- Konu Sahibi duyguyildiray
-
canım gaz maz derken sıs bı karnım vardı ama bırden hoppp gobıs cıktı benım.son 1 haftadır barız bısekılde her yerden hamıleyım dıe bagırıoo.ama benım kılomda var belkı ondandır. 68 le hamıle kaldım. suan 69.
canım gaz maz derken sıs bı karnım vardı ama bırden hoppp gobıs cıktı benım.son 1 haftadır barız bısekılde her yerden hamıleyım dıe bagırıoo.ama benım kılomda var belkı ondandır. 68 le hamıle kaldım. suan 69.
inanmıyorum ya sdc 1 kg aldınnnn
şimdi iice strese grdm bakkk:18::18::18::18::18::18::18:
bu da benim göbüşüm kızlaraz önce çektim 12+1
bende hep soruyum diyorum unutuyorum acaba sizdede oluyomu? akşamları acayip şekilde karnım şişiyo böyle sanırsın çatlıcam nefes alırken bile çok zorlanıyorum,derin derin alıp veriyorum bide yemek yemişsem of of otur kalk yürü evin içinde sıgınamıyorum
akşam yemeğini fazla kaçırırsam yada 8-9 gibi geç yersem eğer bende çok sıkıntı çekiyorum
hem şişkinlik hem rahatsızlık hazımsızlık çok rahatsız ediyor..
bende hep soruyum diyorum unutuyorum acaba sizdede oluyomu? akşamları acayip şekilde karnım şişiyo böyle sanırsın çatlıcam nefes alırken bile çok zorlanıyorum,derin derin alıp veriyorum bide yemek yemişsem of of otur kalk yürü evin içinde sıgınamıyorum
ewdekı tartıya gore ewet canım. 5 mart randevum var 1 hafta daha yanı ozmana kesın bellı olur kac kılo aldıgım. ama dıkat edıyorum. bızım sulale de hamılelıkde 20 nın altında alan yok ondan korkuma baslarda sıkı tutım dedım ısı. kılo sımdı zaten var bıde boy bıde hamılelık baya bı dev olurum dıe korkuyorum
hayatım bebiş ne kadar büyümüş cidden karnın çok belli sanırım gelişimi önce gidiyo maşallahh vall abenimki yok bu kadar
ben aksamları neredeyse hiç bişey yiyemiyorum bi kase çorba içiyorum hemen tıkanıyorumsonrasındada bi kase yoğurt yiyorum kalsiyum gece daha çok lazımmış bakalım ne zmn acılcak iştahımız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?