2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım o parayı ona vereceğine bir sürü şey alırsın bence hamile kıyafeti değilde normal dökümlü bişey bak mutlaka bulursun uygun bişey

Son düzenleme:
kız bizim zevklerimiz aynımı nedir
olabilir canım neden olmasın valla kafam bi milyon oldu canım ya gece rüyalarıma giriyo artık biran önce tercih yapmam lazım eşimde sıkıştırıo artık karar ver cok zor beğeniyosun bende bitek seni secerken cok düşünmedim hemen karar verdim diyorum gülüyo
ben en baştakini beğendim canım mavisi çok hoş insana huzur veriyor baktıkça
evet mavisi cok hoş belisin modeli birebir gördüm mobilyasıda güzel digerlerini sadece netten gördüm
canım ben 3. beğendim
babyhope modeli begendiğin bende aslında 1 le 3 arasında gidip geliyorum
3.oda canım .. ben olsam hemen alırdım onu
ahh canım benm keşke senin gbi bi kerede karar verebilsem
soldakinin ve ortadakini beğendm ben sağdaki hoşuıma gitmedi
hım sende belisi begendin demek

happy baby derili lüks 5`li set sipariş etmiştim ya netten. Az önce geldi çoookkkk beğendim derili hiç görmemiştim gri kırmızı lmıştım griler deri kırmızılar kumaş... port bebe seti almamış olup düşünen varsa tavsiye ederim...

ayy inşallah canım
sen nasılsın canım kaynana yüzünden hatrınızı soramadım ağrın sancın yoktur inşallah

güle güle kullan canım,beğenmene sevindim

Canim yakininda C&A varsa oraya da bi ugra derim, orada hem hamileler hem de cocuklar icin hesapli ve guzel bir suru sey oluyor. Mesela bu haftasonu tum vucudu kaplayan tulum anoraklardan aldik oglusa, 49 liraya :)))

Bir de oraya bakayım bari canım.

ilahi yavrusum yaa babam diyo şimdiden Gülce'yi bize bırakın,kendinize başka bebek yapın babam kız çocuklarına bayılır canım benim
ya ne bileyim canım oğluşlarımız alınmasın ama kız çocukları bi başka şirin oluyor tokalı saçlar pembiş elbiseler felan
dedeler torunları çok severler canım bilirim bende büyük babamı çok severdim
ay şeker gibiymiş yiyesim geldi.çok güzelmiş.vereceğin kişileri uyarmak lazım.benim gibi yemesinler:))))

haklısın canım uyarmak lazım
yerler valla

ymd m, canım ben de lacivert pantalon aldım üzrerine de uzun kollu penye zaten yatıyorum boş verdim. Hastaneden çıkışta ne giyeceğim onu düşünüyorum...

iyi değişiklik olmuş dün...

Güle güle giyin canım.
Acaba ben de "doktorum bana hiç kıpırdamadan yatmamı söyledi " diye kıtır mı atsam acaba millete Böylece bayramdan da kurtulurum, nişandan da, kıyafetten de

kızlar bişey soracağım, bende çok fena bi şekilde nefes darlığı var ve bu yüzden de çok çabuk youluyorum. hatt bazen oturduğum yerde bile nefes almakta zorlanıyorum. sizde de aynı sıkıntılar var mı ve varsa bunun için yapılacak bişey var mı? çok rahatsız ediyor beni

çok güzellermiş canım hastaneye gelenlere sabunmu yoksa şekermi vermeyi düşünüyonuz bayağıdır yoktum geçmişi okuyamadım belki yazmışsınızdır şimdiden özür

Yavrus sabunları gördüm tatlım çok tatlılar.
Ama onları nasıl vereceksin? Tüle mi saracaksın, kutuya mı koyacaksın ne yapacaksın?

olmazmı canım hamilelikten bende 2adım atayım nefes içinde kalıyorum kızımın dün veli toplantısı vardı toplantıda su içinde kaldım saolsun öğretmenimiz anlayış gösterdi bana iizn verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…