• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Kızlar ateş ölçer aldınız mı, aldıysanız ne aldınız? Braunun kulaktan ateş ölçeri tavsiye ediliyor en çok ama çok da pahalı, daha uygun fiyatlılarda da olumsuz yorumlar fazla.Kararsız kaldım🤔

Kızlar ateş ölçer aldınız mı, aldıysanız ne aldınız? Braunun kulaktan ateş ölçeri tavsiye ediliyor en çok ama çok da pahalı, daha uygun fiyatlılarda da olumsuz yorumlar fazla.Kararsız kaldım🤔
Ben nexus aldım bir ara ateşim çıkmıştı doğru ölçüyordu. Bebek için kulak için alın için ayrı modları var

Eklentiler

• IMG_1881.webp
    IMG_1881.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 52
Bugün bebegim çaprazlama pozisyon aldı gerindikce alttan sancı hissediyorum çok acıtıyor böyle bişey yaşayan varmı

Kızlar nasılsınız ? Nası gidiyorrr :)) benim karnım çatlaklar içinde belim göğüslerim karardı kendimi hiç güzel hissetmiyorum:((
Benim de aynı şekilde ne kadar dikkat ettiysem edeyim 30’lardan sonra çatlamaya başladım ve bu izler bebeğimden hatıra tamam görüntüsü pek hoş olmayabilir ve kalıcı ama yapacak bir şey yok bunu bilerek çıktım yola ve bebeğimden kıymetli değil sen de bu şekilde motive et kendini.
Güzel hissetmeyecek bir durum söz konusu bile değil bizler birer anneyiz minik yavrular taşıyoruz bedenlerimizde hâliyle duygu dalgalanmaları çok yaşanıyor bu da normal 😌

Bugün bebegim çaprazlama pozisyon aldı gerindikce alttan sancı hissediyorum çok acıtıyor böyle bişey yaşayan varmı
Evet benim minik tırtılım erkenden baş aşağı pozisyon aldı ve aşağı tarafta çoğunlukla baskı,acı,ağrı oluyor değişik hareketler yapıyor onlar da canımı acıtıyor bazen.

Bebeğim 28. haftadan bu yana baş aşağı pozisyonda özellikle dışardayken, çok aktif şekilde hareket halindeyken vajinamda dehşet baskı oluyor zor yürüyorum. Bu hafta kontrolümde doktorum normal olduğunu pozisyon kaynaklı olarak baskı yaptığını söyledi.

Evet benim minik tırtılım erkenden baş aşağı pozisyon aldı ve aşağı tarafta çoğunlukla baskı,acı,ağrı oluyor değişik hareketler yapıyor onlar da canımı acıtıyor bazen.
Çok farklı bir his ilk defa oluyor bugün tekme hareket gibi de değil zonklama gibi oluyor alt tarafta

Bebeğim 28. haftadan bu yana baş aşağı pozisyonda özellikle dışardayken, çok aktif şekilde hareket halindeyken vajinamda dehşet baskı oluyor zor yürüyorum. Bu hafta kontrolümde doktorum normal olduğunu pozisyon kaynaklı olarak baskı yaptığını söyledi.
Doktora gitmeme de 1 hafta var normal demekki sağolasın🤲🥰

2 sene önce almıştım aşılama tedavilerime başladığım zaman aldığım ürün bu 🥰

Eklentiler

• IMG_9880.webp
    IMG_9880.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 75
Benim vajinam da çok ağrıyor ya hele ki tuvaletim geldiyse. En çok da gece yaşıyorum bu durumu idrarım sıkışmış oluyor uykuda bir kalkıyorum bebek aşağıdan fırtacak gibi. Normal otururken ayağa kalktığımda da birden baskı oluyor.
Bu arada hemen hemen aynı haftalarda pozisyon almış miniklerimiz doğum tarihimiz de aynı. Bakalım kim daha sabırsız çıkacak 🤭

Benim vajinam da çok ağrıyor ya hele ki tuvaletim geldiyse. En çok da gece yaşıyorum bu durumu idrarım sıkışmış oluyor uykuda bir kalkıyorum bebek aşağıdan fırtacak gibi. Normal otururken ayağa kalktığımda da birden baskı oluyor.
Bu arada hemen hemen aynı haftalarda pozisyon almış miniklerimiz doğum tarihimiz de aynı. Bakalım kim daha sabırsız çıkacak 🤭
Eveeeeet aynı miniklerimizin doğum tarihi de nedense hep 38 de gelir gibi geliyor öyle hissediyorum en başından bu yana 🤩😍 Aman sağlıkla ve vaktinde gelsinler de bir müddet daha çekeriz bu baskıları 😂

benim birkac haftadir oyle canim. bebek bas asagi pozisyonda oldugu icin, gerindikce kafa atiyor resmen kasiklarima, ayni sekilde kaburgam ve cigerlerim de acidan helak olmus durumdalar, disaridan dokununca bile acisini hissedebiliyorum. bir de plesantam ondeymis guya onde olmasa ben rahat bir iki ayi aglaya aglaya gecirirdim saniyorum. 😓 doktor cok normal diyor, senin de oyle oluyordur artik muhtemelen, icini ferah tut. 🙏🏻

ben nexus’un kulak ici olcerini aldim canim, arkadaslarim memnun olduklarini soylediler, her seyi dusun dusun yoruldugumdan onda hic dusunmeden alip gectim artik. 😊

Back
X