hayır sanki hamileyiz diye pasaklı gezmek zorundayız,sinir oluyorum
ya ne bileyim canım oğluşlarımız alınmasın ama kız çocukları bi başka şirin oluyor tokalı saçlar pembiş elbiseler felan
dedeler torunları çok severler canım bilirim bende büyük babamı çok severdim
haklısın canım uyarmak lazım
yerler valla
aman aman sakın deme öyle sonra başına gelir allah muhafaza boşver giy evden bişeyler uydur cnm yaGüle güle giyin canım.
Acaba ben de "doktorum bana hiç kıpırdamadan yatmamı söyledi" diye kıtır mı atsam acaba millete Böylece bayramdan da kurtulurum, nişandan da, kıyafetten de
kızlar bişey soracağım, bende çok fena bi şekilde nefes darlığı var ve bu yüzden de çok çabuk youluyorum. hatt bazen oturduğum yerde bile nefes almakta zorlanıyorum. sizde de aynı sıkıntılar var mı ve varsa bunun için yapılacak bişey var mı? çok rahatsız ediyor beni
canım ben en sondaki odayı beğendim..
anneyiz biz canım ezik değiliz..
sen de bayramlık salopet cnm.. çok şeker olursun
evet kesinlikle,kız çocukları çok sevdiriyo kendisini canım
ayy inşallah canım
sen nasılsın canım kaynana yüzünden hatrınızı soramadım ağrın sancın yoktur inşallah
güle güle kullan canım,beğenmene sevindim
Güle güle giyin canım.
Acaba ben de "doktorum bana hiç kıpırdamadan yatmamı söyledi" diye kıtır mı atsam acaba millete Böylece bayramdan da kurtulurum, nişandan da, kıyafetten de
kızlar bişey soracağım, bende çok fena bi şekilde nefes darlığı var ve bu yüzden de çok çabuk youluyorum. hatt bazen oturduğum yerde bile nefes almakta zorlanıyorum. sizde de aynı sıkıntılar var mı ve varsa bunun için yapılacak bişey var mı? çok rahatsız ediyor beni
kızlar benim de aslında evde göğüs altından büzgülü elbiselerim var,içinede girebiliyorum çok şükür ama,bu seferde elbiselerin önleri kısa arkaları uzun duruyo yaa...
kızlar benim de aslında evde göğüs altından büzgülü elbiselerim var,içinede girebiliyorum çok şükür ama,bu seferde elbiselerin önleri kısa arkaları uzun duruyo yaa...
evet kesinlikle,kız çocukları çok sevdiriyo kendisini canım
canım ilkinin rengi bana biraz sönük geldi o yüzden üç dedimolabilir canım neden olmasın valla kafam bi milyon oldu canım ya gece rüyalarıma giriyo artık biran önce tercih yapmam lazım eşimde sıkıştırıo artık karar ver cok zor beğeniyosun bende bitek seni secerken cok düşünmedim hemen karar verdim diyorum gülüyo
evet mavisi cok hoş belisin modeli birebir gördüm mobilyasıda güzel digerlerini sadece netten gördüm
babyhope modeli begendiğin bende aslında 1 le 3 arasında gidip geliyorum
ahh canım benm keşke senin gbi bi kerede karar verebilsem
hım sende belisi begendin demek
kaça aldın canım güle,güle kullanhappy baby derili lüks 5`li set sipariş etmiştim ya netten. Az önce geldi çoookkkk beğendim derili hiç görmemiştim gri kırmızı lmıştım griler deri kırmızılar kumaş... port bebe seti almamış olup düşünen varsa tavsiye ederim...
benimde nefesim çok daralıyor bazen ıslık şeklinde çıkıyor nefesimkızlar bişey soracağım, bende çok fena bi şekilde nefes darlığı var ve bu yüzden de çok çabuk youluyorum. hatt bazen oturduğum yerde bile nefes almakta zorlanıyorum. sizde de aynı sıkıntılar var mı ve varsa bunun için yapılacak bişey var mı? çok rahatsız ediyor beni
yok canım neden özür dileyesin hem sabun hemde şeker vermeyi düşünüyorumçok güzellermiş canım hastaneye gelenlere sabunmu yoksa şekermi vermeyi düşünüyonuz bayağıdır yoktum geçmişi okuyamadım belki yazmışsınızdır şimdiden özür
canım onlar paketliyor sanırım ben mail attım fiyat için cevap gelirse arayıp onlarıda sorcam ayrıyettenYavrus sabunları gördüm tatlım çok tatlılar.
Ama onları nasıl vereceksin? Tüle mi saracaksın, kutuya mı koyacaksın ne yapacaksın?
slm kızlar nasılsınız bi kaç gündür yazamadım evde kaynanam var görümcemi çağırıyo hergün onlara hizmet etmekten vakit bulamıyorum sinirlerim alt üst olmuş durumda sinirimden ağlıyorum kaç gündür iyice moralimi bozmaya başladılar artık karnım burnumda onlara hizmet ediyorum bi kere bile yardım edelim demiyolar bebek ağırlaştığı içinde aşağıya çok baskı yapıyor kasıklarım ağrıyor uzanmam gerek ama nerdee
dün eşime ağzıma ne geliyorsa söyledim bağıra bağıra kaynanam duysun diye belki gider dedim ama umursamıyor bile
erken doğum yapıncada bi bebeği taşımayı beceremiyosun diyolar
biraz geçmişe göz attım kızlar kasık ağrılarını ve kasılmalarınızı nolur ihmal etmeyin korkutmak istemem ama bu dönemde karnın taş gibi olması doğumun yaklaştığını gösteriyormuş tamam rahim kendini doğuma hazırlıyor ama biz yinede tedbirimizi alalım gerisi allahın takdiri
ben sürekli doktorumu arıyorum her durumda kadın artık isyan edicek ama napim çok hassasım bu konuda
valla ben öyle giyeceğim yapacak birşey yok doğumuma max 49 gün kalmış kazıkçı bir memleketteyim 200 den aşağı çıkamam girdiğim mağazadan
Soranlara "bu elbisenin modeli böyle.. Ivana Sert'in tasarımı" dersin
ben bi tek hamile pantalonu aldım üstüne hep ucuz tuniklerden aldım bi badi bile 35 liraydı yuh dedim bu ne pantolona 85 lira verdim ama
ben butik falan açarsam kesin hamile giyim üzerine açcam ve ucuz satcammdiğerlerinden tek farkı bel kısmının büzgülü olması
ben evde dikiş yapmaya mı başlasam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?