anoyyyyyyyyyyyyyyyyy
ben ateşliiiiiiiiiiiiiiiiiii gacıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))
yanarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
böhöyttttttttttttttttttttttttttttttt
anneminn bir gecelik takımı var onun sabahlıgı varrrrrrrrrrrrrrrrr o kullanıcagımmmmmmmmm tam uyuyoo
bunlaraaaaaaaaaaa
takarımm üstünee böhöyt anoyyyyyyyyyyyyyyyy Banu Alkan gibiii ortalarda hastaneyi fink atarımmmmmmmm :)))))))
birde leopar desenli birseylerr buluruzz
ayy delirdim galibaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım agda yapanada ben hep hayırlı işlerrr diyorum ama benim hayırlı işlerlik bir durumum yok maalesef kocişş yanasmıyooooooooooooooo
kovalasammı evdee onuuu
wee nin cam biberonunu aldırdım: kurşunsuz yüzde o bpa yazıyor.
ben evde iken biberon vermem ama ymd dedi hastanede verebilirlermiş 80 tl imiş biberon. alıp koyayım çantaya dedim...
bende dr. brown nun aldım(( ama plastik (( yok gaz önleyiciymiş falan diye yedii beni satıcı kız (( bi tane de cam alayım barii
hiç gülesim yoktu tatlım:))) banu alkan haahaha
anoyyyyyyyyyyyyyyyyy
ben ateşliiiiiiiiiiiiiiiiiii gacıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))
yanarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
böhöyttttttttttttttttttttttttttttttt
anneminn bir gecelik takımı var onun sabahlıgı varrrrrrrrrrrrrrrrr o kullanıcagımmmmmmmmm tam uyuyoo
bunlaraaaaaaaaaaa
takarımm üstünee böhöyt anoyyyyyyyyyyyyyyyy Banu Alkan gibiii ortalarda hastaneyi fink atarımmmmmmmm :)))))))
birde leopar desenli birseylerr buluruzz
ayy delirdim galibaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım agda yapanada ben hep hayırlı işlerrr diyorum ama benim hayırlı işlerlik bir durumum yok maalesef kocişş yanasmıyooooooooooooooo
kovalasammı evdee onuuu
camda yoktur canım, o üçgen geri dönüşüm işareti gibi bişey.. sadece plastiklerde oluyormuş..
bende eve gittiğimde bakayım benimkilerde ne yazıyo((
biberon cam olsa nolcak emzik yeri yine plastik... bende o dediğinden almayı düşünüyorum canım, o gaz önleyicinin camı yok mu acaba?
bize hep yasaktı da normal hamilelere dr ler ne zaman yasaklıyor. şimdilerde yasak yaklaşmıştır...gerçi senin eşin kendi başlamış yasağa...
ben de sıcaklarım aslında aklıma geldi benim 3 geceliğim olacak biri kısa kollu diğerleri uzun...
ben de görmedim işaret...
markası ne?
neysee... ben çıkıyoruz kızlar, mesai bitti.. 2 hafta tatill....
bende dr. brown nun aldım(( ama plastik (( yok gaz önleyiciymiş falan diye yedii beni satıcı kız (( bi tane de cam alayım barii
tabee canımmmmmmmmmmmmmm asalaetişmizdenndirrrrrrrrrrr
hastaneye gelen çiçeklerdende kafama takarımmmmmmm oohhhhhh sefam olsun:)))
hatta o ucu tüylü terliklerr vardır ya topukluuuuuuuuuuuhaha nişan bohçamda almıstım hiç giymedimmmm onuda alırım yanımaaaaaaaaaaa
ayy öldüm yaaa
o terliklerii dedimde evlendiğimzde saten geceliğin altına onu giyeyim dedim eşim dedikiii şu terlikleri cıkart nolur sankii yalıda yaşıyoruzz da kahvaltıya balkonumuza cıkıp somon yicez gibi bir tipin varrrrrrrr
ben o gün bugnüdür ztn hiç hevesli değildim hiiiçç giymedimmmmmm
neysee... ben çıkıyoruz kızlar, mesai bitti.. 2 hafta tatill....
selam kızlar,biz geri geldik,tam uyuyacam eşim geldi,yemek yedik falan derken ancak yarım saat yatabildim,hala sersem gibiyim,bi de yastığın izi yüzüme,elime her bi yerime çıkmış,yaralı gibiyim şu an
dünürümü üzmüşler yaa gider ayak,deli eden birileri mutlaka bulunur,her iş yerinde vardır
bize hep yasaktı da normal hamilelere dr ler ne zaman yasaklıyor. şimdilerde yasak yaklaşmıştır...gerçi senin eşin kendi başlamış yasağa...
ben de sıcaklarım aslında aklıma geldi benim 3 geceliğim olacak biri kısa kollu diğerleri uzun...
ben de görmedim işaret...
markası ne?
dr. browns aldım canım hemde 2 tane biri gaz önleyiciymiş diğeri normal
selam kızlar,biz geri geldik,tam uyuyacam eşim geldi,yemek yedik falan derken ancak yarım saat yatabildim,hala sersem gibiyim,bi de yastığın izi yüzüme,elime her bi yerime çıkmış,yaralı gibiyim şu an
dünürümü üzmüşler yaa gider ayak,deli eden birileri mutlaka bulunur,her iş yerinde vardır
açmadıysan ver geriye... ben doğunca bakarım emzik aldırcam ama...
he, he hastaneye canlı çiçek almıyorlar odaya...
ama terlikleri al canım...nerde doğum yapcan, ben senden önce doğururum gelip göreyim seni...
açmadıysan ver geriye... ben doğunca bakarım emzik aldırcam ama...
he, he hastaneye canlı çiçek almıyorlar odaya...
ama terlikleri al canım...nerde doğum yapcan, ben senden önce doğururum gelip göreyim seni...
öyle yapayım en iyisi canım benim. Birini bari cam alayım yahuu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?