2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Canım kendimi iyi hissettiğim bir gün Eminönü'ne gitmeye çalışacağım zaten. Gitmedim demem artık.

Size eminönünde yerininde tarif edeyim.. Mehmet efendi kuru kahvecinin sokağından giriyosunuz.. hani her gittiğimizde sıra olan kahveci :)

Kuru kahvecinin sokağından girince şu havuzlu han denilen yere mi gidiliyor???

Çok güzelmiş, ben çelenk modellerinden çok sıkıldım, değişik bişeyler istiyorum, bu en değişiği...

Güzellermiş, ilkinden rastladım başka sitelerde. 2 ve 3 daha güzel.

Ablam ve iki ayrı yeğenim de denizci çocukları seçti. Büyük ihtimal onlar olacak ama yine de bi Eminönü'ne bakmaya çalışacağım canım.

İçine lavanta mı koydun? ben şeker düşünüyodum, ama şekli bozulmasın diye lavanta da mantıklı geldi.

uykusuz her geceeeeeeeeeeeee
ne olacak böyleceeeeeeeee
her gün aynı saatlerde nöbetteyim bugece bi bakıyım dedim buraya ama bi benim sanırım baykuş gibiiii:126::126::126:

günaydın kızlar... Nasılsınız? Ben kalktım wc ye uyku tutmadı bir daha. 15.15 te dr ye gideceğim...

gunaydın kızlar geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir dün çok kötüydüm geceden karnımda bi ağrı vardı çok kötü işe geldım hala devam ediyo sonra hastaneye gittim doktor acil nst ye soktu çok şükür bişey cıkmadı ama hala agrım devam ediyodu kan ve idrar tahlılı yapıldı idrar de ılerı derecede enfeksıyon çıktı doktor ılac yazdı şimdi çok şükür iyiyim

Günaydın!!!

Cnnb güzel haberlerle gel inşallah. Bugün tarih de belli olur sanırım.
Başka bebiş görmeye gidecekler var mıydı,listeye bakamadım. Siz de güzel haberler getirin...

aslında doğuma geleceğin için burada kalmaları daha mantıklı ama ben de senin yerinde olsam bırakasım gelmezdi, gözümün önünde olsunlar ve istediğim kadar bakıp sevineyim isterdim :)

aynen canım bende o yüzden hiç bişey bırakmak istemiyorum, sonuçta kendi arabamızla gidip gelicez sırtımızda mı taşıcaz diyorum :))))

Günaydın çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…