Kızlar eminönü mutlaka gidin şekerler için. Çok alternatif var ve uygun 4 tl yi görünce şaşırdım çok pahalı.. hatta kendiniz bile yapsanız daha uyguna geliyo..ben kendim aldım malzemeleri kendim yapıyorum şu an..
uykusuz her geceeeeeeeeeeeee
ne olacak böyleceeeeeeeee
her gün aynı saatlerde nöbetteyim bugece bi bakıyım dedim buraya ama bi benim sanırım baykuş gibiiii:126::126::126:
gunaydın kızlar geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir dün çok kötüydüm geceden karnımda bi ağrı vardı çok kötü işe geldım hala devam ediyo sonra hastaneye gittim doktor acil nst ye soktu çok şükür bişey cıkmadı ama hala agrım devam ediyodu kan ve idrar tahlılı yapıldı idrar de ılerı derecede enfeksıyon çıktı doktor ılac yazdı şimdi çok şükür iyiyim
Cnnb güzel haberlerle gel inşallah. Bugün tarih de belli olur sanırım.
Başka bebiş görmeye gidecekler var mıydı,listeye bakamadım. Siz de güzel haberler getirin...
aslında doğuma geleceğin için burada kalmaları daha mantıklı ama ben de senin yerinde olsam bırakasım gelmezdi, gözümün önünde olsunlar ve istediğim kadar bakıp sevineyim isterdim :)
gunaydın kızlar geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir dün çok kötüydüm geceden karnımda bi ağrı vardı çok kötü işe geldım hala devam ediyo sonra hastaneye gittim doktor acil nst ye soktu çok şükür bişey cıkmadı ama hala agrım devam ediyodu kan ve idrar tahlılı yapıldı idrar de ılerı derecede enfeksıyon çıktı doktor ılac yazdı şimdi çok şükür iyiyim