2012 Agustos Anneleri

merhabalar kızlar.bende 2012 ağustos annesiyim allah izin verirse.
son adet tarihim 29 ekimdi.
dün bthcg 240 çıktı

ve artık bu topicteyim.....

sende hosgeldin aramiza ..
rabbim saglikla sihhatle kucagindada görmeyi nasip etsin

haftasonuna kadar zamanda nasil gecer dimi :18:
benim randevum 12 gün sonra ben ne yapayim ya

benim ilk bebişim olacak inşallah.bir dış bir de kimyasal gebelik olmak uzere 2 çeşit düşüğüm oldu.
ama içim öyle ferah ki bu sefer yarın kan verecegım yine bakalım 1000 i gecmesi gerekir.ınsallah da sonra doktora gideriz.

ah cnm yaa her ay umutla bekliyoruz her aya yaziyoruz ins bu sefer olacak guzelim benimmmmmm
aranızda gebelik takiplerini yapabilecek liste düzenlemesine vakit ayıracak kimse yokmu?

ins hamis olursam yaparim seve seve
subat topigini halen devam ediyorum bebegimi kaybettigim haldeee

ah cnm yaa her ay umutla bekliyoruz her aya yaziyoruz ins bu sefer olacak guzelim benimmmmmm

ins hamis olursam yaparim seve seve
subat topigini halen devam ediyorum bebegimi kaybettigim haldeee

haaa işte usta geldi....
bu işi en iyi sen yaparsın ablacım.gelsin bebişler hep buradayız inşallahhh

günaydın kızlarr tümm hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum Rabbim sağ salim kucagınıza aldıgınız günleride göstersin inşallah.
bu arada ben dün 4 gün gecikmelide olsa kırmızı kartı yedim (((
insallah Rabbim eylül 2012 annesi olmayı nasip eder..

Son düzenleme:
günaydin kizlarrr...topiginizi görünce cok mutlu oldum , ben 2012 temmuz annesi olacagim insallah..agustos annelerini görünce hem bebisim büyüyo diye düsündüm hem de yeni hamis haberleri geliyooooo:))))))

herkese bebisler hayirli olsun insallah saglikli bi hamilelik dönemi geciririz hepimiz..

aranızda gebelik takiplerini yapabilecek liste düzenlemesine vakit ayıracak kimse yokmu?

konu sahibi arkadaşımız ya da diğer gönüllü arkadaşlarımız hamilelik haberleriyle gelirlese yaparlar, ama olmazsa ben de yapabilirim

Allah birdaha yaşatmasın canım öyle üzücü şeyler, inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağına alacaksın bebeğini

canım hayırlısı olsun hakkında, inşallah dediğin gibi eylül annesi olursun, hem belli olmaz belki bebeğin eylülü beklemez yine ağustos annesi olursun

hayırlı olsun canım bebeğin, ben de ağustos annesi olucam güya ama tarih 1 ağustos olunca sanki temmuzda gelir gibi geliyor bana

hayırlı olsun canım bebeğin, ben de ağustos annesi olucam güya ama tarih 1 ağustos olunca sanki temmuzda gelir gibi geliyor bana

benim kizimda da dogum hesaplayicilari 01.03.2009 demisdi.. bende dolayisiyla 2009 mart annelerine yazmistim.. kizim ise 27.02.2009 da geldi dünyaya.. ama paylasimlar hep 2009 mart annelerinde devam etti.. subat annelerinin arasina hic karisamadim.. yabanci geldiler hep..
yani ister temmuz annesi olalim ister agustos annesi.. biz burdayiz bundan sonra

tabiiii canım burdayız artık,
zaten birçok bebek temmuzda gelir

ooo süpper aramızda 2. kez anneliği yaşayacaklar var, tecrübelerinizi bizimle paylaşırsınız artık. İnşallah buradan Temmuzda veya Ağustosta güzel haberlerini alırız herkesin. Benim de 2 Ağustos ama bebekler artık sabırsız, bencede beklemez.
Bu arada yukarda 12 gün sonra randevum demişsin, ilk randevu mu bu , yoksa 2.kez kontrole mi gideceksin. Gittiğinde kalp atışlarını bile duyarsın bu gidişle.

haftaya ilk randevum degisti yine.. 5+3 olcak.. kese görünsün de

gebeliği kesinleşen arkadaşlar tekrar tebrikler

3 gün geçti benim de adet günüm ama hala korkuyorum yapmaya :18: adet olcakmışım gibi geliyor

adet belirtilerini hissettiniz mi hiç? bel ağrısı falan?

gebeliği kesinleşen arkadaşlar tekrar tebrikler

3 gün geçti benim de adet günüm ama hala korkuyorum yapmaya :18: adet olcakmışım gibi geliyor

adet belirtilerini hissettiniz mi hiç? bel ağrısı falan?

Benim normalden 4-5 gün önce başladı ağrılarım. Aynı adet olacakmışım gibi ayaklarım ve belim ağrıyodu. Anca geçti o adet sancıları. İnşallah bebiştendir bu ağrılar.

Benim normalden 4-5 gün önce başladı ağrılarım. Aynı adet olacakmışım gibi ayaklarım ve belim ağrıyodu. Anca geçti o adet sancıları. İnşallah bebiştendir bu ağrılar.

inşallah ya testi yapıp negatifi görmekten korkuyorum ,sanki ne kadar ertelersem o kadar kendimi iyi hissedicekmişim gibi

eğer bebek varsa sat'a göre tam 4 haftalık olması lazım bugün

Benimde yarın 5+0 olacak. Yarın gitsemmi diyorum, erken mi olur keseyi görmek için acaba.
Bir de vajinal mi bakıyolar yoksa karındanmı bu aşamada keseyi görmek için.

ilk baslarda keseyi görmek icin vajinal bakiyorlar genelde.. kizimda ilk 6+1 de vajinal bakmisti..karnimdan bak´saniz demistim..vajinal baktiginda keseyi görmüsken karnimdan baktiginda görememistik..

hoşgeldin arkadaşım, allah sağlıklı ve kolay bir hamilelik nasip eder inşallahh

hoşbulduk canım.seni ateş topiğinden tanıyorum.allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah..

sende hosgeldin aramiza ..
rabbim saglikla sihhatle kucagindada görmeyi nasip etsin

amin canım cümlemize nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
inşallah ya testi yapıp negatifi görmekten korkuyorum ,sanki ne kadar ertelersem o kadar kendimi iyi hissedicekmişim gibi

eğer bebek varsa sat'a göre tam 4 haftalık olması lazım bugün

Emin ol ki burdaki bir çok kişi aynı şeyleri yaşadı. Tek çizgi fobisi oluştu herkeste. Ben de 5. ayda gördüm çift çizgiyi.
Nasıl normalde düzenli midir, gecikme yaşarmısın? Gerçi bu bebek stresi normal düzenini bile altüst ediyor insanın.

ayyyy canımm yaa ağzın bal yesin inşallahhhh
ben hiç bakmadım eğer sat 29 kasım olursa doğum yine ağustosamı denk geliyo hadi bi hesaplıyıver kuzum beeee..
ay inşallahh RABBİM inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…