işte kızlar. ama oda daha yerleşmedi, duvar lambaları takılacak giysileri yerleşicek. odadaki dağınıklık da inşallah toplanıcak:)))
canım böyle bir site buldum bakarken ama sipariş nasıldır bakmadım bir bak istersen daha ucuz şeyler var gibi Lora Nikah Şekeri / Mutlulugun Adresi...
Canım googla bebk şekeri Eminönü yazınca çıkıyo çeşitler. Önce oraya bak istersen. Ama senin gösterdiklerin kadar pahalı değil gibi geldi bana. Eminönü'nden hazır almakla, kendin yapmak için malzeme almak arasında pek fark yok. Yoksa Eminönü ucuz, ama ilk gördüğün yerden almamak lazım...
işte kızlar. ama oda daha yerleşmedi, duvar lambaları takılacak giysileri yerleşicek. odadaki dağınıklık da inşallah toplanıcak:)))
Cumartesi yeğenlerim gelecek canım yaa. Beraber gitsek ne güzel olurdu. Bi ton para harcatırdık erkeklere
Bu arada haftaiçi gitme şansın varsa mutlaka haftaiçi gitmeye çalış derim. Haftasonu çok kalabalık oluyor Eminönü.
İyi akşamlar kızlar, bugün internet bağlantımda sıkıntı var teknik bir arızadan dolayı saatlerdir bozuktu(((
geçmiş çoooookkkkkk uzun hepsini okuyamadım....
YMD şekerler çok güzel ben de nette bunları beğendim Mirabonbon da ve ne yazık ki araştırmalarım sonucunda eminönünde bu tarzlardan fazla olmadığını öğrendim... evet fiyat olarak ucuz değiller ama sanırım ben dayanamayıp 50 adet yaptıracam bunlardan :)
ya aslında olabilir ama kardeşim de gelmek istiyor bizimle illa, haftaiçi çalıştığı için birlikte gidelim diyor cts kalıyor bizede...
zaten alışverişi tamamlayamazsak bide pzt tekrar giderim diyorum ben :))))
bu arada aldıklarımızın hepsini evime getirmek istiyorum, eşimde nasılsa doğuma ist.a gidicez annende bırakalım birazını diyor ama benimde öyle hevesim varki herşeyi ama herşeyi getirip sürekli onlarla haşır neşir olmak istiyoruum
ya aslında olabilir ama kardeşim de gelmek istiyor bizimle illa, haftaiçi çalıştığı için birlikte gidelim diyor cts kalıyor bizede...
bu arada aldıklarımızın hepsini evime getirmek istiyorum, eşimde nasılsa doğuma ist.a gidicez annende bırakalım birazını diyor ama benimde öyle hevesim varki herşeyi ama herşeyi getirip sürekli onlarla haşır neşir olmak istiyoruum
Canım aldığın her şeyi mutlaka eve götür. Çünkü onları en az bi 20 kere tekrar tekrar açıp bakma ihtiyacı hissedeceksin :))))))))
ay sorma tatlım perişanım,ağrım ara ara devam ediyo,bi de bi halsizlik var inanamazsın,yatmaktan göbeğim daha bi büyüdü sanki,iyi değilim bugün..
Canım bayramöncesi olacağından pazartesi de kalabalık olur zaten. Ben de bayramdan sonraya bıraktım Eminönü işini bu yüzden. Ben de olsam evime götürürdüm oğlumun eşyalarını. Yıkarsın, hazırlarsın seversin. 2 sezon giyeceği şeyleri bile alsan bebk eşyaları küçücük, bir valiz doldurur anca. O da size ağırlık yapmayacaktır zaten...
ya efsamm nerde kızlar,çok merak ediyorum ben bu kızı yaa
geçmiş olsun nazlıcanım, tabi ben bugün fazla ilgilenemedim seninle ondan hasta oldun sen dimi
sorma canım sorma, hemen hergün profiline bakıyorum acaba foruma girmişmidir diye ama maalesef((((
Selam canım, ben de o dediğin siteden buldum bunları. Eminönü'nü bilmiyorum ama Kadıköy'deki şekercilerde bu tarzda yoktu evet. Sadece bir modelden vardı. Geri kalanlar böyle deniz kabukları, minik biblolar, vs.vs. Onlardan istemiyorumHerkesin zevki farklı. Bugün annem bir tane şekeri öyle bir beğendi ki. Bana gösterince "bir insan nasıl bu kadar zevksiz olur, inanamıyorum " diyesim geldi :)) Herkesin zevki farklı işte. Biz aynı fikirdeyiz sanırım. Ben de en fazla 50-60 tane
yaptıracağım zaten.
iyi geceler kızlar,ben kaçıyorum,iyi hissetmiyorum kendimi,hoşçakalın..
güle güle kullanın canım çok güzelmiş mobilyalar gerçekten..
iyi geceler kızlar,ben kaçıyorum,iyi hissetmiyorum kendimi,hoşçakalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?