benim kadar karar veremeyenn birini az tanıdım ve bu huyumdan nefret ediyorum kızlarrrrrrrrrrrrr
link vereceğim ordaki geceliklerden hangisini begendiğinizi söylermisinizz ona göre sipariş vericemmm :))
şimdiden tesekkr ederimmmmmmmmmmmmmm
1)Aqua, Lohusa Gecelii 2013 Yeni Sezon | Lohusashop.com | Lohusa Geceliinde Moda | k bir tasarma sahip farkl ve mkemmel detay iiliiyle sektrde lider konumundaki Aqua markas yeni nden gizli alabilir lohusa geceliiyle mterilerimizin byk beenisini kazanan
2)https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=89
3)https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=190
4)https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=306
5)https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=361
çok güzel senin şekerlerinde tatlım
canım ben en sondakini beğendim,daha asil duruyo kesinlikle
Günaydın canım, bebişin kocaman olmuş öncelikle ona koca bir maşallah
suyun az olması durumunda bol su içmeyi ve sol yana yatmayı öneriyorlar...zaten ikinci kontrolünde herşey yolunda demiş doktorun içini ferah tut canım :)
kızlar ben bitane pijama takımı aldım.önden tüm düğmeli.bi pijama takımı daha ve birde gecelik alıcam.geceliği 2 tane mi alsam karar veremedim.annem normal doğum yaparsan bi tane kötü bişey al doğumdan sonrası için güzel bişey al diyo.ama ben o babaanne geceliklerinden de nefret ediyorum.acaba 2 gecelik abartı mı.çünkü ben normal hayatımda hiç kullanmıyorum gecelik.
kızlar ben bitane pijama takımı aldım.önden tüm düğmeli.bi pijama takımı daha ve birde gecelik alıcam.geceliği 2 tane mi alsam karar veremedim.annem normal doğum yaparsan bi tane kötü bişey al doğumdan sonrası için güzel bişey al diyo.ama ben o babaanne geceliklerinden de nefret ediyorum.acaba 2 gecelik abartı mı.çünkü ben normal hayatımda hiç kullanmıyorum gecelik.
günaydın kızlar herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım,dün oğluşumun alışverişini tamamladık anneciğim saolsun ne eksikse aldı.birtek kendime gecelik pijama ve bebek şekerim kaldı,bayram temizliğim bitince kıyafetlerini yıkayıp çantamıda hazır edeceğim.ben artık 10 günde 1 gidiyorum muayneye cumartesi öğleden sonra randevum var, her gittimde nst ye bağlanıyoruz ağrılarımdan dolayı suyumuz falan herşey normal ama bizimki daha doğum pozisyonunda değil sezeryan yolları görünüyor.....
selam kızlar uzun zamandır yazmadım size dimi :))
geçen perşembe kontrolüm vardı bildiğiniz gibi..
durumları anlatayım.
enfeksiyonum geçmemiş ilaç değişikliği yaptık iki hafta daha kullan dedi.
coraspin kullanıyorum biliyosunuz düşüklerden dolayı onu da bugün yarın bırakıcam (32. haftada bırakılıyomuş )
kilomu sormayın nerdeyse 20 kilo almışım.
doktor üzülme verirsin zayıfmışsın zaten dedi.
yarısı zaten doğumda gider dedi.
bebişime gelince dönmeye başlamış % 90 döner dedi.
normal olur %90 dedi.
bebişim de 1833 gr olmuş maşallah
ve son bikaç gündür kasılmalar var sanki doğurcak mıyım ne
ben sata göre 31+6, bebişin gelişimine göre 32+6 da toplam 11 kilo almışımkızlar toplam kaç kılo aldınız ben 33+0 dayım toplam 8 kılo aldım sankı az gıbı
kızlar selam giremedim forma misafirim vardı gitti bugün kontrolümüz vardı ben 2. 5 kilo daha almışımyani toplamda 10 kilo yapıo doktorum kızdı ayda bir kilo almalıymışım normal kilo toplamda 10 ve 12 kiloymuş napayımm ya bunu nasıl becerebilicem bilmiyorm:44: oğlum 1.800 olmuş ölçüleri normalmiş ve deeeeeeeeee normal doğum şeklini almış:18: ama yine foto yok yüzünü saklamış bi daha ki randevum 30 kasım saat 11.30 ve doğumun 12 ayda görünüo dedi tam tarihi 15 gün sonra belli olacakmış bakalım hayırlısı artık kızlar ben şimdilik çıkıyorum komşum kahveye çağırdı görüşmek üzere sizleri öpüyorum byeeeeeeeee
maşallah kızlarKizlar herkese iyi aksamlar, coktandir hem de coooook uzun zamandir yazamiyordum. Cok hizli ilerliyor topik ve ben islerimden dolayi cok giremiyorum. Bayramdan sonra ise gitme dedigi icin doktor ondan sonra daha cok vaktim olacak sanirim.
Bizde hersey yolunda, tosun pasayi gorduk bugun kontrolumuz vardi. Tombis olacak simdiden neredeyse 2,5 kilo olmus ufaklik bu gidisle 4 kilo dogar dedi. Bende pihtilasma sorunu oldugu icin sezeryan olacagimve buyuk ihtimal 1 aralikta aliriz dedi doktor. Bebek buyuk oldugu icin bol bol dinlenmem lazimmis. Benden haberler boyle. Umarim bundan sonra daha cok yazabilim.
ya cenım ne güzel işte çıtı pıtı doğar bbeişin sonra kilo alır benim kızım 2 haftada 600 gr aldı böyle giderse 4-4,5 kg doğar dedi doktorumuz benide o korku sardı nasıl doğuracağım .Kızlar 12 aralıkta sezeryanla doğum yapacam allahın izniyle ama 2gün önce kontrolüm vardı oğlumun kilosu 1.450 gr doktor normal diyo ama bence çook ufak ne yapayım da oğlum kilo alsın çok üzüldüm
bugün neredeyse tüm gün akıntım sürdü ve de hep regl ağrısı çektm.
düzensiz,ara ara şiddetli ara ara sakin ağrılar.
evmde değilim,ailemn yanındaym.onlar da bi ara panik oldu.
bu gün kasılmam çok azdı,ağrılarım çoktu.
halbuki bu zamana dek hiç ağrı yaşamamıştm hep kaslmam vardı.
annem üşüttün diyip duruyor.
kalınca giyindm ama ben giyineli kaç saat oldu hala geçmedi.
önce sabah tatlı tatlı başladı,akşamdan beri çok sert oluyor.
arada yine tatlı tatlı.
çözemedm ben bu durumu.
acaba bundan sonra hep böyle mi olucak yoksa doğum çok çok mu yakın :26:
kızlar hepinize günaydınnnnnn ve tabi ki minik bebişlerinize de. bir haftadır raporluydum grip nedeniyle, evde net olmadığı için giremedim kk'ya,telden de sadece okuyabiliyorum giriş yapamıyorum beceriksiz miyim ne:)
çok şükür okuyabildiğim kadarıyla bebişlerle ya da anneleriyle ilgili herhangi bir kötü haber almadım.rabbim hepimizin meleklerine sağlık sıhhat versin inş.
dün dr randevum vardı malesef kabus gibi bir gün geçirdim.aslında herşey güzel başladı cnm kızım 2200 gr olmuş ve boyuda 42 cm. maşallah. normal doğum pozisyonun da dedi dr. ama suyu az dedidaha sonra ilk kez nst ye girdim ve dr m kalp atışları yavaş dedi ve dünya başıma yıkıldı resmen. ama kan değerlerim filan normal çıkmıştı belki açlıktandır diye yemek ye gel tekrar alalım nst ye dedi dr m. neyse öğleden sonra tekrar nst ye girdim sonuçları aldım ve dr doğuma girdiği için kabus gibi bi iki saat daha geçirdim. ama çok şükür dr geldiğinde herşeyin normal olduğunu öğrendim ama dokuz doğurmanın ne demek olduğunuda :) yine de dr m bayram öncesi tekrar bakalım dedi 22 ekim 16.45 e randevu verdi. ay roman gibi oldu :) neyse çok uzattım rabbim herkesin yavrusunu annesine babasına bağışlasın inş.
günaydın kızlar yaaa sabahları 7ye gelmeden uyanıyorum(( sizler ne durumdasınız?
kızlar aldığım şekerler burdaki pembe şekere benziyor.
aslında sana demeleri lazımdı açsan bişeyler ye hatta çikolata ye öyle gir diye bizim burda diyolar açsan bişeylerye çikolata ye diye
GÜnaydın kızlar ve güzel bebişleri geçmişi okumayı yeni bitirdim kızlar şekerleriniz çok tatlı çok beğendim.
dün gece rüya gördüm bebeğim doğmuş ama bana göstermemişler işe falan gitmişim akşam eve geliyorum bebeğim evde ama nasıl büyük bir bebek tombik kocaman sonra bebeğimi emziriyorum.
güzün aydın canım maşallah bebişine
ben sata göre 31+6, bebişin gelişimine göre 32+6 da toplam 11 kilo almışım
maşallah kızlar
ya cenım ne güzel işte çıtı pıtı doğar bbeişin sonra kilo alır benim kızım 2 haftada 600 gr aldı böyle giderse 4-4,5 kg doğar dedi doktorumuz benide o korku sardı nasıl doğuracağım .
canım çok rahatsın yaaa ben 1-2 gündür geceleri adet sancısı gibi sancım oluyordu dün dayanamadım doktora gittim nts ye bağlladılar çok şükür bebeğimin kalp atışları falan normal ama doktoruym ne olur ne olmaz perşembe günü gel yeniden nts ye alalım dedi bence ihmal etme sende doktora git en azından rahatlarsın
Geçmiş olsun canım sıkma canını bak iyiymiş bebeğin
sorma canım yaaa geceleri uyuyamadığım için o saatte sızıp kalıyorum sonra telefonumun alarmı çalınca uyanıyorum ve gün boyu zombi modunda geziyorum . doyasıya uyumayı çooook özledim
kanal d yi açın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?