aman fazla sürmesin sende bebeğinin tadını çıkar göbüşündeyken
selam kızlar, oda takımımız geldii. ama daha yerleştiremedik. mobilyaların havalanması lazım. ama yine de bi kaç foto koyabilirim dağınıklığı önemesemezseniz
ha bu arada akşam yemekten sonra annemle babamla yürüyüşe çktk,derken bi bebişle annesi indi arabadan.
bebeği görünce aklm gitti zaten o kadar güzeldi ki
bayağı büyük duruyordu.
tombiş tombiş,annesi pempiş pempiş de giydirmiş
annem gitti hemen sevmeye,kaç aylk diye sordu,kadın 2 demez mi
hay maşallah dedik yol boyu bebiki konuştuk nazarımz değmez inş.
annem diyo sütü yaramş 2 aylk ama 4-5 aylk gibi duruyor diye.
ayyy inş.hepimiz sağlklı ve güzel bebekler dünyaya getiririz
bol bol sütümüz olur,cokur cokur emer bizim minnuklar
selam kızlar, oda takımımız geldii. ama daha yerleştiremedik. mobilyaların havalanması lazım. ama yine de bi kaç foto koyabilirim dağınıklığı önemesemezseniz
işte kızlar. ama oda daha yerleşmedi, duvar lambaları takılacak giysileri yerleşicek. odadaki dağınıklık da inşallah toplanıcak:)))
işte kızlar. ama oda daha yerleşmedi, duvar lambaları takılacak giysileri yerleşicek. odadaki dağınıklık da inşallah toplanıcak:)))
Öyle olacak sanırım canım. Bi kuvvet Eminönü'ne gideceğim inşallah.
ay sorma tatlım perişanım,ağrım ara ara devam ediyo,bi de bi halsizlik var inanamazsın,yatmaktan göbeğim daha bi büyüdü sanki,iyi değilim bugün..
Canım googla bebk şekeri Eminönü yazınca çıkıyo çeşitler. Önce oraya bak istersen. Ama senin gösterdiklerin kadar pahalı değil gibi geldi bana. Eminönü'nden hazır almakla, kendin yapmak için malzeme almak arasında pek fark yok. Yoksa Eminönü ucuz, ama ilk gördüğün yerden almamak lazım...
Çok geçmiş olsun Badem, bu haftaların en belirgin özelliği halsizlikmiş. Bebişler tüm enerjiyi alıyolar sanırım...
Çok güzelmiş kızının odası, güle güle yatsın inşallah...
kız bu benim sipariş verdiğim odanın aynısıbeli marka benm ki senin yoksa benziyomu:44:
mayacım ya.. üzüldüm bugün olanlara.. ama iyiki gitmiş sende mutlu olmuşun hatta göbek atmak bile istemişsin.. sonu mutlu olmuş.. ohhh bende sevindimm
bende fikrimi söyleyecektim ama vazgeçmişin bile.. :) cts buluşalım senle kız eminönünde
sağol tatlım,öyleymiş evet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?