2012 ağustos annelerinin göbüşleri ve tatlı melekleri..

sen birdahaki gittiğinden gör asıl, nasıl kocaman oluyorlar yaa
biz birdaha tek parça göremeyiz artık parça parça bakarız sığmaz çünkü dedi dr teyzemiz

inşaallaahh cnm yoktur bişey
mşllh bende 3martta görcem inşallah bakalım nasıl olcaz

5 aydan once gobek falan bekleme demişti haklıda cıktı doktorumuz sizinkileri gördüm benim çocuk nerde acaba dedim vallaaa

iç karın meselesi işte, geniş olanlar ohhh rahat ediyor, biz de böyle hemen büyütüyoruz, inşallah bundan sonra büyümesi yavaşlar da yuvurlanmaya başlamadan doğururum

inşaallaahh cnm yoktur bişey
mşllh bende 3martta görcem inşallah bakalım nasıl olcaz

ayy az kalmışş ben de pazartesi tekrar görücem bu sefer detaylı usg miz var, bakalım neye benziyo sıpa
seninki de kocaman olmuştur ayy şaka maka zaman çabuk geçiyor yaaaa

oranın biraz sessiz kalmaya ihtiyacı var canım yeni girenler sayfa okumaktan perişan oluyorlardı

haklısın canım , o konudan ben de muzdaribim

iç karın meselesi işte, geniş olanlar ohhh rahat ediyor, biz de böyle hemen büyütüyoruz, inşallah bundan sonra büyümesi yavaşlar da yuvurlanmaya başlamadan doğururum

bendekide nasıl bi iç karınmış cocugu yutmuş resmen aksine bende hemen buyusun istiyordum amaa her istediği olmuyor insanın

canım senınkı kucukmuss dahaa. boy avantajımı senınkı benım boy 1.78 bobek masallah canımmm ıc karın meselesııdr belkı

alla allaaa boyumuzda aynıymışş valla doktorun yalancısıyım boyun uzun belli olmaz 5 aydan once demiştidee demekki iç karın mevzusuymuş

ben de oyleyim dr a diyince dediki hormonlar sebebiyle yararlanim ve yag yapimi arttarmis onun icin su icsen yarayacak dedi

aynnen oyle canim benim bu sefer de bile hep parca parca fotograflarimiz
sen birdahaki gittiğinden gör asıl, nasıl kocaman oluyorlar yaa
biz birdaha tek parça göremeyiz artık parça parça bakarız sığmaz çünkü dedi dr teyzemiz

alla allaaa boyumuzda aynıymışş valla doktorun yalancısıyım boyun uzun belli olmaz 5 aydan once demiştidee demekki iç karın mevzusuymuş

canım gaz maz derken sıs bı karnım vardı ama bırden hoppp gobıs cıktı benım.son 1 haftadır barız bısekılde her yerden hamıleyım dıe bagırıoo.ama benım kılomda var belkı ondandır. 68 le hamıle kaldım. suan 69.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…