- Konu Sahibi zarifecikk
-
bende butun esyalarını dolabına yerlestırdım ancak yıkayıp utulemedım acıkcası .. herhangı bır yardımcım yok evde her ısımı kendım goruyorum bırde onu yıkayıp utuleyerek ıslerı cıgrından cıkaramam zaten aldıgım hersey hemen hemen kutuda ya da jelatın ıcınde napymmm(( o kadar cok kı basıma ıs cıkaramam
bende butun esyalarını dolabına yerlestırdım ancak yıkayıp utulemedım acıkcası .. herhangı bır yardımcım yok evde her ısımı kendım goruyorum bırde onu yıkayıp utuleyerek ıslerı cıgrından cıkaramam zaten aldıgım hersey hemen hemen kutuda ya da jelatın ıcınde napymmm(( o kadar cok kı basıma ıs cıkaramam
ikinci bebek olmasından dolayı sanırım pek bi heyecan yok
Minik hurçlarda hazır,yıkanmış koymuştum ama yeniden bi sudan geçirip ütüleyip yerleştiricem hepsini.oğlumla aynı dolabı kullanıcaklar yer ayarlamam gerek bide.ayrıca askıda almam gerek bolllcaaa..
Sizler ufacık askıları nerden aldınız kızlar banada bi fikir veren olurmu uygun fiyata bolca askı şart bana.
cnm ben ucuzluk mağazalarndan almştm.
bi paketi 2 tl,içinde 5 adet vardı.
bebişinin kıyafetlerini yıkamak için başıma iş çıkaramam diyen anne! çok özür dilerim ama çok kınadım seni. insan isterse nelere vakit bulur. pakete koymadan önce emin ol yerlerde süründü o aldığın hastane çıkışları, pijamalar vs.. hiç tekstil atölyesi gördün mü sen?? bebeğine hiç mi acımıyosun mikrop kapar diye. kaldı ki temizlik imandan gelir. ben kendime aldığım bi çorabı bile yıkamadan giymem şahsen. hijyen kuralıdır bu...
en çok da bebeğin için üzüldüm açıkçası ona gereken önemi vermeyen bi annesi var ve onunla ilgili herhangi bi işe 'başa açılan iş' olarak bakan..... çok yazık...
imza !
hahahaa onları yıkamakla iş çıkaramam başıma ne demekmiş.. biz bir an önce hazırlanmak hepsini yapmak telaşındayken böyleleri de varmış. benim eşimi bile şimdiden telaş sardı hadi yıkayalım diye ben biraz daha erken olduğunu düşünüyorum bu arada diğer yapılması gerekenleri yapıyorum... bebek şekerlerimi örüyorum battaniye örüyorum. ama nedense sizlerle resim paylaşamıyorum kızlar yardım istiyorum sizden bu konuda:):)
hahahaa onları yıkamakla iş çıkaramam başıma ne demekmiş.. biz bir an önce hazırlanmak hepsini yapmak telaşındayken böyleleri de varmış. benim eşimi bile şimdiden telaş sardı hadi yıkayalım diye ben biraz daha erken olduğunu düşünüyorum bu arada diğer yapılması gerekenleri yapıyorum... bebek şekerlerimi örüyorum battaniye örüyorum. ama nedense sizlerle resim paylaşamıyorum kızlar yardım istiyorum sizden bu konuda:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?