2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Ben İstanbul'un göbeğinde bile beğenip de bulamadım

dizi saatleri geldi, eşlerde gelince bi sessizlik oldu benimde eşim geldi 80 leri izliyoz gerçi o birazdan diğer odaya maç izlemeye geçecek

kızlar göbek deyince aklıma geldi.oğlumun göbeğini alkollü pamukla temizlemiştik altını her açtığımızda.13-14günlükkken düştü.o zaman izmirdeydim.şimdi urfadayım ve burada doktorlar göbek bakımı için doğum yapan arkadaşlara hiç bir şey söylememişler.sizin bu konuda bildiğiniz bişey var mı?

Hepten moralim bozuldu

canım güzeller güzeller... ama o fiyata göre güzel değiller...

canım böyle bir site buldum bakarken ama sipariş nasıldır bakmadım bir bak istersen daha ucuz şeyler var gibi Lora Nikah Şekeri / Mutlulugun Adresi...

baştaki midye içindeki 2.5 tl çok hoşmuş...

canım ben unuttum 8 sene geçti sanırım bir şey yapmadık...:44: göbek düşene dek yıkamamıştık 7. gün düştü...

2 gündür eşimden ve de evmden ayrıyım..her ikisini de özledm ama ailemi de özlemişim,evimi de valla
daha 4 günüm daha var
kociş iyice özlesn bakim beni

ay sorma tatlım perişanım,ağrım ara ara devam ediyo,bi de bi halsizlik var inanamazsın,yatmaktan göbeğim daha bi büyüdü sanki,iyi değilim bugün..

geçmiş olsun canım hergün bi yererimiz ağrıcak sanırım doğuma kadar .hayırlısıyla bi doğuraydık

geçmiş olsun canım hergün bi yererimiz ağrıcak sanırım doğuma kadar .hayırlısıyla bi doğuraydık

sağol tatlım benim..ben genelde iyiyim tatlım da 2 haftada bir yokluyo beni ağrılar,bulantılar,halsizlik..her zaman olmasın da buna da razıyım napayım..

2 gündür eşimden ve de evmden ayrıyım..her ikisini de özledm ama ailemi de özlemişim,evimi de valla
daha 4 günüm daha var
kociş iyice özlesn bakim beni

böyle özlemler arada iyi oluyor daha bi kıymet biliniyor canım tadını çıkar bu özlemin

ha bu arada akşam yemekten sonra annemle babamla yürüyüşe çktk,derken bi bebişle annesi indi arabadan.
bebeği görünce aklm gitti zaten o kadar güzeldi ki
bayağı büyük duruyordu.
tombiş tombiş,annesi pempiş pempiş de giydirmiş
annem gitti hemen sevmeye,kaç aylk diye sordu,kadın 2 demez mi
hay maşallah dedik yol boyu bebiki konuştuk nazarımz değmez inş.

annem diyo sütü yaramş 2 aylk ama 4-5 aylk gibi duruyor diye.
ayyy inş.hepimiz sağlklı ve güzel bebekler dünyaya getiririz
bol bol sütümüz olur,cokur cokur emer bizim minnuklar

sağol tatlım benim..ben genelde iyiyim tatlım da 2 haftada bir yokluyo beni ağrılar,bulantılar,halsizlik..her zaman olmasın da buna da razıyım napayım..

aman fazla sürmesin sende bebeğinin tadını çıkar göbüşündeyken

mayacım ya.. üzüldüm bugün olanlara.. ama iyiki gitmiş sende mutlu olmuşun hatta göbek atmak bile istemişsin.. sonu mutlu olmuş.. ohhh bende sevindimm

bende fikrimi söyleyecektim ama vazgeçmişin bile.. :) cts buluşalım senle kız eminönünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…