2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ayy yarın oğlunu görmeye mi gideceksin inşallah güzel haberlerle dönersin canım
fazla yormadan yap kendini canım doktorlar için normal bi durum bu

ben azcık uzanayım kızlar,başım da dönmeye başladı,görüşürüz yine,öptüm hepinizi ve tontonlarınızı..

yat canım hadi iyi uykular size bizde öptük sizi kızımla

kızlar benim de aslında evde göğüs altından büzgülü elbiselerim var,içinede girebiliyorum çok şükür ama,bu seferde elbiselerin önleri kısa arkaları uzun duruyo yaa...

ay kıs sorma ya ben stilistim teyzemin gelini hamileyken ona ne elbiseler yaptım sokakta durdurup sormuşlar kıza nerde satılıyo die hemde çok güzel modeller yapmıştım şimdi kendime hiçbişey yapamadım nasıl sinir oluyorum yaaa dikiş makinam yok çünkü ozaman çalışıyodum iş yerinde yapmıştım eve dikiş makinası alıcam yaaaaa

canım işte etrafta da modadan tasarımdan anlayan insan yok ki, göbekten sancaklar o tuhaflığı,beni kızdırcaklar sonra cahillikleriyle

Hahahah Cahillerle uğraşmak da ayrı bir dert canım yaaa, haklısın valla

ya ben hergün sabah kafayı yiyorum dolabın önünde bugün ne giyeceğim diye zaten burada doğru düzgün birşey bulamıyorum bulsam da çok pahalı bir tunik aldım markası falan hiç bir şeyi yok 159 tl

canım kastamonuda çok pahalı kıyafet...

Chnb nasılsın hayatım şimdi gördüm msj cok Saol tatlım inş geçecek;( ya su seastireden hbr var mı yaptı keki merk ettim geçmişte bulamadım(umarım mahcup olnamiştır misafirine:))

canım yapmış içi çiy kalmış... ben iyiyim şükür...

canım 89 tl 12. 5 da kargoya verdim ama çok güzel...

sabun fikri güzelmiş ama bende bir bakayım

al tabii cnm bidahaki bebişe hazır et kıyafetlerini..

selam kızlar gece 2 defa uyandım gece 4 te uyanıp 5 e kadar debelendim sonra kalktım topikte biraz geçmiş okudum 7 ye doğru tekrar yattım uyumuşum sabah 8 e doğru tekrar uyandımki eşim kahvaltısını yapmış gitmeye hazırlanıyordu bende kalkıyim bari dedim kahvaltıdan sonra ütü yaptım bacaklar ormana dönmüş onları temizledim makineye çamaşır attım öğle yemeğimi yedim geçmişi okudum. bebeğim sağ tarafımdan ortalara doğru kaydı sanırım aşağıya doğru hareketler hissediyorum. sağ tarafımda da dünden beri su guruldamaları duyuyorum ve hissediyorum neyse artık.

yavrusum gördüğün rüya çok güzelmiş hergün keşke böyle rüyalar görsek sabunlardan benimde kuzulu olan ve donsuz totoşlu bebişler çok hoşuma gitti

maya okudukça kayınvalidene uyuz oldum sinirlendim vicdansız insanmış tamam seni sevmeyebilir ama hamile bi kadına bu şekilde yapılması vicdansızlık kendide hamilelik ne demek olduğunu biliyor nede olsa. ben bile sakin ve sabırlı bir insan olmama rağmen zıvanadan çıkardım kıyameti koparırdım neyseki anlayışlı bir eşin var sanırım bazı insanlar sakin davranıldıkça tepeye çıkmaya çalışıyolar. aha bebeğim yine sağıma geçti bak sinirlendi oda tekmeliyo beni :)

şekerler çok güzel kızlar bende hastanede değilde sanırım mevlütte yaptırıcam çünkü hastaneye annem ve görümcem dışında kimse gelmez benim herkes uzak bizde

gökçe evet kıyafetler malesef çok pahalı oluyor bende geçen bayram almıştım indirimden yazlık elbise bir tanesi kalındı onların üstlerine bolero tarzı bişiler giyicem soğuk olursada çorap giyicem tekrar ekstra masraf yapmak istemiyorum artık kendime. eğer bulamazsan seninde varsa öyle hafif kalın yazlık elbisen çorap ve bolero ceket falan giyebilirsin.

anaaammm parasıda güzelmiş iyi günlerde kullan canım bakalım ben nasıl bişey alcam
eklesene resmini görelim

sorma canım ya birde marka falan olsa gam yemeyeceğim adilışık ve ekol bile normal sokak arası mağazalardan ucuz ankaraya her geldiğimde görmemiş gibi kıyafetlere saldırıyorum 1 valizle gidip 2 valizle dönüyorum

ayy canımm allah kolaylık versin valla inşallah seninkiler benimki gibi yapmaz

makinen olsaydı bize hamile elbiseleri dikerdin ne güzel hemde ek gelir sağlardın

bende çamaşırlarımı asayım az bişeyler yiyeyim tek kolumla gece naptıysam sol kolumu inciltmişim sardım bide parol aldım bakalım neler olucek

sağ ol mayacığım.

ben çıkayım görümcem geldi....

fikrin için sağol canım galiba herkes aynı fikirde
canım sen ne çok ütü yapıyon ya gerçi bende iki gün önce yapmıştım
maşallah baya bi iş yapmışsın canım yorma kendini o kadar ben duruldum şimdi sen başladın iş yapmaya

yavrusum ymd eklemişti gogle yazınca çıkıyor...

happy baby derili lüks 5`li set

Beni de kovun da biraz evi toplayayım kızlar.

kaynanası ona öyle davranmış oda bana öyle davranıyo canım normalde hayatta altta kalmam sabır sabır diye diye geçti 3 gün sonunda kurtuldum çok şükür
ayy kıyamam ben bebişine maya teyzesi için üzülmüş mü minik yeğenim

sağ ol mayacığım.

ben çıkayım görümcem geldi....
görüşürüz canım kendine dikkat et
kızlaaaarrr ben gezmeye kaçıorum eşimlenn, görüşürüz...

iyi bakın kendinize ve miniklerinize..
ohhh gez canım bizim içindee
sende kendine iyi bak canım görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…