Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar nasılsiniz
iris hayirli olsun yeni eviniz mutlu mesut yasayın
wavy nekaa havaliymissin kuçukken bi okaa da tatlı tabi
laaaaaaaaaaaaan bi arkadaşım mail atmış
bebek görmeye geldiğindeki resimleri
şok oldum Talyoş ne kadar değişmişşşşşş
albüm yapem mi![]()
alsen, senin için cilveli diyorlar
diskodan bardan çıkmaz diyorlar
herkesi kalbine kibrit çakıp
alev alev yakar diyorlar
Ayyy wavy im adıma şarkılar yazacak kadar sevdiğini bilmiyordum
:118:
Çok zor Allah yardımcısı olsunBoşanacaklar malesef. İşlemleri başlatma kaldı. Avukat araştırma, görüşme işleri ile uğraşılıyor ama bebekle zor oluyor tabi.
Aslında geçen sene sorunlar yaşamışlardı, ozaman boşansınlar istedim içten bir şekilde. Bebek yoktu ozaman. Bazı şeylerde düzelmiyor bebekten sonra düzelir inanışı yok bende. Nasip, kısmet böyleymiş ama herşeyde bir hayır var.
Tabi o dönemde işlerin çirkinleşmesini ve sonunu - bebeğin babasız büyümesi gibi şeyleri- düşününce insan ufak tefek şeylere şükrediyor ama şuda bir gerçek ki insanoğlu nankör etkisi kısa sürüyor :)
Nasıl yaaa ,haber vermeden mi geliyo
Benim kv de bugün İstanbula geliyomuş ; benim kayınço da evleniyo , manitaylan geliyomuş , bu da eksik kalmamış , benim herifi aramış akşama size geliyom diye , o da " ev daha yerleşmedi ,iriss kimseyi kabul etmiyo " demiş , akşama bi çerezi haketmiş ama değil miiiiii![]()
Ne oluyor Ege kimege kim lan
bu kız ege diye bağırıyo
hem de ayağımda yatarken![]()
albüm yapem mi![]()
albüm yapem mi![]()
Çok zor Allah yardımcısı olsun
Bozuk bir aile ortamında yetişmek yada anne babanın ayrıl olması fark varmıdır sizce
Valla takdir ettim enişteyiönce çereZi sonra ılık bir ortamı hakketmiş
Ne oluyor Ege kim
Yok canım Talyam yapmaz öle şey![]()
Bebelerle park a gittik geldik çokkkkk sıcak
Oğlum iyi tek seferler bir ateş ve Kusması oldu muhtemelen midesini falan üşütmüş
Ben biraz ev toparlayayım ya
sağol canımmmm , uyumak üzereyim ,gece bayağı uzundu benim ,sabah kadar sürdü
Yap yap yap![]()
Yap yap cok komikler yaa biz de gecen esimle baktik eski fotolara da dedik biz buna mi guzel diyoduk bildigin fareymis bu![]()
Kolay gelsin cnm zor iş valla dun bizmkinin uyku saati kacti gece canima okudu kac kere gttim yanina bilmiyorum simdide uyuyo sıpa
bide sabah f16 lar gecti bol bol korkudan agladı paso gıcıgım bu ucaklara
Slm kızlar nasılsiniz
iris hayirli olsun yeni eviniz mutlu mesut yasayın
wavy nekaa havaliymissin kuçukken bi okaa da tatlı tabi
Yap yap cok komikler yaa biz de gecen esimle baktik eski fotolara da dedik biz buna mi guzel diyoduk bildigin fareymis bu![]()
Gecmis olsun cnm havalar baya ısındı aslında artik daha gec cikarmak lazm afacanlari oglen sıcagı fenaBebelerle park a gittik geldik çokkkkk sıcak
Oğlum iyi tek seferler bir ateş ve Kusması oldu muhtemelen midesini falan üşütmüş
Ben biraz ev toparlayayım ya
Bakiyom hemensağol tatlım
ben de senin şu seksenlerdeki trakyalı adam gibi konuşmana hastayım ya, çok tatlı bi adam o
ahanda yaptım
ama fotolar çok kaliteli değil
eski fotolar yukarıda kolideki harddiscte o nedenle onun gönderdiklerini koyabiliyorem![]()
Fare deme kız kolikime ,fare yavrusu o![]()
sağol tatlım
ben de senin şu seksenlerdeki trakyalı adam gibi konuşmana hastayım ya, çok tatlı bi adam o
ahanda yaptım
ama fotolar çok kaliteli değil
eski fotolar yukarıda kolideki harddiscte o nedenle onun gönderdiklerini koyabiliyorem![]()
Gecmis olsun cnm havalar baya ısındı aslında artik daha gec cikarmak lazm afacanlari oglen sıcagı fena
Bakiyom hemen
Fare ben mi oluyom bu durumda![]()
fotoları koyunca nostalji yaptım lan
canım minnacık bebek istedi
böyle azgın egeeeeeeeee diye bağıran bebeyi kim ne yapsın (yooooooook şaka yapıyom lan)
Heee ,mikifare ama
Yakında annnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeee diye bağıracak ama naaber![]()