eminim her işyerinde olur böyle şeyler, ama can sıkıcı işte.. uzun hikaye boşverin sizinde canınızı sıkmayayım..
ama çalışamıyorum, kafamı toplayamıyorum... eve gitmek istiyorum...
yine kimse konuşmuyo
eminim her işyerinde olur böyle şeyler, ama can sıkıcı işte.. uzun hikaye boşverin sizinde canınızı sıkmayayım..
unuturmuyuz tatlım bizde özledik nasılsın
boşver kafana takmamaya çalış tatlım densizin biri kesin bi densizlik yapmıştır oğluşunu düşün onla konuş müzik dinleyin unutmaya çalışın
aynen açtım müziği dinliyorum.. ben bide kendime bi çay yapayım tatlı bişeyler yiyeyim...
canım yaaa(( boşver takma kafana lütfen sahiden her işyerinde oluyo (( eve gitmenede az kaldı biraz daha sabret tatlım...
çok şükür kapımı kapatıp kimseyle muhattap olmayacağım bi odam var... 1 saat evet az kaldı, yarın da gelmicem yola çıkıcaz diye.. 2 hafta izindeyimmm :) güzel bişey de var aslında hayatımda
çok şükür kapımı kapatıp kimseyle muhattap olmayacağım bi odam var... 1 saat evet az kaldı, yarın da gelmicem yola çıkıcaz diye.. 2 hafta izindeyimmm :) güzel bişey de var aslında hayatımda
Istanbull canım anlatmak seni rahatlatacaksa biz dinleriz sıkılmayız.
saol canım...
beni az çok tanıdınız ben neşeli deli dolu biriyimdir, can sıkacak şeyleri çabuk unuturum...
boşverelim.. güzel şeylerden bahsedelim... dağılsın gitsin negatif enerji burdannn....
Melekler dedim de aklıma geldi.
ben hamile olduğumdan beri kendimi kötüü şeylerden daha bi uzaklaştırdım. bebişlerimiz tertemiz,saf,günahsız..ben de ona layık olabilmek için bişey yapacağım yada söyleyeceğim zaman iki kere düşünerek yapıyorum. siz de öyle misiniz?
ben hamile olduğumdan beri kendimi kötüü şeylerden daha bi uzaklaştırdım. bebişlerimiz tertemiz,saf,günahsız..ben de ona layık olabilmek için bişey yapacağım yada söyleyeceğim zaman iki kere düşünerek yapıyorum. siz de öyle misiniz?
kesinlikle :)) çok daha iyi bi insan oldum...annelik beni çok merhametli çok vicdanlı hassas ve düşünceli yaptı:))
bilmem ben pek değişmedim.. galiba ben hep melektim :)))
ben yarın ne olacağı konusunda uzak planlar yapmamayı ve her şeyin başına "inşallah" demeyi öğrendim kızlar...
akşam yatarken bebeğime dua okuyorum, Allah'ım sabah uyanmayı ve yine duamızı okumamızı nasip et diyorum.. birine yarın grş derken "inşallah yarın görüşürüz" diyorum...
bende de böyle bi değişiklik oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?