2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bugunün nazlısıda sen olucaksın belli ettin kendini canım hepimiz çok özledik... Ama zamanında gelsinler son ana kadar gelişsinler büyüsünler hem biraz daha özleyelim ki geldiklerinde bir sn yanlarında ayrılmayalım... Çok az kaldı canım biraz daha sabır....

günaydın kızlar bu gece rüyamda doğum yapmışım 3çüzmüş bebeklerim hepside kızmış eşimi arıyorum ben doğum yaptım 3müş bebekler hemde hepsi kız diyorum eşim çok seviniyo kız olduğuna Allahım yüzüme güldü kızım oldu diyodu. sonra emzirmeye çalışıyorum ama sütüm yetmiyo aç kaldılar diye üzülüyorum birinin yüzünü gördüm çok güzel bi bebekti yaaa.

kızlar bu gece ne oldu bende mide rahatsızlığı varya midemdeki asitli s uyurken ağzıma kadar geldi bi anda yataktan bi fırladım ayağa eşimde korktu oda uyandı nefes alamadım bi süre az daha nefessiz kalsaydım kesin öteki tarafa giderdim çok kötü oldum yaaaa(çok korktum bebişime bişey olucak diye benim bi anda korkup kalkmamla bebeişimde kalktı hareket etmeye başladı öyle rahat ettim.

saol canım, hadi gel yardıma :) kesin sende kahvaltı yapmamışındır birlikte yaparız

tamam, sabahları 1 kere paylaşırsın.. gün içindekileri onun üstünden değiştirirsin :)

geldim bile kapının öneündeyim aç kapıyı gökçecim eşim yaparken biraz atıştırdım tatlım :))

günaydın tatlı annişler dün doktor kontrolümüz vardı oğluşum 1680 gr olmuş gelişimide 6 gün önden gidiyormuş çok sevindim tahlillerim yapıldı biraz kansızlık çıktı kan ilacını ikiye çıkarttık birzada idrarda enfeksiyon varmış antibiyotik verdi bu arada doğum iznini aktardık ben beklemiyordum daha vereceğini bugünde evdeyim süper ya evde olmak sezeryan tarihimizde kesinleşti 12.12.12 olacak allah nasip ederse
sizler nasılsınız olumsuz birşey yok değilmi yine birsürü yazmışınız hepsini okuyamadım yinede bir bakayım

serpilcim dün eczaneye gittim o dediğin kremi sordum öyle bi krem yok dediler ?? alamadım

rüyan çok güzelmiş canım..
Allah inşallah bidahaki bebeğini kız nasip eder tatlımm...

dediğin nefes alamamayı bende yaşadım bi kere ama hamilelikten önceydi.. çok korkunçtu, seni anlayabiliyorum...
aynen dediğin gibi mide asidinin suyu genzimize kaçtı galiba ( paniklemeden sakince burundan nefes almak en iyi çözüm...
geçmiş olsun canım... sırtüstü yatmamaya çalış sana diyorum ama bu gece bende en azz 5-6 kere uyandım hepsinde de sırtüstü yatıyodum (

saol canım, hadi gel yardıma :) kesin sende kahvaltı yapmamışındır birlikte yaparız

tamam, sabahları 1 kere paylaşırsın.. gün içindekileri onun üstünden değiştirirsin :)

tamam canım öyle yaparım... aklına takılmasın hallederim... sen keyfini çıkar tatilinin ama arada da gel durumunu bildir...aldıklarını göster...

maşallah oğluşuna canım . ayy ne güzel yaa sezeryan olacakların günleri belli olmaya başladı ne zaman doğum yapıcağınızı biliyosunuz

günaydın kızlar... Nasılsınız? Ben kalktım wc ye uyku tutmadı bir daha. 15.15 te dr ye gideceğim...

merhaba
sana daha oncede mesaj attim ama mesaj kutusu doluydu yollayamadim
hamile kalmana ve bu haftalara gelmene cok sevindim. bende senden 1 aysonra hamile kaldim.
ins sorunsuz bir gebelik geciriyorsundur.
dr dogum sekliyle ilgili konustumu? bildigim kadariyla sen sezaryan sonrasi 20+ li haftalarda bir normal dogum yapmistin.
benimde ilk kizim sezaryan 2 kurtajim oldu snrada bu bebege hamile kaldim. normal dogum istiyorum ama dr tehlikeli dedi
tekrar konusucam ctesi bakalim ne diyecek.
ins cumlesiyle saglikla kucagimiza aliriz bebisleri.

ayyy canım... ne güzel gözün aydın.. bizim tarihlerimiz aynı ama seninki geçmiş benimkini :) benimkide pzt 1430 gr.dı.. küçük kalmış benim oğlum
12.12.12 süper.. tam benim istediğim tarih
bende kendi doktoruma haftaya pzt gidicem bakalım doğum tarihi hakkında bi bilgi verir inşallah

amin inş gökçecim Allahım hepimize nasip etsin.
saol tatlım ya sırt üstü yatmamaya çalışıyorum hatta o srada sol tarafıma yatıyodum tatlım eşimde baya korktu uykulu uykulu şaşırdı adam

ne güzel bir rüya üçüz ve hepsi kız tam senlik olmuş kız takıntılı...

canım bende de öyle oluyo artık ağzıma kadar geliyo mide asidi... Yukarı çıktıkça göbek oluyomuş malesef... Bende 15 gündür falan var... yediklerimle ilgili de değil ne yesem oluyo...10 güne kalmaz geçer diyolar bekliyorum bende geçmesini...

Maaşallah bebişine!

Anladığım kadrıyla 12.12.12 de bir patlama yaşanacak. Ben de sezeryen olursam diye doktorumla 2 tarih üzerinde konuştum. 7.12 ve 12.12 iki tarih de olabilir demişti doktorum. O günler biran önce gelsin inşallah...

evet tatlım tam benlik rüyaydı çok mutluydu kız olduğunu duyunca:))) ama oğluşum üzülmesin ben yine mutluyum. benim sürekli var tatlım hamile kalmadan öncede vardı hamilelikle bir çıok fena olmaya başladı ((

canım ben dün revirdeki doktora da sordum oda aynı kremi ve yöntemi söyledi...(( bulamadın mı yani.... napabiliriz başka bir daha sorayım bakayım...

kremin adı kaolin di demi tatlım bana öyle bi krem yok dedi eczacı anneme doktora gidelim diyorum boşver diyo iltahap kalcak diyorum kaparsda giderim diyo götüremedim doktora kadını

Son düzenleme:
canım yaa.... bende her msj gönderdiğimde hamilelik takvimindeki kalan güne bakıyorum, sanki gün içinde değişecek..
yada ben msj yazdıkça azalacakmış gibi

bebeğim irileştikçe içimde kımıldadığını öyle net hissediyorum ki. bazen göğsümün altına kadar geliyor sanki. vuruşlarından göğsüm kımıldıyor. o ayaklarına dokunamamak çok üzüyo beni. Allahım hamilelerin duasını kabul edermiş. İnşallah kimseye evlat acısı vermesin. Kimseyi evladıyla sınayıp ayırmasın. bizi de sağlıkla kavuştursun

aminn canım benim amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…