2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hayır sanki hamileyiz diye pasaklı gezmek zorundayız,sinir oluyorum

ya ben hergün sabah kafayı yiyorum dolabın önünde bugün ne giyeceğim diye zaten burada doğru düzgün birşey bulamıyorum bulsam da çok pahalı bir tunik aldım markası falan hiç bir şeyi yok 159 tl

evet kesinlikle,kız çocukları çok sevdiriyo kendisini canım

Güle güle giyin canım.
Acaba ben de "doktorum bana hiç kıpırdamadan yatmamı söyledi " diye kıtır mı atsam acaba millete Böylece bayramdan da kurtulurum, nişandan da, kıyafetten de
aman aman sakın deme öyle sonra başına gelir allah muhafaza boşver giy evden bişeyler uydur cnm ya

cnm bendede bazen oluyo ama genelde gece yatarken bide yokuş çıkınca oluyo öle otururken olmadı hiç dr a sor istersen için rahat etsin

kızlar benim de aslında evde göğüs altından büzgülü elbiselerim var,içinede girebiliyorum çok şükür ama,bu seferde elbiselerin önleri kısa arkaları uzun duruyo yaa...

evet kesinlikle,kız çocukları çok sevdiriyo kendisini canım

benimde kayınpederim erkek olduğunu duyunca üzüldü yemek yiyoduk ne dedi biliyomusunuz valla ne yalan söliyim kız olsun istiyodum dedi ben çok üzüldüm o öyle deyince

Forum çok hızlı akıyor ya. Kaçırdığım mesaj olursa beni dürtün

ayy inşallah canım
sen nasılsın canım kaynana yüzünden hatrınızı soramadım ağrın sancın yoktur inşallah

şükür iyiyim uykusuzluk dışında. yarın dr ye gideceğim heyecanlıyım... yarın malum vajinal muayene var temizlik yapmam lazım...

güle güle kullan canım,beğenmene sevindim

daha iyisi sizin olsun...

Güle güle giyin canım.
Acaba ben de "doktorum bana hiç kıpırdamadan yatmamı söyledi " diye kıtır mı atsam acaba millete Böylece bayramdan da kurtulurum, nişandan da, kıyafetten de

sağ ol canım yırtarsın iyi olur... bence de üstten robalı yani göğüs altından bollaşan normal bir şey al bence...

çoğumuzda benzer şikayetler var canım...

ben azcık uzanayım kızlar,başım da dönmeye başladı,görüşürüz yine,öptüm hepinizi ve tontonlarınızı..

ben bi tek hamile pantalonu aldım üstüne hep ucuz tuniklerden aldım bi badi bile 35 liraydı yuh dedim bu ne pantolona 85 lira verdim ama
ben butik falan açarsam kesin hamile giyim üzerine açcam ve ucuz satcamm diğerlerinden tek farkı bel kısmının büzgülü olması
ben evde dikiş yapmaya mı başlasam acaba

kızlar benim de aslında evde göğüs altından büzgülü elbiselerim var,içinede girebiliyorum çok şükür ama,bu seferde elbiselerin önleri kısa arkaları uzun duruyo yaa...

Soranlara "bu elbisenin modeli böyle.. Ivana Sert'in tasarımı" dersin

Chnb nasılsın hayatım şimdi gördüm msj cok Saol tatlım inş geçecek;( ya su seastireden hbr var mı yaptı keki merk ettim geçmişte bulamadım(umarım mahcup olnamiştır misafirine:))

valla ben öyle giyeceğim yapacak birşey yok doğumuma max 49 gün kalmış kazıkçı bir memleketteyim 200 den aşağı çıkamam girdiğim mağazadan

canım ilkinin rengi bana biraz sönük geldi o yüzden üç dedim
kaça aldın canım güle,güle kullan
benimde nefesim çok daralıyor bazen ıslık şeklinde çıkıyor nefesim
bebek organlara baskı yapıyor canım normal bence ama sen fazla yormamaya çalış kendini
çok güzellermiş canım hastaneye gelenlere sabunmu yoksa şekermi vermeyi düşünüyonuz bayağıdır yoktum geçmişi okuyamadım belki yazmışsınızdır şimdiden özür
yok canım neden özür dileyesin hem sabun hemde şeker vermeyi düşünüyorum
Yavrus sabunları gördüm tatlım çok tatlılar.
Ama onları nasıl vereceksin? Tüle mi saracaksın, kutuya mı koyacaksın ne yapacaksın?
canım onlar paketliyor sanırım ben mail attım fiyat için cevap gelirse arayıp onlarıda sorcam ayrıyetten

ya ne sinir insanlar var.bizimkiler de bayramda gelecekler.ev 2+1,yatak odası,oğlumun odası,salon, onlar görümcemle 2 aile. nerde yatırıcam kara kara düşünüyorum.yatak odama kadar girecekler mecburen.ve bundan hiç hoşlanmıyorum.doğuma az kaldı keşke gelmeseler ama bayramda 4 saat yol çekmek istemeyince kabul etmek zorunda kaldım.

en iyisi güzelim bende bir pantolon aldım üstünede 2 badi aldım bide normal elbise aldım gayet rahat önü az kısa geliyor göbüş sayesinde ama hiçte umurumda değil rahat ediyorum sonuçta bütçemiz belli olan insanlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…