2012 ağustos annelerinin göbüşleri ve tatlı melekleri..

inanmıyorum ya sdc 1 kg aldınnnn
şimdi iice strese grdm bakkk:18::18::18::18::18::18::18:

benim yürüyüşüm bile değişti
gerçi sağ kalçamdaki kramplar yüzünden yürüyemiyorum ama olsun

Son düzenleme:

ben bu kdr dobiş olmama ragmen hala kilo almadım gerçi ben bayaa tombiş başladım hamileliğe ama napalım kısmet..
80,5 la basladım en son dr a gittiğimde 78,5 dum şimdilik iyi gidiyorum ama nasıl böle şiştim bilemiyorum:26:

ewdekı tartıya gore ewet canım. 5 mart randevum var 1 hafta daha yanı ozmana kesın bellı olur kac kılo aldıgım. ama dıkat edıyorum. bızım sulale de hamılelıkde 20 nın altında alan yok ondan korkuma baslarda sıkı tutım dedım ısı. kılo sımdı zaten var bıde boy bıde hamılelık baya bı dev olurum dıe korkuyorum

maşallah göbüşlere bende 17 haftalık hamileyim
ama göbüşüm yok.
sadece 1 kg aldım bende.
ultrasonda bebişimi görmesem ve mide bulantılarım olmasa
hamile olduğuma bile inanmayacağım.
bende çıksın artık istiyorum ama yaaaaa.

ay maaşallah ne tatlı olmuşsunuz.. ben de inşallah akşama evde çekip eklerim :))

18. haftamızdayız.. 16. haftanın sonuna kadar 900gr aldım ama bu 2 hafta göbeğim de puff diye şişti toplamda 2 kilo olmuş aldığım, yani iki haftada 1100gr almışım.. nasıl oldu ben de anlamadım...

pek sevmiyorum belli olmasını iş yerimde; her sabah gardrop karşısında ne giysem sorunsalı :)) neyse allahtan kadife pantolonlar var da kurtarıyorum durumu :))

annem 7 kilo k. validem 9 kilo ile doğurmuş.. onlara benzerim umarım.. Dikkat etmek lazım 6. aya kadar sonra zaten alınacak kilo...

yaaa kızlarrr çok tatlısınız çok imrendim resmen bi öğlen arasına çıktım geldim göbişler almış başını gitmiş kaç sayfa olmuş ben de akşam eve gidince çekip koyucam inşallah resmimizi gerçi akşam nerdeyse 1,5 kat daha buyuk oluyo şişkinlikten ama olsun ben de 61.8 ile hamile kaldım 1 ay once 61.9 dum yarın kontrolum var gorucez ama tahminim 63 kiloyum

kilomuzda farklı sayılmazbende 65le başladım 66.6ydım bu sabah tartıldığımda

kızlar maşallah ne ara girip eklediniz maşallah 9 sayfaya kadarda gelmişsiniz:)
benimde göbişim geçen hafta çıkmaya başladı bende 63 kiloyla başladım. geçen 16 şubatta kontrolümde 62 kiloydum hatta doktor kızdı bebeğin için yemelisin geçen ayda aynı kilodaydın dedi. ama bu hafta kilo aldığımı hissediyorum zaten hissetmeme gerek yok gözlede görünüyo
bende akşam gidince inşallah göbişi ekleyeyim

bende hep soruyum diyorum unutuyorum acaba sizdede oluyomu? akşamları acayip şekilde karnım şişiyo böyle sanırsın çatlıcam nefes alırken bile çok zorlanıyorum,derin derin alıp veriyorum bide yemek yemişsem of of otur kalk yürü evin içinde sıgınamıyorum

akşam yemeğini fazla kaçırırsam yada 8-9 gibi geç yersem eğer bende çok sıkıntı çekiyorum
hem şişkinlik hem rahatsızlık hazımsızlık çok rahatsız ediyor..

akşam yemeğini fazla kaçırırsam yada 8-9 gibi geç yersem eğer bende çok sıkıntı çekiyorum
hem şişkinlik hem rahatsızlık hazımsızlık çok rahatsız ediyor..

ya evet işten eve gel masayı hazırla saat 8 oluyo,çokta yemiyorum ama genelde oluyo bende akşamları çok sıkıntılı yaaa

ben aksamları neredeyse hiç bişey yiyemiyorum bi kase çorba içiyorum hemen tıkanıyorum sonrasındada bi kase yoğurt yiyorum kalsiyum gece daha çok lazımmış bakalım ne zmn acılcak iştahımız..

canım ben çok yemesem de gazdan acayip şişiyorum yatıyorum kalkıyorum oraya dönüyorum buraya dönüyorum

ne yapalım ne aldıysak razıyız diyecez bebişler ii olsun yeter

Maşşallah herkese, göbişleri büyütmüşüz hep beraber.
Bu da benimki. Tam kız göbeği sivrilikten eser yok.
Akşamları şişkinlik bende de oluyor hemde çoook fazla, göbek bunun 2 katına çıkıyor. Oturmak işkenceye dönüyor resmen.

ben aksamları neredeyse hiç bişey yiyemiyorum bi kase çorba içiyorum hemen tıkanıyorum sonrasındada bi kase yoğurt yiyorum kalsiyum gece daha çok lazımmış bakalım ne zmn acılcak iştahımız..

canım gece yatmadan kefir iç içebiliyosan kalsiyum en üst sınırda,hem de hazımsızlık problemine de çok iyi geliyo tavsiye ederim benim ilk 3 ay bulantılarım çok oldu yiyodum masama gelip hemen lavaboya çıkarıyodum ama misal 1 hafta mahvoluyodum 2 gun ara veriyodu kendime geliyodum sonra yine yaklasık 3 kilo verdim aldım verdim aldım,aynı kiloma geldim 100 gram almıştım sadece en son,ben çok sık acıkıyorum yiyorum tıkanıyorum sonra aç hissediyorum kendimi bişey yemeye çalışıyorum olmuyo enteresan bi durum yani benim göbegim de nerdeyse hiç yoktu geçtigimiz hafta bianda 2-3 gununiçinde pırtlayıverdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…