2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

eminim her işyerinde olur böyle şeyler, ama can sıkıcı işte.. uzun hikaye boşverin sizinde canınızı sıkmayayım..
ama çalışamıyorum, kafamı toplayamıyorum... eve gitmek istiyorum...

boşver kafana takmamaya çalış tatlım densizin biri kesin bi densizlik yapmıştır oğluşunu düşün onla konuş müzik dinleyin unutmaya çalışın

eminim her işyerinde olur böyle şeyler, ama can sıkıcı işte.. uzun hikaye boşverin sizinde canınızı sıkmayayım..

canım yaaa(( boşver takma kafana lütfen sahiden her işyerinde oluyo(( eve gitmenede az kaldı biraz daha sabret tatlım...

neyse kızlar ben çıkıyorum yemek yapmam lazım daha pazara gitmedim. doğalgazcılar yüzünden eşim erken gelsede o gelince gidip bişeyler alsam

hımmm takma kafana canım ben geldiğimden beri gideceğim günün hayaliyle yaşıyorum sözde devlet dairesi ne hiyerarşi var nede saygı var

canım yaaa(( boşver takma kafana lütfen sahiden her işyerinde oluyo(( eve gitmenede az kaldı biraz daha sabret tatlım...

çok şükür kapımı kapatıp kimseyle muhattap olmayacağım bi odam var... 1 saat evet az kaldı, yarın da gelmicem yola çıkıcaz diye.. 2 hafta izindeyimmm :) güzel bişey de var aslında hayatımda

çok şükür kapımı kapatıp kimseyle muhattap olmayacağım bi odam var... 1 saat evet az kaldı, yarın da gelmicem yola çıkıcaz diye.. 2 hafta izindeyimmm :) güzel bişey de var aslında hayatımda

evet istanbula gidiceksin paşana yeni ciciler alıcaksın annei görüceksin bunları düşün sen

hayatında dünyanın en güzel şeyi var:))) hatta tam içinde .... Boşver muhattap olma kimseyle :))) hadii sen çayını iç bişeyler atıştır tatlım çınar beye alman gerekenlerin listesini gözden geçir:)))

Istanbull canım anlatmak seni rahatlatacaksa biz dinleriz sıkılmayız.

saol canım...
beni az çok tanıdınız ben neşeli deli dolu biriyimdir, can sıkacak şeyleri çabuk unuturum...
boşverelim.. güzel şeylerden bahsedelim... dağılsın gitsin negatif enerji burdannn....

saol canım...
beni az çok tanıdınız ben neşeli deli dolu biriyimdir, can sıkacak şeyleri çabuk unuturum...
boşverelim.. güzel şeylerden bahsedelim... dağılsın gitsin negatif enerji burdannn....

Nasıl istersen canım.. en güzellll şeyyyyyyyyyyy anne olmamızzzzzzzzzzz...içimizde melekler taşımamız....

Melekler dedim de aklıma geldi.
ben hamile olduğumdan beri kendimi kötüü şeylerden daha bi uzaklaştırdım. bebişlerimiz tertemiz,saf,günahsız..ben de ona layık olabilmek için bişey yapacağım yada söyleyeceğim zaman iki kere düşünerek yapıyorum. siz de öyle misiniz?

kesinlikle :)) çok daha iyi bi insan oldum...annelik beni çok merhametli çok vicdanlı hassas ve düşünceli yaptı:))

Üfff yine herkesin konuşmama saatine denk gelmişim..çıkayım bari.
anladım sevilmiyorum,özlenmemişim...:85:

kesinlikle :)) çok daha iyi bi insan oldum...annelik beni çok merhametli çok vicdanlı hassas ve düşünceli yaptı:))

bilmem ben pek değişmedim.. galiba ben hep melektim :)))
ben yarın ne olacağı konusunda uzak planlar yapmamayı ve her şeyin başına "inşallah" demeyi öğrendim kızlar...
akşam yatarken bebeğime dua okuyorum, Allah'ım sabah uyanmayı ve yine duamızı okumamızı nasip et diyorum.. birine yarın grş derken "inşallah yarın görüşürüz" diyorum...
bende de böyle bi değişiklik oldu...

kesinlikle daha bir merhametli oldum bunu kullananlarda oluyor ama yinede bbeişim için

kesinlikle melek gökçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…