların hepsi haftaya cevap bulacak inş. :nazar:

cmt. günü doktordaydım vaj.ultrason - normal 3d ultrason - rahim ağzı + çatı muyanesi herşeye bakıldı. haftaya son kontrolüme gidicem.
ve o gidişimde doğum tarihine karar vericez. sanırım ağustosun 10-15 arası bir gün belirleyebiliriz gibi konuştuk dr.umla ama netleştirmedik.
son muayeneden sonra normal mi sezeryan mı olacağım gibi soruların hepsi haftaya cevap bulacak inş. :nazar:
Cnm bende bugun cati muayenesi olucam,senin nasil gecti acin oldumu?:18:

Çoook sıcak.... Ama sıcaktan çok fazlasıyla nemli hava. İnsanı güçsüzleştiren de o zaten...
Sabahleyin kalkarken tansiyonum düştü galiba elim ayağım boşaldı.
Oğlum iyice aşağıda vajina ve dudaklar ağrıyor, çarşamba kontrol var ve ben artık hayırlısıyla sağlıklıca doğum yapmak istiyorummmm :)

Herkese sevgiler, serin günler....

m
sağol hayatim darısı sana ınşallah.
pc den girebilsem dogum hikayemi yazcam
şu kadar soyleyim masada ölüyor dum .
bebegimin kafasi çıkmış saçıyla oynuyor lar gülüyorlar doktor beklediler yarım saat
kizimi yoğun bakıma aldılar bana ikinma dye ne kadar kzdlar çok şükür melegim sapasağlam :5:
500 tl doğurdum . yarım saatte bir ellerini bileklerine kadar soktular suyumu patlatti lar inkar ettiler çocuğumun kac defa kalp atislari duyulmadı Allah da onları başkasinin eline düşürsün.
5cm den sonra açılmam olmadı sessiz sessiz ağladım en kötü de benim dogum oldu
millet bagirarak hastaneyi yırtti doktorlara kök söktürduler beni de kobay olarak kullandılar kısaca durum bu :14:

ay kıyamam sana yaa:43:ben o hastaneyi hiç beğenmiyordum zaten o hastaneyi,sen de böyle söyleyince iyice tırstım valla,doktor için gitcem ama içim hiç rahat değil:50:

Cnm bende bugun cati muayenesi olucam,senin nasil gecti acin oldumu?:18:

canım benim bu 2. oldu. geçen ay ağrım var die eğitim araştırmanın aciline gitmek zorunda kalmıştım. ordaki nöbetçi dr. (kadın)
saolsun beni deli gibi bağırtmıştı. çok korkunçtu.

cmt. kendi dr.um olduğu özel hastaneye kontrolüme gittim. kendi dr.um (erkek) yaptı bu sefer çatı muayenesini. çok kısa sürdü
ve hiç bişey anlamadım. kendi kasma smear alınırkenki gibi serbest bırak anlamazsın bile ve kendini o durum için şartlama yeter.

bu arada bir kez daha devlet hast - özel hast. kadın dr.-erkek dr. farkı oırtaya çıktı.

imkanınız varsa özelden ve erkek dr.dan şaşmayın diorum.

karakız canım seninde doğumun biraz zor geçmiş ama sonuc olarak meleğin sağsalim kucagında cok sevindim ne durumdasın neler hissediyorsun

canım biraz geç gördüm-okudum ama geçmiş olsun. inş. dr. un ve ilaçlar sayesinde bir an önce atlatacaksın. iyi haberlerini bekliyorum şeker :nazar:

saol şekercik..

valla bugun gittik yine doktora,safra keseme bakıldı bişey çıkmadı. ama doktor tekrarladı yıne,haftaya belki sezeryana gırebılırım.yoksa bebekiçin huzurusz oluyorum ne olacagı bellı değil,aniden kötü bişey olabilir diyo.

saol şekercik..

valla bugun gittik yine doktora,safra keseme bakıldı bişey çıkmadı. ama doktor tekrarladı yıne,haftaya belki sezeryana gırebılırım.yoksa bebekiçin huzurusz oluyorum ne olacagı bellı değil,aniden kötü bişey olabilir diyo.

içini ferah tut cnm aklına kötüsünü getirme hakkımızda hayırlısı hepimiz için son günlerimiz artık :nazar:

Merhabalar:) Geçen sene bugünlerde bebeğimi sabırsızlıkla beklerken bugün tam 11 aylık oldu 30 ağustosta doğum günü sizin yazdıklarınızı okuyunca gözlerim doldu geçmişe gittim sanki...Allah hepinizin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah kolay doğumlar dilerim...

saol şekercik..

canım bence sen doktorunu değiştir diycem ama son zamanlarımızda bu çok zor biliyorum, sezaryen için bahane arıyor resmen seninki bence,
bende de 4 gün önce çok şiddetli el ve ayaklarda kaşıntı başladı, bulgur bulgur kabarcıklar çıktı, kendi doktoruma değil ama devlet hast. gittim sadece bi kaşıntı kremi verdi o kadar,
alerji falan dedi aslında ben emindim ki hamilelikten kaynaklanan bişeydi, ama doktor alakası yok dedi ve şimdi o kabarcıklar tam geçmese de kaşıntı azaldı,
belki de doktor beni aksine inandrıdığı için stres yapmadım ve beyin bu şekilde şartlanarak vücudu tedavi etti, bilemiyorum ama senin doktorun çok çok abartmış gibi geldi bana

saol şekercik..

oo bak bir şey çıkmamış ne güzel i sen içini rahat tut, bebişini kucağına alıcağın anı düşün yeter, tamam mı şeker:34:

Back
X