2012 Aralık anneleri bebisinizin dolabını hazırladınız mı???

bir tekstil atölyesinde çalışmış anne olarak söylüyorum bunları ister kendinize isterseniz bebeğinize yeni aldığınız giysileri yıkamadan giydirmemenizi tavsiye ederim,organik adı altında dikilenler bile ister istemez mikroplarla temas ediyor,çalışırken dikenler tuvaletten gelip ellerini giysilere sildiklerine kaç kez şahit oldum,yerlere düşüp ayak basılanlar mı neler neler,şimdi ailemde kimsenin giysisini yıkayıp ütülemeden giydirmem ki söz konusu minicik yavrumsa onun için herşeye değer.

ilk bebeğimiz inş. aralık 22 kavuşacağız ama daha hiç bişey almadım biliyormusunuz ayı 30u işten çıkıyorum inş alcam herşey ama neler almalı kollumu kolsuzmu hiçbir fikrim yok annem falanda yok yardımcı olcak kimsede yok yalnız eksik bişey almaktan sonra ortada kalmaktan korkuyorum :) arkadaşlar yardım lütfen

beşiğimn altında iki tane çekmecesi olucak.
pijamaları ve alttan çtçtlı badyleri sığar oraya,orayı da kullanıcam yani.
normalde şifonyerime koyuyordum.

Bebişimin oda takımının 15 gün içinde geleceğini söyledi mağaza. Gelsin, ilk işim çamaşırlarını yıkayıp ütülemek ve dolabına yerleştirmek olacak inşallah. O günü sabırsızlıkla bekliyorum.

ya ben daha bisey almadim bebegime, buna canim cok sikiliyo esim çalistigindan vakit bulamiyo bi pazari var, tek gidim diyorum veya gorumcemle, ona da razi olmuyo ilk bebegimiz oldu için beraber gitmek istiyo, siz yikayip yerlestirmissiniz ama ben daha almadim bile odasida daha gelmedi insallah en kisa zamanda alirim ve guzelce yikayip bende yerlestiririm oglumun dolabini tabi oda gelirse en kisa zamanda insallah

heeeeeeeeey bunca zamandr hiçbişi almayanlar
kz anam şaşıyorum valla size
ilk dr.muayenemden sonra bi başladm ki alışverişe,hala daha bitiremiyorum

valla bende kendime sasiyorum hep derdim cinsiyetini ögrenim hemen alacam biseyler, ama bi turlu olmadi hep diyodum her begendimi alacam yavas yavas alacam yok anam yok son aya biraktim ve daha alisverise nezaman cikacam bilmiyorum ((

valla bende kendime sasiyorum hep derdim cinsiyetini ögrenim hemen alacam biseyler, ama bi turlu olmadi hep diyodum her begendimi alacam yavas yavas alacam yok anam yok son aya biraktim ve daha alisverise nezaman cikacam bilmiyorum ((

Canım elinde paran olduktan sonra, inan bana bir gün içinde hiçbir eksiği kalmayacak şekilde her şeyini alabilirsin. Hele de İstanbul'da oturuyorsan. Ama o bir günü bir an önce seçseniz iyi olur bence. Ne olur ne olmaz.

selam kızlar doğuma az kaldı bebişimin herşeyi odası geldi eşyalarını yıkadım ütüledim yerleştirdim dalan ın sabun tozunu kullandım hoş bi kokusu var tavsiye ederim:) hastane çantamı hazırlıyorum geri sayım başladı nede olsa :) Allah hepimizin yardımcısı olsun

Yaaa çok şaştım size nasıl hiç bişey almadınız Allah korusun ya doguverirse bebek. Ben gerildim koşun alın yarın 2 hastane çıkışı kalın battaniye falan :) bari çantanız hazır olsun anacım.

valla iyice panikledim bu hafta mutlaka gidecem alisverise iyice korku basti haa saat 4de dokturda randevum var hatta sonra gidip en azindan biseyler alayim oglumu ...

kızımın örgülerini yıkayp bir kısmını şifonyerm de boş kalan yerlere bir kısmını yani seneye ve daha sonra giyicek olanları da bazanın altına kaldırmam lazım :26:
yatağı döşeği yastığı açkta havalanıyor..beşli seti de açtm koydum kapalı balkonuma.çantasında pek havasız
yazlklarını da kaldırıcam ama yıkamadan..

canım ben ikeadan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…