- Konu Sahibi duyguyildiray
-
Maşşallah herkese, göbişleri büyütmüşüz hep beraber.
Bu da benimki. Tam kız göbeği sivrilikten eser yok.
Akşamları şişkinlik bende de oluyor hemde çoook fazla, göbek bunun 2 katına çıkıyor. Oturmak işkenceye dönüyor resmen.
Eki Görüntüle 356256
Maşşallah herkese, göbişleri büyütmüşüz hep beraber.
Bu da benimki. Tam kız göbeği sivrilikten eser yok.
Akşamları şişkinlik bende de oluyor hemde çoook fazla, göbek bunun 2 katına çıkıyor. Oturmak işkenceye dönüyor resmen.
Eki Görüntüle 356256
canım gece yatmadan kefir iç içebiliyosan kalsiyum en üst sınırda,hem de hazımsızlık problemine de çok iyi geliyo tavsiye ederimbenim ilk 3 ay bulantılarım çok oldu yiyodum masama gelip hemen lavaboya çıkarıyodum ama misal 1 hafta mahvoluyodum 2 gun ara veriyodu kendime geliyodum sonra yine yaklasık 3 kilo verdim aldım verdim aldım,aynı kiloma geldim 100 gram almıştım sadece en son,ben çok sık acıkıyorum yiyorum tıkanıyorum sonra aç hissediyorum kendimi bişey yemeye çalışıyorum olmuyo enteresan bi durum yani benim göbegim de nerdeyse hiç yoktu geçtigimiz hafta bianda 2-3 gununiçinde pırtlayıverdi
sizede maşşşaallaahh
7 ve 8. ayda nasıl olcaz acaba
kızlar hepinizin göbişlerine maşallah
bu da benim 17 haftalık kizim
(umarım eklenmiştir)
bende hep soruyum diyorum unutuyorum acaba sizdede oluyomu? akşamları acayip şekilde karnım şişiyo böyle sanırsın çatlıcam nefes alırken bile çok zorlanıyorum,derin derin alıp veriyorum bide yemek yemişsem of of otur kalk yürü evin içinde sıgınamıyorum
kilomuzda farklı sayılmazbende 65le başladım 66.6ydım bu sabah tartıldığımda
(umarım eklenmiştir)
(umarım eklenmiştir)
ya kızlar bu ne yaa ben o zaman aldım başımı gidiyorum 61 le hamile kaldım 66 ydım 16 haftalıkken dr a gittiğimde valla aşmışı ben aşmışım
benden biri daha
nasılsıvinidm bilemezsin bende 4 kg aldımda tek benmiyim diye üzülüyorsum
ama anladımkiiii yanlız değilimmm
Yarıştıralım göbişleri:)
Aslında 18 haftada 3 kilo almışım doktor normal dedi diye de saldım çayıraHele akşamları göbek 6-7 aylık oluyor resmen.
Bir de üstüne hareketsizlik+kabızlık eklenince al sana 9 aylık:)
ii almışsın cnm ne güzel ben biraz kaçırdım sanrm şimidedn 4 kg
yok canım ya yalnız değilsin 3. aya kadar 1 2 kilo almıştım böyle gider sandım.1 ay sonra bi gittim 4 kilo almışım tamamım ben ya 80 le doğururum kesin kesin:)
ii almışsın cnm ne güzel ben biraz kaçırdım sanrm şimidedn 4 kg
bi tanıdığım 30 kg almıştıçocuk 1.5 yaşında dahada veremedi
zaten doğumda bi 6-7 kg gidiyor
bnm ilkinde 6 kg gitmişti
(umarım eklenmiştir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?