Kızlar bu sabah saat 10 gibi bir sancı başladı bende adet ağrısı şeklinde belime de vuruyordu.Yattım tekrar saat 1 e kadar devam etti baktım geçmiyor.doktorumu aradım.Hemen hastaneye gel dedi.Eşim de Bursa dışındaydı bende acel tecel bir duş alıp temizliğimi yapıp atladım taksiye hastaneye gittim yalnız.Hemen nst ye bağladılar.ama sancım çıkmadı nst de.Bir zaten hastaneye gittiğimde sancım geçmez mi ? Neyse bir da çatı muayenesi yapalım dedi doktor.Ben bir gerildim ki sormayın.Neyse beni hazırlayan hemşire hiç korkma İsmail beyin eli çok hafiftir hiç anlamıcaksın dedi.Gerçekten de benim acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen hiç anlamadım.Hiç acıtmadı sağolsun.! cm kadar açıklık var dedi rahim ağzı da yumuşamaya başlamış dedi.8 saat içinde sancıların başlayabilir başlamayabilir de dedi.Şu an sancın yok.10 gün sonra da gelebilir bebek , önümüzdeki saatlerde de sancın başlayp da gelebilir demez mi ? Çok korktum.Neyse çıktım.Yazık eşim de telaşlanıp hemen döndü ve beni almaya geldi.Eve geldim.ama şu an ara ara sancım var hala.Annem de yazlıkta.annemi çağırdım o gelecek yanıma.En azından bişi olursa yanımda olsun.Eşim sürekli şehir dışına gidip geliyor çünkü.
Bu arada tosuncuğum 3500 gr olmuş.Geçen sefer muhtelemen yanlış ölçmüş makina dedi.Zaten karnın dışardan görüntüsü ve ultrason görüntülari bebeğin kilolu olduğunu gösteriyor dedi.Bir resim verdi bu sefer benim oğluşum o kadar güzelki
.Koca yanak yavrum benim
Ultrason da ölçülen kilo genelde fazla oluyor ama az olup daha fazla çıkan da var arada dedi.Seninki muhtemelen ultrason kilosundan daha fazla çıkacak gibi dedi.Hayılrlısı akalım.
Bugün böyle bir macera yaşadık.Korkuttu beni....
Bu arada tosuncuğum 3500 gr olmuş.Geçen sefer muhtelemen yanlış ölçmüş makina dedi.Zaten karnın dışardan görüntüsü ve ultrason görüntülari bebeğin kilolu olduğunu gösteriyor dedi.Bir resim verdi bu sefer benim oğluşum o kadar güzelki

Bugün böyle bir macera yaşadık.Korkuttu beni....