- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
ben de diycektim maşallah baya yüksek çıkmış keseni de görürsün
şimdiye yükselmiş olması gerekiyo :) hastane araştırmaları yapıyordum şimdi de doktoru seçtim randevu alıcam.
tabii canım şimdiye yükselmiştir, ilk doktor randevunda görürsün hayırlısıyla..
istanbul'da mısın?
evet canım istanbuldayım sen?
yarı istanbul yarı bursa
ama şimdi bursadayım canım, ben de iyi bir doktor aradım , bitane doktora başladım şimdilik memnunum bakalım
ben geç bile kaldım galiba çoğunuz gitmişsiniz. tek doktorum olsun istiyorum şimdilik bi sıkıntımda yok önümüzdeki haftaiçi bi güne gidicem artık
evet canım bende hep aynı doktora devam etmek istiyorum,
hadi inşallah sen de memnun kalırsın doktorundan
Merhaba kızlar benim kırmızılar bugün geldi malesef ,umutlar aralık ayına kaldı
sizler kaçıncı aylarınızda hamile kaldınız ,benim 7 ay oldu da
ya bide ben ifadeleri göremiyorum neden acaba ,ekleyemiyorum yani .
amiin canım, çok şükür buralara yazmak da nasip oldu, allahım sağlıkla tamamına erdirir inşallah
valla canım 4 eylül diyo ama muhtemelen o yine ağustosta gelir
tebrik ederim canıminşallah rabbim tamamına erdirir de sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
şükürler olsun bugün bebeğimin kesesini gördük
mercimeğimin yuvası 5.7mm
haftaya çarşamba tekrar gidicez
inşallah canım inşallah ya
az sonra doktorumu arayacaım daha hiç aramadım.
2 kere gebelik gecırdım keseyi görmek hiç nasip olmamıştı.inşallah bu sefer göreceım
senınkı de göstermiş kendını minnoş.
ne güzel cok sevındım senın adına
doktorum bu akşam çagırdı ama yarın sbah 10:30 a randevu verdi şimdi.
ayyy çok heyecanlıyımmmm.
görürürm inşallahh
bende haftaya gideceğim kısmetse .inşallah hepimiz hayırlı sonuçlarla geliriz...
benim de doktor randevum cumartesi inşallah karından görünür kesemiz...biraz midemde bulantı var sanki..halbuki kızımda hiç olmamıştı...bir yandan da seviniyorum en azından bebişim benimle beraber galiba diye pollyannacılık oynuyorum...
merhaba bayanlar bende 2012 annesi olacağım inşallah... sizin paylaşımlarınızı merak ediyorum.sat 16.10.2011
6 haftayız şu anda
maşallah canım çok şanslı olduğunu biliyosun değil mi ,ne güzel bunun stresini yaşamamışşın .
yaşın küçüktür kesin ,ben 33 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim.
canım benim 2.5 yıl sonra 3. tüp bebek denememde oldu umudunu yitirme gençsin daha ben de daha doktora gitmeyenlerdenim 2 kere beta testinden sonra 10 arlaıkta çağırdı doktorum inşallah kese ile kalp atışını da duyarız gittiğimizde ben henüz hiç bir şey hissetmiyorum sadece gögüslerimde sancı var sizn başladı mı belirtileriniz... inanamıyorum zaten hala hamile kaldığıma inşallah sorunsuz geçer hamileliklerimiz
25 yaşındayım canım bende 16 aylık evliyim. üzülme ama sende olurmu canım. sen stres yaptıkça süre uzayacak ve hayal kırıklığına uğrayacaksın. sakin olmayı dene canım
arkadaşlar biraz kendimden bahsedeyim fazla yazamadım ben size.benim 2 yaşında dünyalar tatlısı bir kızım var.yasım 29 olunca hemen 2. yide düşünmek zorunda kaldım risklerim artmadan. kızım 30+6 da gebelik zehirlenmesi ve hellp sendromu ile dünyaya geldi.ben 4 gün yogun bakımda olmak üzere 10 gün hastanede yattım.kızım 4 gün yogun bakımda toplam 40 gün hastanede yattı.zor günler geçirdik.hepiniz hamilesiniz hamilelerin duası kabul olur dua edinde bu sefer sağlıklı bir doğum yapayım.bende sizler için dua edecem tabikide.
kızlar geldim doktorcumdan.
bebeği göremedik ama hersey gayet normal dedi doktorum. su görduun yerde işte diye beyaz bi yer gösterdi.karından baktı bana
daha adet gunum yarın benım.görememiz normalmiş.dış gebelikde değilmiş.1 hafta sonra gel dedi.
allahım nasıl gececek bu 1 hafta yaa
Merhaba Kızlar
benim sat:28 ekimdi
26 kasımda regl olmayı bekliyordum ama olmadı 28 kasımda idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı
29 kasımda kan testi yaptırdım ve betam 1208 çıktı
internetten hesapladım Bat: 03 ağustos 2012
allah kısmet ederse bende ağustos annesi olucam inş.
canım benim 2.5 yıl sonra 3. tüp bebek denememde oldu umudunu yitirme gençsin daha ben de daha doktora gitmeyenlerdenim 2 kere beta testinden sonra 10 arlaıkta çağırdı doktorum inşallah kese ile kalp atışını da duyarız gittiğimizde ben henüz hiç bir şey hissetmiyorum sadece gögüslerimde sancı var sizn başladı mı belirtileriniz... inanamıyorum zaten hala hamile kaldığıma inşallah sorunsuz geçer hamileliklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?