2012 ağustos annelerinin göbüşleri ve tatlı melekleri..

hangi ara 5 sayfa yaptınız yaww hızınıza yetişilmiyorr.. ohhh ii iii göbişleri görmek mutlu ediyor cünkü insalnarın bana bakıp aa benim tanıdıım var 5 aylık daha yeni cıkıyo göbişi demesi sinirimi bozuyodu yalnız degiliiiim

canım ya benim yaşadıklarımı aynen yazmışsın acıkıyorum masaya geliyorum tıkanıyorum sonrada birşeyler yemeye çalışıncada midem bulanıyo ama bu her zaman olmuyo

kızlar hepinizin göbişlerine maşallah
bu da benim 17 haftalık kizim

(umarım eklenmiştir)

Eklentiler

• $adsız.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 51
off off tatlim ayni ben de oyleyim napsam geciremiyorum:26:

ya kızlar bu ne yaa ben o zaman aldım başımı gidiyorum 61 le hamile kaldım 66 ydım 16 haftalıkken dr a gittiğimde valla aşmışı ben aşmışım

benden biri daha
nasıl sevinidm bilemezsin bende 4 kg aldımda tek benmiyim diye üzülüyordum
ama anladımkiiii yanlız değilimmm

Son düzenleme:
benden biri daha
nasılsıvinidm bilemezsin bende 4 kg aldımda tek benmiyim diye üzülüyorsum
ama anladımkiiii yanlız değilimmm

yok canım ya yalnız değilsin 3. aya kadar 1 2 kilo almıştım böyle gider sandım.1 ay sonra bi gittim 4 kilo almışım tamamım ben ya 80 le doğururum kesin kesin:)

ii almışsın cnm ne güzel ben biraz kaçırdım sanrm şimidedn 4 kg

yok canım ya yalnız değilsin 3. aya kadar 1 2 kilo almıştım böyle gider sandım.1 ay sonra bi gittim 4 kilo almışım tamamım ben ya 80 le doğururum kesin kesin:)

bi tanıdığım 30 kg almıştı çocuk 1.5 yaşında dahada veremedi
zaten doğumda bi 6-7 kg gidiyor
bnm ilkinde 6 kg gitmişti

ii almışsın cnm ne güzel ben biraz kaçırdım sanrm şimidedn 4 kg

maşallah hepinize kızlar. benim göbeğimde azıcık çıktı. sivri değil yayvan.bakalım kızımmı olacak daha hiç kilo almadım. haftaya doktora gidicem cinsiyet için bakalım gösterecekmi benimki. bende bazen diyorum nerde bu bebek diye. gelişimi de 4 gun önde gidiyor ama anlamadım. gerçi ilk zamanlar hiç kilo almamak hep oyle olacağı anlamına gelmiyormuş. kuzenim 6. aya kadar 5 kilo almış. son 3 ay da 25 kilo alıp 30 kiloyla rekor kırdı

bi tanıdığım 30 kg almıştı çocuk 1.5 yaşında dahada veremedi
zaten doğumda bi 6-7 kg gidiyor
bnm ilkinde 6 kg gitmişti

neeeeeeeeee

yok ya o kadar almam belki de şimdiden bu kadar almak ilersi için korkutuyo beni bebeğim için tabi yicem ama dr bile dedi hamur işi ekmek makarna uzak dur dedi.bende makarna yiyip yatıyordum işte olucağı budur:))

neyse havalar açsın da yürüyüşe başlayalım bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…