2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Uykuya gidenlere iyi geceler kızlar :)

Şimdi eşime gösterdim modelleri. Şu üçünü beğendi.

Eki Görüntüle 534421

Birincisi için sitede "mavi stokta kalmamıştır" yazıyor. Olup olmadığını soracağız. 2 ve 3 numaranın ise sadece erkek figürlü olanları olacak, eğer alırsak.

bence hepsi çok hoş canım, aslında miradaki şekerlerin hemen hepsi zaten çok güzel çünkü alışılmış klasik şekerlerin dışındalar, farklı olduklarını bakar bakmaz anlıyorsun :)

sanırım benim de uykum gelmeye başladı, kaçırmadan uyusam iyi olur çünkü gece çok fazla uyanıyorum (( iyi geceler kızlar, yarın görüşmek üzere...

Kızlar eminönü mutlaka gidin şekerler için. Çok alternatif var ve uygun 4 tl yi görünce şaşırdım çok pahalı.. hatta kendiniz bile yapsanız daha uyguna geliyo..ben kendim aldım malzemeleri kendim yapıyorum şu an..

canım yapınca paylaşırsın aretık yada yaptıysan bi tanesini görebiliriz

ben de kapı süsü olarak bunu beğendim kızlar, sizce nasıl?Eki Görüntüle 534422

Çok güzelmiş, ben çelenk modellerinden çok sıkıldım, değişik bişeyler istiyorum, bu en değişiği...

Güzellermiş, ilkinden rastladım başka sitelerde. 2 ve 3 daha güzel.

Ben örgü emzik yapıyorum... Organze tül 100 tanesi 6 tl, kurdelası 1.5 tl 3 tane aldım 4.5,uğur böcükleri 100 tanesi 4 tl..sadece ana tema kalıyo onlarda iyisi 1 ila 1,5 tl civarı.. ben örgü tercih ettim hepten bedavaya geldi :))ama gene gideceğim 50 tanede bebek biblosu alıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…