slm hanımlar naSılsınız bana akıl verin ya 3 tane bebek odası takımı bulduk bütcemize göre ama hangisini alsam diye kara kara düşünüyorum sizce hangisi daha hoş
Eki Görüntüle 534139 Eki Görüntüle 534141 Eki Görüntüle 534142
Aynen öyle canım yaa.
Bana hem bayram için hem de 3 Kasım'da eşimin kuzeninin nişanı var onun için kıyafet lazım.
İkisinde aynı şeyi giyinemem çünkü ikisinde de aynı insanları göreceğim. Hakkımda "aaaaaaaa aynı şeyi giymiş seni gidi pis paçoz seni Eki Görüntüle 534157 " demelerini istememAma ikisi için de adam gibi kıyafet alayım desem (şöyle Ebru Maternity'den falan) vallahi en en en az 300-400 tutar herhalde. Adamlar bir tişortu bile 49'a satıyor. Düşün artık elbiseler nasıl fiyat. Alt tarafı 2 ay kullanacağım bu giysileri
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl
olabilir canım neden olmasın valla kafam bi milyon oldu canım ya gece rüyalarıma giriyo artık biran önce tercih yapmam lazım eşimde sıkıştırıo artık karar ver cok zor beğeniyosun bende bitek seni secerken cok düşünmedim hemen karar verdim diyorum gülüyokız bizim zevklerimiz aynımı nedir
evet mavisi cok hoş belisin modeli birebir gördüm mobilyasıda güzel digerlerini sadece netten gördümben en baştakini beğendim canım mavisi çok hoş insana huzur veriyor baktıkça
babyhope modeli begendiğin bende aslında 1 le 3 arasında gidip geliyorumcanım ben 3. beğendim
ahh canım benm keşke senin gbi bi kerede karar verebilsem3.oda canım .. ben olsam hemen alırdım onu
hım sende belisi begendin demeksoldakinin ve ortadakini beğendm ben sağdaki hoşuıma gitmedi
ayy kıyamam canım ben sana nazlımız
yat dinlen canım
canım geçmiş olsun sıcak şeyler iyi gelir...
çok güzelmiş...
canım çok şükür ya... mümkünse hiç gelmesin...
bir ben mi 2 yi beğendim...
ymd m, canım ben de lacivert pantalon aldım üzrerine de uzun kollu penye zaten yatıyorum boş verdim. Hastaneden çıkışta ne giyeceğim onu düşünüyorum...
iyi değişiklik olmuş dün...
happy baby derili lüks 5`li set sipariş etmiştim ya netten. Az önce geldi çoookkkk beğendim derili hiç görmemiştim gri kırmızı lmıştım griler deri kırmızılar kumaş... port bebe seti almamış olup düşünen varsa tavsiye ederim...
Canim yakininda C&A varsa oraya da bi ugra derim, orada hem hamileler hem de cocuklar icin hesapli ve guzel bir suru sey oluyor. Mesela bu haftasonu tum vucudu kaplayan tulum anoraklardan aldik oglusa, 49 liraya :)))
ya ne bileyim canım oğluşlarımız alınmasın ama kız çocukları bi başka şirin oluyor tokalı saçlar pembiş elbiseler felanilahi yavrusum yaa babam diyo şimdiden Gülce'yi bize bırakın,kendinize başka bebek yapın babam kız çocuklarına bayılır canım benim
ay şeker gibiymiş yiyesim geldi.çok güzelmiş.vereceğin kişileri uyarmak lazım.benim gibi yemesinler:))))
doktorunu arayıp sor canım bence şekerini yükseltmesin tatlıysa
ymd m, canım ben de lacivert pantalon aldım üzrerine de uzun kollu penye zaten yatıyorum boş verdim. Hastaneden çıkışta ne giyeceğim onu düşünüyorum...
iyi değişiklik olmuş dün...
Ucuz diye çirkin şeyler koyup bize "pis fakirler ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin" tarzında mesajlar veriyolar
Kafayı yedim bugün Eki Görüntüle 534160
ya ne bileyim canım oğluşlarımız alınmasın ama kız çocukları bi başka şirin oluyor tokalı saçlar pembiş elbiseler felan
dedeler torunları çok severler canım bilirim bende büyük babamı çok severdim
haklısın canım uyarmak lazım
yerler valla
6 lira da baya pahalıymış canım yaa,kalıba sokulup yapılmıyo mu zaten bunlar?bak şimdi yaa hevesim kaçtı kaçacak
Ucuz diye çirkin şeyler koyup bize "pis fakirler ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin" tarzında mesajlar veriyolar
Kafayı yedim bugün Eki Görüntüle 534160
kızlar bişey soracağım, bende çok fena bi şekilde nefes darlığı var ve bu yüzden de çok çabuk youluyorum. hatt bazen oturduğum yerde bile nefes almakta zorlanıyorum. sizde de aynı sıkıntılar var mı ve varsa bunun için yapılacak bişey var mı? çok rahatsız ediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?