kesinlikle melek gökçe
kesinlikle daha bir merhametli oldum bunu kullananlarda oluyor ama yinede bbeişim için
Üfff yine herkesin konuşmama saatine denk gelmişim..çıkayım bari.
anladım sevilmiyorum,özlenmemişim...:85:
niye öyle güldün kız... doğru söyleeee :))))
senin bu hallerine bayılıyorum :))) bu iyimser halini bu pozitif durumun hoşuma gidiyo:))) tabii ego nuda seviyorum karşındakini kaşımıyo rahatsız etmiyo hiç:))) mesela dedin ya ben melektim zaten diye:))) hoşuma gitii:)))
http://m.ak.fbcdn.net/sphotos-d.ak/hphotos-ak-ash4/308849_306519579364547_913211282_n.jpg
kızlar bu sabun nasıl sizce
saol canım..
bende senin samimi sözlerini çok sevdimmm... bi söz var ya aklıma geldi
"aslında hepimiz birer meleğiz, sadece kanatlarımız kırılınca süpürgelerimize biniyoruz"
yani cadı oluyoruz dimi :))))
:)))süpermiş bu sözü yazayım bir kenara arada okur okur kırarım kanatlarımı binerim süpürgeme .... gerisini söylemeyeyim:))) az önce söylediğim sözleride düzeltmeliyim sanırım yeterince iyi bir insan olamamışım.... Aklıma bir sürü şeytanlık geldi şimdi
tatlım emin ol benimkini görünce yiyesin giderdi:)) dışı çok güzeldi ama içi pişmemiş:))) ama azim ettim yeniden deneyip yapmaya çalışıcam
kızlar nette gezerken bunu buldum... topikte genelde emzik nuk, biberon avent, dr brown tavsiye edilmiş ama alttaki bilgiye dikkat etmek lazım...
kızlar hiç bilgisi olan var mı biilmiyorum ama biberon ve emziklerde bpa denilen benzin türevi bir madde var. bu madde, biberon ve emziğin yüksek ısıya maruz kalması veya çizilmesi halinde serbest kalıyor. kaynatırken filan yani.. ve çocuklarda erken ergenlik gibi bazı sorunlara yol açıyor. duymuşsunuzdur ergenlik neredeyse 5 yaşına filan indi. ve tabii ki kansorojen. tüm dünyada artık bpa-free (bpa içermeyen) ürünler kullanılıyor. ancak Türkiye'de yok!!!!! çok aradım,bir tek nuby diye bir biberon markası var. dikat edin üzerinde bpa-free yazıyor. ondan aldım.bir de tesadüf bir arkadaşım amerikaya gidiyordu ona sipariş verdim. ancak emzik bulamadım tr de maalesef. bu madde plastik benzeri ürünlerde var. yani camda yok. diyeceksiniz ki neyden nasıl koruyacağız çocukları, herşey felaket. ama nerden korursak kardır diye düşünüyorum. o nedenle tavsiyem, bulabiliyorsanız bpa-free, bulamıyorsanız cam alın. bir diğer yol da, biberonların altında çevresel dönüşüm işareti olarak bilinen üçgen gibi bir işaret var, ortasında bir numara yazıyor. 5 ve 5 in altını alabilirsiniz, ancak 7 asla! fakat ne yazık ki benim baktığım bir çoğunda ya bu numara yok ya da 7.. bir de nuby var işte bpa-free, biraz pahalı diğerlerine göre ama.. dilerim bizim çocuklarımızın da dünyadaki tüm diğer çocuklar gibi çok değerli olduğu anlaşılır da bu ürünler Türkiye'ye gelir..
sonra da nuby i araştırdım:
Yalancı emzikler
Nuby yalancı emzikler saf silikondan üretilmiştir. Güvenli, sağlıklı ve emniyetlidir.
Nuby emziklerinin dip kısmında bulunan Nuby kabartıları bebeğin dişlerini kaşımasına yardımcı olur.
Emzik siperlerinde olan hava delikleri bebeğin ağız çevresinin hava almasını sağlayarak dudak kenarında tahriş oluşumunu önler.
Nuby yalancı emzikler güvenli, sağlıklı ve emniyetlidir. Kaynatılabilir, steril edilebilir. Kaynatıldığında sudan etkilenmez.
Yalancı emzikler üç ayda bir sağlık açısından değiştirilmelidir.
Nuby yalancı emzikleri BPA içermeyen malzemeden üretilmiştir.
Emzikler ip ve kurdele ile bağlanmamalıdır.
.
bu kez vereceğim emzik... büyük oğlanda vermedim pişman oldum...
şeytan da bir melektir ama dimi :))))))
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=58
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=306
kızlarr tümm desteklerinizzzzzz içinnnnnnnnnnnn teşekkr ederimmmmm.bunların siparişini verdim işte görün ne kadar kararsız ve değişken oldugumuuuu :))))))))))))))))
yarın gelcekkklerr inşşş güzelde yakısırrrrrr..
birde ayıptır sölyemesiiiiiiiiiii
gittimk uaföree agda içinnnnnnnnnnnnnnnnnnn anammmmmmmmmmmmmm öldüm yaaaaaaaaaaaaaaaaa
bakasından huylaıyrummmmmmmm nasıı acıdııı anlatamammmmmmmmmmmmmmm
ama sonuc temizlikkkkkkkkk
Yaaa nasıl olursa olsun ben de istiyorum o kektennnnn.inanmazsınız kaç gündür sanki kek aşeriyorum. girdiğim mağazalarda bile kek kokusu geliyodu burnuma...kalkayım da ben de yapayım bari...
canım o üçgenler bütün plastiklerde var, okumuştum bende daha önce.. pet şişelerde ve damacanalada özellikle dikkat edin diyorlar ama nerden bulucaz ki 3'ün altında((
ben de cam biberon aldırdım bakayım ne yazıyor...
canım çok güzeller ama kış için ince değil mi? sabahlık da al. hele hastanede giyeceksen kalktığında gerekir sabahlık....
güle güle ne denir ağda yapana?
canım dün canımı kahve çektirdiniz şimdi de kek...
istanbulcuğum canım ne güzel tatile çıkıyormuşsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?