- Konu Sahibi duyguyildiray
-
dün gördüm benimkide yan gel yat osman modundaydı :)
kafası hafif baş aşağıya uzanmış uzatmış ayaklarını ya ayak parmaklarını gördüm resmen
ayakları çok netti koca ayak olacak benimki kesin :)
doktoruma gore boy avantantıjıymış benimki
valla bence de canım çok şanslısın, ben ileride kocaman olacak diye korkuyorum yaaa
yok canım neden bişey olsun dediğin gibi tembelliğinden işte
ben dün usgde gördüm ayy yavrum yeri iyice daralmış böyle baş aşağı sanki sıkışmış kalmışyani orda dönmeye çalışsa artık hissedilir gibime geliyor, az değil 18.2 cm lik bişey oldu
ana topiğimiz sessiz kaldı
5 aydan once gobek falan bekleme demişti haklıda cıktı doktorumuzsizinkileri gördüm benim çocuk nerde acaba dedim vallaaa
inşaallaahh cnm yoktur bişey
mşllh bende 3martta görcem inşallah bakalım nasıl olcaz
oranın biraz sessiz kalmaya ihtiyacı var canım yeni girenler sayfa okumaktan perişan oluyorlardı
bu da benim göbüşüm kızlaraz önce çektim 12+1
buyruuun buda bugunku göbüşüm
iç karın meselesi işte, geniş olanlar ohhh rahat ediyor, biz de böyle hemen büyütüyoruz, inşallah bundan sonra büyümesi yavaşlar da yuvurlanmaya başlamadan doğururum
canım senınkı kucukmuss dahaa. boy avantajımı senınkı benım boy 1.78 bobek masallah canımmm ıc karın meselesııdr belkı
canım senınkı kucukmuss dahaa. boy avantajımı senınkı benım boy 1.78 bobek masallah canımmm ıc karın meselesııdr belkı
bendekide nasıl bi iç karınmış cocugu yutmuş resmenaksine bende hemen buyusun istiyordum amaa her istediği olmuyor insanın
valla yediğimi görseniz nasıl aldın 4 kg dersiniz gerçi en son 1.5 -2 kg yu hastanedeki serumlardan sonra aldım ama yinede fazla almışım
kızım 32 hftlık doğdu 16 kg almıştım ondan bakalım bunda kaç kg alcam
sen birdahaki gittiğinden gör asıl, nasıl kocaman oluyorlar yaa
biz birdaha tek parça göremeyiz artık parça parça bakarız sığmaz çünkü dedi dr teyzemiz
aynnen oyle canim benim bu sefer de bile hep parca parca fotograflarimiz
alla allaaa boyumuzda aynıymışş valla doktorun yalancısıyım boyun uzun belli olmaz 5 aydan once demiştidee demekki iç karın mevzusuymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?