2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

sen bana bakma canım bende ucuz ararım ama gidip en pahalısını seçerim alırım nedense pahalılar daha güzel içine sinsin yeterki. sen eminönüne bak en iyisimi. yavrusum sabunda demişti aslında daha çok saklanan bişeymiş gibi geldi bana

evet bendede oluyo tatlım

hahaahha onu size şikayet ettim diye sanırım fena bi tekme yedim şimdi :))))
bende son 2 gündür oluyor daha önce hiç olmamıştı.. şaşırdım biraz noluyo dedim :)))

nigarcım; çok sevindim bebeğinin ve senin iyi olmanıza:))
biftekcim; mobilyalarına bayıldım... Avizede sırıtmamış bence yoksa gözüme çarpardı....
Seastire; internet olayını çözdün mü canım... Çözdüysen bide doğum listesi hazırlasaydık nasılsa yavaş yavaş belli oluyo doğum tarihleri ve şekli

hahaahha onu size şikayet ettim diye sanırım fena bi tekme yedim şimdi :))))
bende son 2 gündür oluyor daha önce hiç olmamıştı.. şaşırdım biraz noluyo dedim :)))

bak sen yaramaza hem annesini gıdıklıyo hemde şikayet ettin diye tekme atıyo minik ayaklarını ısırırım onun ben

çözüldü gibi bişey tatlım ama ben ismi listede olmayanlar söylesin dedim kimse bişey demedi onları bilgilerini vermesini bekliyorum

geçmiş olsun canım ilaçlarını iç sorun kalmaz inşallah...

Günaydın!!!

Cnnb güzel haberlerle gel inşallah. Bugün tarih de belli olur sanırım.
Başka bebiş görmeye gidecekler var mıydı,listeye bakamadım. Siz de güzel haberler getirin...

günaydın tatlım. sağ ol. benim işler karışık canım. serklajım var diye sancım başlarsa dikiş rahimi yırtarmış bebek gelmek isterse. sancım başlamadan almak lazım dedi. bebek de neredyse 4 hafta önden gidiyor. 34 ten sonra her an olabilir dedi. 38 olmaz mı dedim mümkün değil dedi. benim de korkum ya erken alır da iç organ gelişiminde sıkıntı olursa...

aklıma şarkı var ya ham meyvayı kopardılar dalından o geliyor ya. sanki erken alırsa ...( Ama bu günüme şükür hayal bile edemezdim bu günleri. nankörlük mü ediyorum acaba?

aynen canım bende o yüzden hiç bişey bırakmak istemiyorum, sonuçta kendi arabamızla gidip gelicez sırtımızda mı taşıcaz diyorum :))))

bırakma canım kendi arabanızmış nasıl olsa...

canım aman dikkat ... gerçi ediyorsundur...:))

sona yaklaştıkça o duygusallık çok doğal. benim de port bebe setim geldi dün devamlı bakıyorum...

canım yaa.... bende her msj gönderdiğimde hamilelik takvimindeki kalan güne bakıyorum, sanki gün içinde değişecek..
yada ben msj yazdıkça azalacakmış gibi

he, he ben de gece 12 den sonra mutlaka bakıp okuyorum takvimi...

hayır olsun canım. beşizleri izledin mi? 4 erkek 1 kız. bir de ailenin bir oğlu daha varmış.. valilik kaloriferli ev tahsis etmiş çifte...

bu ara hepimiz öyleyiz sürekli bir erken doğum korkusu:))) halbuki bir çoğumuz belki yaramazları 41 42. haftalara kadar beklicez...

evet canım topiklerde çok oluyor...

maşallah canım tarih de süper...

sağ ol canım kürtaj topiğinden biliyorum seni. güzel resimler de yapıyordun:)) kızın var yemek yemeyi sevmiyordu...

evet canım büyük oğlum sezaryen. ondan önce 1 düşük, ondan sonra bir 25 haftalık erken doğum, bir düşük daha. şükür sorunlar olsa da 7. haftadan beri yatarak bu haftaya geldim... ben de normal isterdim ama dr m istemiyor. zaten serklaj denen dikişim var rahimde çok üstten dikildi. o yüzden sezaryen. ama yapan oluyor eltim mesela sezaryen sonrası normal yaptı 2. yi...

teşekkürler canım:) bu arada seastire 3 üz doğurmuşsun galiba rüyanda:)) ne güzel olurdu vala

evet serpil'cim şikayet ettim diye kızdı :))))

nesrincim bugün doktora gidiceksin.. inşallah herşey yolundadır.. heyecan var mı heyecan... ben o saatlerde yolda olucam..

ayyy merve korkutma kız beni.. yürütmüyor muuuu :18::18::18::18::18::18:

sonuna denk geldim ben tatlım bizdemi beşiz yapsak ne

çözüldü gibi bişey tatlım ama ben ismi listede olmayanlar söylesin dedim kimse bişey demedi onları bilgilerini vermesini bekliyorum

kız ben vermiştim daha önce

yaş 25 hamile kaldığım kilo :58 kızımız olacak ilk bebeişimiz kızımın adı eftelya irem m uhtemel doğum tarihimiz 29 kasım ile 06 aralık arasında

kızlar internette güzel bir bebek için gerekli şeyler listesi arıyorum ama bulamadım yaw.. sizde var mı hazırda bişey..
alışverişe giderken bi çıktı alayım yanıma diyorum...
link versenize bana

tatlım bıcakla kontrol ettim zaten hamur yapışmadı ona aldandım zaten:))

canım ben püf noktasını buldum ne sıvı ne katı akışkan işte olacak, önceden ısıtılmış fırında 180 derece 35 dakika ayarladım ilk 20 dakika kapağını hiç açmıyosun

teşekkürler canım:) bu arada seastire 3 üz doğurmuşsun galiba rüyanda:)) ne güzel olurdu vala

evet tatlım üçüzdü ama iyi değil yaa rüyamda nasıl sütüm yeticek diye düşünüp durdum hep bi göğsümden biri emse diğerinden biri ee üçüncüye ne vericem ben hep onları düşündüm rüyamda üzüldüm aç kalıcak diye. ama kız olduklaı için çok mutluydum

evet canım yaaa bazen o kadar sert vuruyor benim kız malum tonbul birşey dönmedi de birde yay şeklinde duruyor bazen kasıklarıma tekme atıyor bazen göğüs altıma nasıl başarıyor diye sorduğumda doktorum onlar henüz çok elastik bizim yapamadıklarımızı yapıyorlar demişti

kız ben vermiştim daha önce

yaş 25 hamile kaldığım kilo :58 kızımız olacak ilk bebeişimiz kızımın adı eftelya irem m uhtemel doğum tarihimiz 29 kasım ile 06 aralık arasında

biliyorum tatlım seni not aldım ben rabiaya yı da not aldım

birini de bana verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…