2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım,dün oğluşumun alışverişini tamamladık anneciğim saolsun ne eksikse aldı.birtek kendime gecelik pijama ve bebek şekerim kaldı,bayram temizliğim bitince kıyafetlerini yıkayıp çantamıda hazır edeceğim.ben artık 10 günde 1 gidiyorum muayneye cumartesi öğleden sonra randevum var, her gittimde nst ye bağlanıyoruz ağrılarımdan dolayı suyumuz falan herşey normal ama bizimki daha doğum pozisyonunda değil sezeryan yolları görünüyor.....

Son düzenleme:
kızlar ben bitane pijama takımı aldım.önden tüm düğmeli.bi pijama takımı daha ve birde gecelik alıcam.geceliği 2 tane mi alsam karar veremedim.annem normal doğum yaparsan bi tane kötü bişey al doğumdan sonrası için güzel bişey al diyo.ama ben o babaanne geceliklerinden de nefret ediyorum.acaba 2 gecelik abartı mı.çünkü ben normal hayatımda hiç kullanmıyorum gecelik.

sağol cnm benim, maşallah hepimizin kuzularına :) valla günlük içtiğim su üç litreye dayandı dr a da söledim bunu daha çok içi sıvı gıdalar tüket diyo çalıştığım için sol yana yatma olayı pek mümkün olmuyo gün içinde ama akşamları acısını çıkarıyorum:) rabbim hiçbirimize kötü gün göstermesin inş.

valla bende 1 gecelik var 1 de pijama takımı alcam iştee.
sezeryan olursa pijama giyme kdaha mantıklı gibi.sama noırmal dogumda muayne ettkleri için gecelik daha rahatt bencee..

gökçecim;

benim randevum değişti(( eşim cuma günü gelecekmiş bizde randevuyu 20 ekim saat 11:00 e aldık((

bence bir tane normal gecelik al babnne geceliği gibi değil, dün kompedenda görmüştüm çok sevimli modeller var,bide pijama gecelik sabahlık takımı varya öyle bişey al hem pijamasını hemde geceliğinde kullanırsın...

boşver canım normal yada sezeryan bi şekilde hepimiz kucağımıza alıcaz miniklerimizi hayırlısı olsun

GÜnaydın kızlar ve güzel bebişleri geçmişi okumayı yeni bitirdim kızlar şekerleriniz çok tatlı çok beğendim.
dün gece rüya gördüm bebeğim doğmuş ama bana göstermemişler işe falan gitmişim akşam eve geliyorum bebeğim evde ama nasıl büyük bir bebek tombik kocaman sonra bebeğimi emziriyorum.

güzün aydın canım maşallah bebişine

kızlar toplam kaç kılo aldınız ben 33+0 dayım toplam 8 kılo aldım sankı az gıbı
ben sata göre 31+6, bebişin gelişimine göre 32+6 da toplam 11 kilo almışım

maşallah kızlar
Kızlar 12 aralıkta sezeryanla doğum yapacam allahın izniyle ama 2gün önce kontrolüm vardı oğlumun kilosu 1.450 gr doktor normal diyo ama bence çook ufak ne yapayım da oğlum kilo alsın çok üzüldüm
ya cenım ne güzel işte çıtı pıtı doğar bbeişin sonra kilo alır benim kızım 2 haftada 600 gr aldı böyle giderse 4-4,5 kg doğar dedi doktorumuz benide o korku sardı nasıl doğuracağım .

canım çok rahatsın yaaa ben 1-2 gündür geceleri adet sancısı gibi sancım oluyordu dün dayanamadım doktora gittim nts ye bağlladılar çok şükür bebeğimin kalp atışları falan normal ama doktoruym ne olur ne olmaz perşembe günü gel yeniden nts ye alalım dedi bence ihmal etme sende doktora git en azından rahatlarsın

Geçmiş olsun canım sıkma canını bak iyiymiş bebeğin

günaydın kızlar yaaa sabahları 7ye gelmeden uyanıyorum (( sizler ne durumdasınız?

sorma canım yaaa geceleri uyuyamadığım için o saatte sızıp kalıyorum sonra telefonumun alarmı çalınca uyanıyorum ve gün boyu zombi modunda geziyorum . doyasıya uyumayı çooook özledim

kızlar aldığım şekerler burdaki pembe şekere benziyor.

Cok guzeller yaaa, magnetli mi bunlar?

Arada aklinizda bulunsun kizlar, sark handa kucuk biblolar kutu halinde toptan satiliyo, tulu de 100 tane 3 lira gibi bisi elinizden geliyosa alip kendiniz yapmaniz belki keyifli olabilir :)))

aslında sana demeleri lazımdı açsan bişeyler ye hatta çikolata ye öyle gir diye bizim burda diyolar açsan bişeylerye çikolata ye diye

yok cnm bişey söylenmedi ama aynı zamanda kan tesitine de gitttiğim için drm açmısın dedi bende hayır demiştim belki ondan bişey dememiştir. ama dersimi aldım cnm kesinlikle tavsiyelerinize uycam hiç sevmem aslında çikolata filan ama bebişim için herşeyi yedim onu da yerim:) pazartesi bi daha görcem kızımı inş herşey yolunda gider

bende 1 tane pijama 2 tane gecelik aldım yanıma pijamayı ve geceliği uygun birşeyler aldım malum kan lekeleri falan çıkmıyormuş ev için zaten annem yeni bir yeni bir pijama takımı almıştı onu hastaneye götürmeye kıyamadım onu giyerim herhalde

çok sağol cnm ben de dünün etkisiyle sanırım, kızımı rüyamda gördüm kocaman bi bebekti kuzum bembeyazdı kundağın içinde. emzirmeye çalıştım ama bi türlü beceremedim rüyamda hayrolsun inş.
aslında beni de sezaryen korkusu aldı hem bebişin suyu az hem de kilosu normale göre fazla dedi dr. hem seviniyorum zeynebim büyüyo diye hem de tırsmaya başladım sezaryen olur diye . rabbim yardımcımız olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…