tatlım benim epiduralim çok rahat geçti.. saat 9 da hastanede idim sonra anestezi uzamnı geldi odamda epidurali taktılar ayaklarım usulca uyuştu ama oynatabiliyordum... sonra saat 10:14 te ameliyathaneye gittim.. orada anestezi uzmanım bir iğne daha yaptı.. sonra doktorum geldi naber nasılsın faslı geçti eşimi aldılar içeri.. anestezi uzmanı ile doktorum daha başlamadık yeri işaretliyoruz dediler ben relaks bekerken saat 10:32 de de bebeğimin sesi geldi :) sonra yeni doğan doktoru muayenesini yaptı... babası aldı götürdü kızımı.. bende saat 11:10 da odamdaydım.. ilk anda zaten ağrı falan olmuyor akşam 19:30 da yürüttüler çok şükür kolay atlattım yürümekte birşey yok ama yataktan kalkması birazcık zorluyoo :)
iki gece yattım hastanede bugün geldim eve... çok şükür azzıcık ağrım var ama o da çok sarsmıyor beni....
tek sorunum sütüm daha gelmedi...bekliyorum...bebeğimi emziriyorm ama tam amansıile süt yok... bakalım hayırlısı bol yeşillik ve su tüketiyorum inşallah o da gelir...
hurmayı ve humana still tea çayını dene canım.çok sevindim.epidural o kadar kolay demek ki.değer bebeklerimiz için.allahım kolay doğumlar versin.inşallah benim de öyle kolay geçer.diğer arkadaşlarımızın da.güle güle büyüt meleğini.benim tek korkum bebeğimi yabancı gibi hissetmek.bugünlerde böyle garip bir duyguya kapıldım.sanki benim değilmiş gibi.aramızda bir soğuklıuk var nedenini de çözemedim.bir de sonda ve lavman yapıldı mı
Son düzenleme: