hoşgeldin canım.....katıldım bile galetea
bu gün saymalar hiç bitmeyecek tecrübeyle sabit...doğup kucağa alana kadar gün sayılıyor hem de büyük heyecanla...amin canım, rabbim hepimize yaşatsın sonuna kadar bu güzelliği
şimdi heyecanla beklediğim 3 hafta var, onları da atlatayım inşallahh
teşekkür ederim canım, inşallah bu sefer sağlıkla alacaksın kucağına hiiç canını sıkma
ben de 2 gündür kendimi yedim bitirdim keseyi görebilecekmiyim diye,
şimdi de başladım embriyoyu görmek çin gün saymaya
hadi ii haberlerini bekliyoruz bakalım...doktorum bu akşam çagırdı ama yarın sbah 10:30 a randevu verdi şimdi.
ayyy çok heyecanlıyımmmm.
görürürm inşallahh
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
şükürler olsun bugün bebeğimin kesesini gördük
mercimeğimin yuvası 5.7mm
haftaya çarşamba tekrar gidicez
bu gün saymalar hiç bitmeyecek tecrübeyle sabit...doğup kucağa alana kadar gün sayılıyor hem de büyük heyecanla....
nasil bi duygu.. o ani anlatsana
anlatılmaz yaşanır
valla çok güzel canımm, şimdi içinde bir can olduğunu biliyosun ya, acaip bişey yaaa.. inşallah kalp atışlarını da duymak nasip olur
darısı bizim başımıza inşallhhhkızlaaaaaaaaaaaaaaaar
şükürler olsun bugün bebeğimin kesesini gördük
mercimeğimin yuvası 5.7mm
haftaya çarşamba tekrar gidicez
maaşllh ne kadar hızlı ilerliyorsun.ben adetimin üstünden 3 gün geçmesine ragmen 526 çıktıbenım de dgerim 1307 olmuş 2 gun önce 578 di
ya daha adetıme 2 gun var.gitsek görürmüyüz ki acaba
:)
arkadaşlar biraz kendimden bahsedeyim fazla yazamadım ben size.benim 2 yaşında dünyalar tatlısı bir kızım var.yasım 29 olunca hemen 2. yide düşünmek zorunda kaldım risklerim artmadan. kızım 30+6 da gebelik zehirlenmesi ve hellp sendromu ile dünyaya geldi.ben 4 gün yogun bakımda olmak üzere 10 gün hastanede yattım.kızım 4 gün yogun bakımda toplam 40 gün hastanede yattı.zor günler geçirdik.hepiniz hamilesiniz hamilelerin duası kabul olur dua edinde bu sefer sağlıklı bir doğum yapayım.bende sizler için dua edecem tabikide.
darısı bizim başımıza inşallhhh
maaşllh ne kadar hızlı ilerliyorsun.ben adetimin üstünden 3 gün geçmesine ragmen 526 çıktı
arkadaşlar biraz kendimden bahsedeyim fazla yazamadım ben size.benim 2 yaşında dünyalar tatlısı bir kızım var.yasım 29 olunca hemen 2. yide düşünmek zorunda kaldım risklerim artmadan. kızım 30+6 da gebelik zehirlenmesi ve hellp sendromu ile dünyaya geldi.ben 4 gün yogun bakımda olmak üzere 10 gün hastanede yattım.kızım 4 gün yogun bakımda toplam 40 gün hastanede yattı.zor günler geçirdik.hepiniz hamilesiniz hamilelerin duası kabul olur dua edinde bu sefer sağlıklı bir doğum yapayım.bende sizler için dua edecem tabikide.
günaydin hepinize
bu tatli telas böyle sürüp gider artik.. kalp atislari..cinsiyeti..ayrintili ultrason..tekmeler.. doguma hazirlik.. dolu dolu bi 9 ay
merhaba bayanlar bende 2012 annesi olacağım inşallah... sizin paylaşımlarınızı merak ediyorum.sat 16.10.2011
6 haftayız şu anda
darısı bizim başımıza inşallhhh
maaşllh ne kadar hızlı ilerliyorsun.ben adetimin üstünden 3 gün geçmesine ragmen 526 çıktı
gecmis olsun canim.. Allahim bi daha yasatmasin öyle zor günler.. rabbim bu yavrunu gönlüne göre versin insallah
çok geçmiş olsun canım ve allah evladını sana bağışlasın...bunu da inşallah tam zamanı geldiğinde sağlıcakla kucağına alırsın...
ayy valla sorma canım.. şimdiden sayıyoruz işte
hayırlı olsun canım bebeğin, hoşgeldin
çook geçmiş olsun canım, rabbim bir daha yaşatmasın, yavrunu da sana bağışlasın..
hamileliğin de hayırlı olsun canım, sorunsuz, sağlıkla alırsın inşallah kucağına
kızlar geldim doktorcumdan.
bebeği göremedik ama hersey gayet normal dedi doktorum. su görduun yerde işte diye beyaz bi yer gösterdi.karından baktı bana
daha adet gunum yarın benım.görememiz normalmiş.dış gebelikde değilmiş.1 hafta sonra gel dedi.
allahım nasıl gececek bu 1 hafta yaa
allah razı olsun dualarınız için ne olur aklınıza geldikçe dua edein :)
Merhaba Kızlar
benim sat:28 ekimdi
26 kasımda regl olmayı bekliyordum ama olmadı 28 kasımda idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı
29 kasımda kan testi yaptırdım ve betam 2803 çıktı
internetten hesapladım Bat: 03 ağustos 2012
allah kısmet ederse bende ağustos annesi olucam inş.
hoşgeldin canım, tebrik ederim, hayırlı olsun bebişin
[SUB][/SUB]
hoşbuldum canım betamı yanlış yazmıştım düzelttim bu arada:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?