2012 Agustos Anneleri

yarı istanbul yarı bursa

ama şimdi bursadayım canım, ben de iyi bir doktor aradım , bitane doktora başladım şimdilik memnunum bakalım

ben geç bile kaldım galiba çoğunuz gitmişsiniz. tek doktorum olsun istiyorum şimdilik bi sıkıntımda yok önümüzdeki haftaiçi bi güne gidicem artık

ben geç bile kaldım galiba çoğunuz gitmişsiniz. tek doktorum olsun istiyorum şimdilik bi sıkıntımda yok önümüzdeki haftaiçi bi güne gidicem artık

evet canım bende hep aynı doktora devam etmek istiyorum,
hadi inşallah sen de memnun kalırsın doktorundan

Merhaba kızlar benim kırmızılar bugün geldi malesef ,umutlar aralık ayına kaldı
sizler kaçıncı aylarınızda hamile kaldınız ,benim 7 ay oldu da
ya bide ben ifadeleri göremiyorum neden acaba ,ekleyemiyorum yani .

hayırlısı olsun canım sıkma canını .doğru zaman gelince olacaktır .. benim ilkinde tuttu..

maşallah canım çok şanslı olduğunu biliyosun değil mi ,ne güzel bunun stresini yaşamamışşın .

yaşın küçüktür kesin ,ben 33 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar

şükürler olsun bugün bebeğimin kesesini gördük
mercimeğimin yuvası 5.7mm

haftaya çarşamba tekrar gidicez

demircan gözün aydın allah hepimize sağlıkla tamamına erdirmek nasip etsin

doktorum bu akşam çagırdı ama yarın sbah 10:30 a randevu verdi şimdi.
ayyy çok heyecanlıyımmmm.
görürürm inşallahh

morçilek Rabbim bu sefer yüzünüze baksın inşallah Rabbim çocuk isteyen kimseyi kolları boş bırakmasın

bende haftaya gideceğim kısmetse .inşallah hepimiz hayırlı sonuçlarla geliriz...

amiiiinnnnn

hadi bakalım hayırlısı inşlallah görürsünüz siz de. benim de oğlumda bu kadar olmuyordu birkaç gün günaşırı oldu ve geçti bu biraz daha bulantılı geçiyor ama buna şükür onlar içerde sağlıkla büyüyp gelişsinler de varsın olsun

merhaba bayanlar bende 2012 annesi olacağım inşallah... sizin paylaşımlarınızı merak ediyorum.sat 16.10.2011
6 haftayız şu anda

gözünüz aydın hoşgeldiniz

canım benim 2.5 yıl sonra 3. tüp bebek denememde oldu umudunu yitirme gençsin daha ben de daha doktora gitmeyenlerdenim 2 kere beta testinden sonra 10 arlaıkta çağırdı doktorum inşallah kese ile kalp atışını da duyarız gittiğimizde ben henüz hiç bir şey hissetmiyorum sadece gögüslerimde sancı var sizn başladı mı belirtileriniz... inanamıyorum zaten hala hamile kaldığıma inşallah sorunsuz geçer hamileliklerimiz

maşallah canım çok şanslı olduğunu biliyosun değil mi ,ne güzel bunun stresini yaşamamışşın .

yaşın küçüktür kesin ,ben 33 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim.

25 yaşındayım canım bende 16 aylık evliyim. üzülme ama sende olurmu canım. sen stres yaptıkça süre uzayacak ve hayal kırıklığına uğrayacaksın. sakin olmayı dene canım

gözünaydın canım ,inşallah pıt pıtları duyarsınız ve 9 ay boyunca sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin .

25 yaşındayım canım bende 16 aylık evliyim. üzülme ama sende olurmu canım. sen stres yaptıkça süre uzayacak ve hayal kırıklığına uğrayacaksın. sakin olmayı dene canım

biliyorum stres yaptıkça uzayacak ,ama nasıl stres yapmıycam inan bilmiyorum ,bakalım bu ay inşallah daha rahat olmayı deniycem

elfida ben ifade ekleyemiyorum acama profilimde eksik bişeyler mi var ,sen nerden ekliyorsun .

kızlar ben daha dr a gitmedim galiba 7-8 haftalıkken kalp atışları duyuluyordu o zamana gitmeyi düşünüyorum şu an SAT a göre 4 hafta 5 günlük sanırım

çok geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmasın burda herkes birbirine destek our dua eder biz de ederiz hepimiz için ben daha önceki paylaşımlarımızdan biliyorum ilerledikçe birbirimizin randevusunu falan takip edip soruşturuyorduk inşallah allah o günleri de naip

hadi bakalım darısı kalp atışlarına ve bize olsun

inşallah canım hoşgeldin sen de hayırlı olsun bebişiniz

inşallah en kısa zamanda kavuşursun sen de canım bu işte malesef kendini strese soktukça ters tepen bir olay var rahat olmaya çalış

amin inşallah sorunsuz hamilelikler geçiririz hepimiz umarım kimseden kötü haber almayız.

neden "lilypie" den ekleyemiyorum eskiden yapabiliyordum bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Merhabalar herkese,
Bizde bugün ilk resmimizi çektirdik. Tabi daha bebek filan yok ortada, sadece kese resmi oldu bu:)
İnşallah 2 hafta sonra bebeği görceez ve kalp atışlarını duycaaz.
Bu arada tecrübeli arkadaşlar biliyodur ama doktor bana söyleyince bende hemen buraya yazayım dedim. Bir kaç aydır bebek istediğimizden folik asit kullanıyordum , doktorum onu yarıya indirmemi söyledi. Folik asit kullananların dikkatine.

İSİM BAT T.DOĞUM TARİHİ

demmir-can 26.10.2011 1 Agustos 2012

gülay-7980 27.10.2011 2 Agustos 2012

certur 28.10.2011 3 Agustos 2012

felida 28.10.2011 3 Agustos 2012

elfida2321 28.10.2011 3 Agustos 2012

melek06 29.10.2011 4 Agustos 2012

galatea79 29.10.2011 4 Agustos 2012

cerez 30.11.2011 5 Agustos 2012

morçilek Agustos 2012

lilyumece Agustos 2012

annneee Agustos 2012

Son düzenleme:
Süpppersin melek06.
Artık bir listemiz de var... Gitgide kalabalıklaşsın , dolsun taşsın hamilelerle inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…