şükür iyiyim uykusuzluk dışında. yarın dr ye gideceğim heyecanlıyım... yarın malum vajinal muayene var temizlik yapmam lazım...
daha iyisi sizin olsun...
sağ ol canım yırtarsın iyi olur...bence de üstten robalı yani göğüs altından bollaşan normal bir şey al bence...
çoğumuzda benzer şikayetler var canım...
ben azcık uzanayım kızlar,başım da dönmeye başladı,görüşürüz yine,öptüm hepinizi ve tontonlarınızı..
kızlar benim de aslında evde göğüs altından büzgülü elbiselerim var,içinede girebiliyorum çok şükür ama,bu seferde elbiselerin önleri kısa arkaları uzun duruyo yaa...
ben bi tek hamile pantalonu aldım üstüne hep ucuz tuniklerden aldım bi badi bile 35 liraydı yuh dedim bu ne pantolona 85 lira verdim ama
ben butik falan açarsam kesin hamile giyim üzerine açcam ve ucuz satcammdiğerlerinden tek farkı bel kısmının büzgülü olması
ben evde dikiş yapmaya mı başlasam acaba
uzan canım dinlen sen görüşürüzben azcık uzanayım kızlar,başım da dönmeye başladı,görüşürüz yine,öptüm hepinizi ve tontonlarınızı..
canım işte etrafta da modadan tasarımdan anlayan insan yok ki, göbekten sancaklar o tuhaflığı,beni kızdırcaklar sonra cahillikleriyle
ya ben hergün sabah kafayı yiyorum dolabın önünde bugün ne giyeceğim diye zaten burada doğru düzgün birşey bulamıyorum bulsam da çok pahalı bir tunik aldım markası falan hiç bir şeyi yok 159 tl
Chnb nasılsın hayatım şimdi gördüm msj cok Saol tatlım inş geçecek;( ya su seastireden hbr var mı yaptı keki merk ettim geçmişte bulamadım(umarım mahcup olnamiştır misafirine:))
canım ilkinin rengi bana biraz sönük geldi o yüzden üç dedim
kaça aldın canım güle,güle kullan
benimde nefesim çok daralıyor bazen ıslık şeklinde çıkıyor nefesim
bebek organlara baskı yapıyor canım normal bence ama sen fazla yormamaya çalış kendini
yok canım neden özür dileyesin hem sabun hemde şeker vermeyi düşünüyorum
canım onlar paketliyor sanırım ben mail attım fiyat için cevap gelirse arayıp onlarıda sorcam ayrıyetten
canım ilkinin rengi bana biraz sönük geldi o yüzden üç dedim
kaça aldın canım güle,güle kullan
benimde nefesim çok daralıyor bazen ıslık şeklinde çıkıyor nefesim
bebek organlara baskı yapıyor canım normal bence ama sen fazla yormamaya çalış kendini
yok canım neden özür dileyesin hem sabun hemde şeker vermeyi düşünüyorum
canım onlar paketliyor sanırım ben mail attım fiyat için cevap gelirse arayıp onlarıda sorcam ayrıyetten
ay kıs sorma ya ben stilistim teyzemin gelini hamileyken ona ne elbiseler yaptım sokakta durdurup sormuşlar kıza nerde satılıyo die hemde çok güzel modeller yapmıştım şimdi kendime hiçbişey yapamadım nasıl sinir oluyorum yaaa dikiş makinam yok çünkü ozaman çalışıyodum iş yerinde yapmıştım eve dikiş makinası alıcam yaaaaa
canım kastamonuda çok pahalı kıyafet...
canım yapmış içi çiy kalmış...ben iyiyim şükür...
canım 89 tl 12. 5 da kargoya verdim ama çok güzel...
canım kastamonuda çok pahalı kıyafet...
canım yapmış içi çiy kalmış...ben iyiyim şükür...
canım 89 tl 12. 5 da kargoya verdim ama çok güzel...
ayy canımm allah kolaylık versin valla inşallah seninkiler benimki gibi yapmazya ne sinir insanlar var.bizimkiler de bayramda gelecekler.ev 2+1,yatak odası,oğlumun odası,salon, onlar görümcemle 2 aile. nerde yatırıcam kara kara düşünüyorum.yatak odama kadar girecekler mecburen.ve bundan hiç hoşlanmıyorum.doğuma az kaldı keşke gelmeseler ama bayramda 4 saat yol çekmek istemeyince kabul etmek zorunda kaldım.
ay kıs sorma ya ben stilistim teyzemin gelini hamileyken ona ne elbiseler yaptım sokakta durdurup sormuşlar kıza nerde satılıyo die hemde çok güzel modeller yapmıştım şimdi kendime hiçbişey yapamadım nasıl sinir oluyorum yaaa dikiş makinam yok çünkü ozaman çalışıyodum iş yerinde yapmıştım eve dikiş makinası alıcam yaaaaa
selam kızlar gece 2 defa uyandım gece 4 te uyanıp 5 e kadar debelendim sonra kalktım topikte biraz geçmiş okudum 7 ye doğru tekrar yattım uyumuşum sabah 8 e doğru tekrar uyandımki eşim kahvaltısını yapmış gitmeye hazırlanıyordu bende kalkıyim bari dedim kahvaltıdan sonra ütü yaptım bacaklar ormana dönmüş onları temizledim makineye çamaşır attım öğle yemeğimi yedim geçmişi okudum. bebeğim sağ tarafımdan ortalara doğru kaydı sanırım aşağıya doğru hareketler hissediyorum. sağ tarafımda da dünden beri su guruldamaları duyuyorum ve hissediyorum neyse artık.
yavrusum gördüğün rüya çok güzelmiş hergün keşke böyle rüyalar görseksabunlardan benimde kuzulu olan ve donsuz totoşlu bebişler çok hoşuma gitti
maya okudukça kayınvalidene uyuz oldum sinirlendim vicdansız insanmış tamam seni sevmeyebilir ama hamile bi kadına bu şekilde yapılması vicdansızlık kendide hamilelik ne demek olduğunu biliyor nede olsa. ben bile sakin ve sabırlı bir insan olmama rağmen zıvanadan çıkardım kıyameti koparırdım neyseki anlayışlı bir eşin var sanırım bazı insanlar sakin davranıldıkça tepeye çıkmaya çalışıyolar. aha bebeğim yine sağıma geçti bak sinirlendi oda tekmeliyo beni :)
şekerler çok güzel kızlar bende hastanede değilde sanırım mevlütte yaptırıcam çünkü hastaneye annem ve görümcem dışında kimse gelmez benim herkes uzak bizde
gökçe evet kıyafetler malesef çok pahalı oluyor bende geçen bayram almıştım indirimden yazlık elbise bir tanesi kalındı onların üstlerine bolero tarzı bişiler giyicem soğuk olursada çorap giyicem tekrar ekstra masraf yapmak istemiyorum artık kendime. eğer bulamazsan seninde varsa öyle hafif kalın yazlık elbisen çorap ve bolero ceket falan giyebilirsin.
Saol CNm öncelikle inş geçer(
B'nde 3.diyorum CNm 2. Oda da ıyı ama genelde herkesin tercih ettiği model değişik olsun diyorsan 3 CNm
kaynanası ona öyle davranmış oda bana öyle davranıyo canım normalde hayatta altta kalmam sabır sabır diye diye geçti 3 gün sonunda kurtuldum çok şükürselam kızlar gece 2 defa uyandım gece 4 te uyanıp 5 e kadar debelendim sonra kalktım topikte biraz geçmiş okudum 7 ye doğru tekrar yattım uyumuşum sabah 8 e doğru tekrar uyandımki eşim kahvaltısını yapmış gitmeye hazırlanıyordu bende kalkıyim bari dedim kahvaltıdan sonra ütü yaptım bacaklar ormana dönmüş onları temizledim makineye çamaşır attım öğle yemeğimi yedim geçmişi okudum. bebeğim sağ tarafımdan ortalara doğru kaydı sanırım aşağıya doğru hareketler hissediyorum. sağ tarafımda da dünden beri su guruldamaları duyuyorum ve hissediyorum neyse artık.
yavrusum gördüğün rüya çok güzelmiş hergün keşke böyle rüyalar görseksabunlardan benimde kuzulu olan ve donsuz totoşlu bebişler çok hoşuma gitti
maya okudukça kayınvalidene uyuz oldum sinirlendim vicdansız insanmış tamam seni sevmeyebilir ama hamile bi kadına bu şekilde yapılması vicdansızlık kendide hamilelik ne demek olduğunu biliyor nede olsa. ben bile sakin ve sabırlı bir insan olmama rağmen zıvanadan çıkardım kıyameti koparırdım neyseki anlayışlı bir eşin var sanırım bazı insanlar sakin davranıldıkça tepeye çıkmaya çalışıyolar. aha bebeğim yine sağıma geçti bak sinirlendi oda tekmeliyo beni :)
şekerler çok güzel kızlar bende hastanede değilde sanırım mevlütte yaptırıcam çünkü hastaneye annem ve görümcem dışında kimse gelmez benim herkes uzak bizde
gökçe evet kıyafetler malesef çok pahalı oluyor bende geçen bayram almıştım indirimden yazlık elbise bir tanesi kalındı onların üstlerine bolero tarzı bişiler giyicem soğuk olursada çorap giyicem tekrar ekstra masraf yapmak istemiyorum artık kendime. eğer bulamazsan seninde varsa öyle hafif kalın yazlık elbisen çorap ve bolero ceket falan giyebilirsin.
görüşürüz canım kendine dikkat etsağ ol mayacığım.
ben çıkayım görümcem geldi....
ohhh gez canım bizim içindeekızlaaaarrr ben gezmeye kaçıorum eşimlenn, görüşürüz...
iyi bakın kendinize ve miniklerinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?