Ben bugün Kadıköy'e gittim ve bebek şekeri satan birçok dükkanı gezdim. Ama hiçbir bebek şekerini beğenmedim maalesefHiçbir şey almadan çıktım. Şimdi internetten bakıyorum da sizce bunlardan hangisi güzel.
Eki Görüntüle 534294 Eki Görüntüle 534295 Eki Görüntüle 534296 Eki Görüntüle 534297 Eki Görüntüle 534298
Günaydın çok geçmiş olsun..
işte kızlar. ama oda daha yerleşmedi, duvar lambaları takılacak giysileri yerleşicek. odadaki dağınıklık da inşallah toplanıcak:)))
ben de kapı süsü olarak bunu beğendim kızlar, sizce nasıl?Eki Görüntüle 534422
Günaydın kızlarr....
bugün ben yine işe gitmedim
öğlen yola çıkıcaz, hazırlık yapmam lazım dedim izin aldım hocadan.. oda hiç bişey demedi git işlerini hallet dedi :))
şimdi evde hazırlıklar son sürat....
bi yandan son çamaşırlar yıkanıyor, çanta hazırlıyorum.. ortalığı topluyorum.. yoruldum bi size bakayım dedim..
nasılsınız bakalımmm...
günaydın canım;
sağlıcakla gidin gelin inşallah:))) sende abartıp yorma kendi.... Bide yolda yorulacaksın zaten
gunaydın kızlar geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir dün çok kötüydüm geceden karnımda bi ağrı vardı çok kötü işe geldım hala devam ediyo sonra hastaneye gittim doktor acil nst ye soktu çok şükür bişey cıkmadı ama hala agrım devam ediyodu kan ve idrar tahlılı yapıldı idrar de ılerı derecede enfeksıyon çıktı doktor ılac yazdı şimdi çok şükür iyiyim
Günaydın kızlarr....
bugün ben yine işe gitmedim
öğlen yola çıkıcaz, hazırlık yapmam lazım dedim izin aldım hocadan.. oda hiç bişey demedi git işlerini hallet dedi :))
şimdi evde hazırlıklar son sürat....
bi yandan son çamaşırlar yıkanıyor, çanta hazırlıyorum.. ortalığı topluyorum.. yoruldum bi size bakayım dedim..
nasılsınız bakalımmm...
gunaydın kızlar geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir dün çok kötüydüm geceden karnımda bi ağrı vardı çok kötü işe geldım hala devam ediyo sonra hastaneye gittim doktor acil nst ye soktu çok şükür bişey cıkmadı ama hala agrım devam ediyodu kan ve idrar tahlılı yapıldı idrar de ılerı derecede enfeksıyon çıktı doktor ılac yazdı şimdi çok şükür iyiyim
saol canım.. yapabildiğim kadar yapıyorum zaten, yormuyorum kendimi merak etme canım
listeyi sen düzenleyebilirmisin canım ben yokken
rabiaya;
çok geçmiş olsun canım... Aman dikkaet et kendine bol bol da su iç...
günaydın kızlar. ben bugün çok duygusalım. bebeğimi çok özlüyorum. sanki kucağıma almışım sevmişim gibi o duyguyu tatmışım gibi... içime ağırlık çöküyor artık doğumu beklemek çok zor gelmeye başladı. zaman geçmek bilmiyor sanki. günde kaç defa şafak saydığımı bilmiyorum...
geçmiş olsun canım.. daha iyi olmana sevindim...
günaydın canım çok yorma kendini
düzenleyebilirim canımgerçi akşamları pek girmiyorum ama girerim tabiki emanetine gözüm gibi bakarım tam görev adamı modundayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?