tatlım var ya bayılıyorum senin kayınvalidene,ne tatlı kadın yaa,benimki olsa eşimi destekler ne gerek var derdi ben de istiyorum senin kayınvalidenden
Kızlar saglık ocağından geldim faranjit olmuşum parol verdi baskada bısey yok püfff yarın gun var ağırlaşmadan alayım dedım yandım ya daha kötü olmamak için ne yapsam kızlar(
slm hanımlar naSılsınız bana akıl verin ya 3 tane bebek odası takımı bulduk bütcemize göre ama hangisini alsam diye kara kara düşünüyorum sizce hangisi daha hoş
ayy canımm allah kolaylık versin valla inşallah seninkiler benimki gib makinen olsaydı bize hamile elbiseleri dikerdin ne güzel hemde ek gelir sağlardın
happy baby derili lüks 5`li set sipariş etmiştim ya netten. Az önce geldi çoookkkk beğendim derili hiç görmemiştim gri kırmızı lmıştım griler deri kırmızılar kumaş... port bebe seti almamış olup düşünen varsa tavsiye ederim...
Canlar aklima geldi, hani doktorlar bu haftalarda artik yan yatmaya calisin sirt ustu pek yatmayin diyolar ya, ben de doktora dedim ama tv seyrederken duz yatiyorum ya cocuga oksijen gitmezse korktum simdi diye. Zaten anlarsin merak etme basin doner nefesin tikanir dedi. Yani oyle olursa hemen yan donelim. Aman... Aman... Korktum ben :)))
Canlar aklima geldi, hani doktorlar bu haftalarda artik yan yatmaya calisin sirt ustu pek yatmayin diyolar ya, ben de doktora dedim ama tv seyrederken duz yatiyorum ya cocuga oksijen gitmezse korktum simdi diye. Zaten anlarsin merak etme basin doner nefesin tikanir dedi. Yani oyle olursa hemen yan donelim. Aman... Aman... Korktum ben :)))