2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

işte kızlar. ama oda daha yerleşmedi, duvar lambaları takılacak giysileri yerleşicek. odadaki dağınıklık da inşallah toplanıcak:)))

Canım bebişinin odasını çok beğendim. Çok sade ve zarif. Güle güle kullansın inşallah.

canım böyle bir site buldum bakarken ama sipariş nasıldır bakmadım bir bak istersen daha ucuz şeyler var gibi Lora Nikah Şekeri / Mutlulugun Adresi...

Çok sağol canım, siteye baktım ama yine beğendiğim bir şey olmadı.

Şöyle bir aksilik var ki; ben deniz kabuklu şekerleri, böyle minik biblo olan şekerleri, biberon olan şekerleri, telden bebek arabası vs. tarzı şekerleri sevmiyorum. Benim sevdiklerim aslında şu tarz.

Ama bunun aynısını yakın zamanda eşimin kuzeni yaptırdı. Aynısını yaptırırsam ona özendiğim falan düşünülür, istemem öyle şey.

İnşallah gidip bakacağım canım. Gidemezsem de artık yapacak bir şey yok. İnternetten seçtiğim bir şeyi alacağım.

işte kızlar. ama oda daha yerleşmedi, duvar lambaları takılacak giysileri yerleşicek. odadaki dağınıklık da inşallah toplanıcak:)))

güle güle kullanın canım çok güzelmiş mobilyalar gerçekten..

ya aslında olabilir ama kardeşim de gelmek istiyor bizimle illa, haftaiçi çalıştığı için birlikte gidelim diyor cts kalıyor bizede...
zaten alışverişi tamamlayamazsak bide pzt tekrar giderim diyorum ben :))))

bu arada aldıklarımızın hepsini evime getirmek istiyorum, eşimde nasılsa doğuma ist.a gidicez annende bırakalım birazını diyor ama benimde öyle hevesim varki herşeyi ama herşeyi getirip sürekli onlarla haşır neşir olmak istiyoruum

Selam canım, ben de o dediğin siteden buldum bunları. Eminönü'nü bilmiyorum ama Kadıköy'deki şekercilerde bu tarzda yoktu evet. Sadece bir modelden vardı. Geri kalanlar böyle deniz kabukları, minik biblolar, vs.vs. Onlardan istemiyorum Herkesin zevki farklı. Bugün annem bir tane şekeri öyle bir beğendi ki. Bana gösterince "bir insan nasıl bu kadar zevksiz olur, inanamıyorum " diyesim geldi :)) Herkesin zevki farklı işte. Biz aynı fikirdeyiz sanırım. Ben de en fazla 50-60 tane yaptıracağım zaten.

Canım aldığın her şeyi mutlaka eve götür. Çünkü onları en az bi 20 kere tekrar tekrar açıp bakma ihtiyacı hissedeceksin :))))))))

Canım bayramöncesi olacağından pazartesi de kalabalık olur zaten. Ben de bayramdan sonraya bıraktım Eminönü işini bu yüzden. Ben de olsam evime götürürdüm oğlumun eşyalarını. Yıkarsın, hazırlarsın seversin. 2 sezon giyeceği şeyleri bile alsan bebk eşyaları küçücük, bir valiz doldurur anca. O da size ağırlık yapmayacaktır zaten...

Canım aldığın her şeyi mutlaka eve götür. Çünkü onları en az bi 20 kere tekrar tekrar açıp bakma ihtiyacı hissedeceksin :))))))))

evet kesinlikle öyle olacak :)))
sen benim beğendiğim şeker çeşitlerini görmüşmüydün, geçen eklemiştim...

erkekler öyle hissetmiyor sanırım, onun için pek önemli değil, ben şuan bile odasının önünden geçerken girip şöyle bir bakıyorum arada, iki parça kıyafet var hediye gelen onları sevip öyle çıkıyorum odasından

al benden de o kadar, kesinlikle aynı fikirdeyim :)

aslında doğuma geleceğin için burada kalmaları daha mantıklı ama ben de senin yerinde olsam bırakasım gelmezdi, gözümün önünde olsunlar ve istediğim kadar bakıp sevineyim isterdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…