2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar, oda takımımız geldii. ama daha yerleştiremedik. mobilyaların havalanması lazım. ama yine de bi kaç foto koyabilirim dağınıklığı önemesemezseniz

oy oy maşallah ne güzel bizim bebişlerimizde öyle tontiş olur inşallah

selam kızlar, oda takımımız geldii. ama daha yerleştiremedik. mobilyaların havalanması lazım. ama yine de bi kaç foto koyabilirim dağınıklığı önemesemezseniz

as canım güle güle kulansın bebişin benm ki daha gelmedi yeni mobilyalarda kokuyo ewet fotolarını bekliyoruz

işte kızlar. ama oda daha yerleşmedi, duvar lambaları takılacak giysileri yerleşicek. odadaki dağınıklık da inşallah toplanıcak:)))

Eklentiler

• $SAM_0492_resize.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 29
  • $SAM_0493_resize.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 40
  • $SAM_0495_resize.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 46
  • $SAM_0497_resize.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $SAM_0500_resize.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 36
işte kızlar. ama oda daha yerleşmedi, duvar lambaları takılacak giysileri yerleşicek. odadaki dağınıklık da inşallah toplanıcak:)))

hayırlı olsun canım sağlıcakla kullanın mobilyalaınızı bebişin tatlı tatlı uyusun beşiğinde kıs ne dağınıklığı bende sandım kıyafetler orda burda atılı yerlerde bişeyler

Öyle olacak sanırım canım. Bi kuvvet Eminönü'ne gideceğim inşallah.

Canım googla bebk şekeri Eminönü yazınca çıkıyo çeşitler. Önce oraya bak istersen. Ama senin gösterdiklerin kadar pahalı değil gibi geldi bana. Eminönü'nden hazır almakla, kendin yapmak için malzeme almak arasında pek fark yok. Yoksa Eminönü ucuz, ama ilk gördüğün yerden almamak lazım...

ay sorma tatlım perişanım,ağrım ara ara devam ediyo,bi de bi halsizlik var inanamazsın,yatmaktan göbeğim daha bi büyüdü sanki,iyi değilim bugün..

Çok geçmiş olsun Badem, bu haftaların en belirgin özelliği halsizlikmiş. Bebişler tüm enerjiyi alıyolar sanırım...

Çok güzelmiş kızının odası, güle güle yatsın inşallah...

sağol tatlım,öyleymiş evet..

kızlar çok uyku bastırdı gidyim ben çok erken uyandım saat 4 gibi gündüz de uyumadım nolak bu uykusuzluk bilmem yarın doktora gidicm öğlen çoook heyecanlıyım görüşürüz yarın tatlı uykular size ve bebişlerinize

Oy oy oyyyy. Maşallah cok ciciler Allah icinde saglikla buyutmeyinasip etsin tatlım güle güle kullan, benim kızımın odası 23 Kasım'da gelecek daha cok var güzelde yıkadım eşyalarını bazaani. Altına kaldırdım bu aksam kızımın çantasını da hazırladım offffff yoruldum vallahi kızlar

Cumartesi yeğenlerim gelecek canım yaa. Beraber gitsek ne güzel olurdu. Bi ton para harcatırdık erkeklere
Bu arada haftaiçi gitme şansın varsa mutlaka haftaiçi gitmeye çalış derim. Haftasonu çok kalabalık oluyor Eminönü.

Girdiğimden beri geçmiş okuyorum yoruldum yahuuu
Lezginka çok cici mobilyaların bembeyaz çok asil ve freshh..güle güle büyüsün içinde kuzucuğunn..

Yarın sabah 10:30 da randevumuz varrr,kızımızı görcez inş.
erkenden yatmak gerek herkese iyi geceler kızlar..

İyi akşamlar kızlar, bugün internet bağlantımda sıkıntı var teknik bir arızadan dolayı saatlerdir bozuktu (((
geçmiş çoooookkkkkk uzun hepsini okuyamadım....
YMD şekerler çok güzel ben de nette bunları beğendim Mirabonbon da ve ne yazık ki araştırmalarım sonucunda eminönünde bu tarzlardan fazla olmadığını öğrendim... evet fiyat olarak ucuz değiller ama sanırım ben dayanamayıp 50 adet yaptıracam bunlardan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…