Çok sağol canım, siteye baktım ama yine beğendiğim bir şey olmadı.
Şöyle bir aksilik var ki; ben deniz kabuklu şekerleri, böyle minik biblo olan şekerleri, biberon olan şekerleri, telden bebek arabası vs. tarzı şekerleri sevmiyorum. Benim sevdiklerim aslında şu tarz.
Eki Görüntüle 534409
Ama bunun aynısını yakın zamanda eşimin kuzeni yaptırdı. Aynısını yaptırırsam ona özendiğim falan düşünülür, istemem öyle şey.
evet ben de alltan çıkmaya çalışıo demiştim hatta eşime. bende de oluyo bu kadar aşağıda olabilir mi diyorum kendime.. dün akşamda sağ kasığımda az biraz ağrı vardı. olcak demekki artık böle şeler.
evet bendede oluyo tatlım
hahaahha onu size şikayet ettim diye sanırım fena bi tekme yedim şimdi :))))
bende son 2 gündür oluyor daha önce hiç olmamıştı.. şaşırdım biraz noluyo dedim :)))
kızlar dünden beri oğluşum hareket ettikçe aşağıya doğru yani resmen çıkış yoluna doğru baskı ve bi gıdıklanma hissediyorum...
size de oldu mu böyle bişey..?
hahaahha onu size şikayet ettim diye sanırım fena bi tekme yedim şimdi :))))
bende son 2 gündür oluyor daha önce hiç olmamıştı.. şaşırdım biraz noluyo dedim :)))
nigarcım; çok sevindim bebeğinin ve senin iyi olmanıza:))
biftekcim; mobilyalarına bayıldım... Avizede sırıtmamış bence yoksa gözüme çarpardı....
Seastire; internet olayını çözdün mü canım... Çözdüysen bide doğum listesi hazırlasaydık nasılsa yavaş yavaş belli oluyo doğum tarihleri ve şekli
gunaydın kızlar geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir dün çok kötüydüm geceden karnımda bi ağrı vardı çok kötü işe geldım hala devam ediyo sonra hastaneye gittim doktor acil nst ye soktu çok şükür bişey cıkmadı ama hala agrım devam ediyodu kan ve idrar tahlılı yapıldı idrar de ılerı derecede enfeksıyon çıktı doktor ılac yazdı şimdi çok şükür iyiyim
Günaydın!!!
Cnnb güzel haberlerle gel inşallah. Bugün tarih de belli olur sanırım.
Başka bebiş görmeye gidecekler var mıydı,listeye bakamadım. Siz de güzel haberler getirin...
aynen canım bende o yüzden hiç bişey bırakmak istemiyorum, sonuçta kendi arabamızla gidip gelicez sırtımızda mı taşıcaz diyorum :))))
Günaydın kızlarr....
bugün ben yine işe gitmedim
öğlen yola çıkıcaz, hazırlık yapmam lazım dedim izin aldım hocadan.. oda hiç bişey demedi git işlerini hallet dedi :))
şimdi evde hazırlıklar son sürat....
bi yandan son çamaşırlar yıkanıyor, çanta hazırlıyorum.. ortalığı topluyorum.. yoruldum bi size bakayım dedim..
nasılsınız bakalımmm...
günaydın kızlar. ben bugün çok duygusalım. bebeğimi çok özlüyorum. sanki kucağıma almışım sevmişim gibi o duyguyu tatmışım gibi... içime ağırlık çöküyor artık doğumu beklemek çok zor gelmeye başladı. zaman geçmek bilmiyor sanki. günde kaç defa şafak saydığımı bilmiyorum...
canım yaa.... bende her msj gönderdiğimde hamilelik takvimindeki kalan güne bakıyorum, sanki gün içinde değişecek..
yada ben msj yazdıkça azalacakmış gibi
günaydın kızlar bu gece rüyamda doğum yapmışım 3çüzmüş bebeklerim hepside kızmış eşimi arıyorum ben doğum yaptım 3müş bebekler hemde hepsi kız diyorum eşim çok seviniyo kız olduğuna Allahım yüzüme güldü kızım oldu diyodu. sonra emzirmeye çalışıyorum ama sütüm yetmiyo aç kaldılar diye üzülüyorum birinin yüzünü gördüm çok güzel bi bebekti yaaa.
kızlar bu gece ne oldu bende mide rahatsızlığı varya midemdeki asitli s uyurken ağzıma kadar geldi bi anda yataktan bi fırladım ayağa eşimde korktu oda uyandı nefes alamadım bi süre az daha nefessiz kalsaydım kesin öteki tarafa giderdim çok kötü oldum yaaaa(çok korktum bebişime bişey olucak diye benim bi anda korkup kalkmamla bebeişimde kalktı hareket etmeye başladı öyle rahat ettim.
bu ara hepimiz öyleyiz sürekli bir erken doğum korkusu:))) halbuki bir çoğumuz belki yaramazları 41 42. haftalara kadar beklicez...
günaydın tatlı annişler dün doktor kontrolümüz vardı oğluşum 1680 gr olmuş gelişimide 6 gün önden gidiyormuş çok sevindim tahlillerim yapıldı biraz kansızlık çıktı kan ilacını ikiye çıkarttık birzada idrarda enfeksiyon varmış antibiyotik verdi bu arada doğum iznini aktardık ben beklemiyordum daha vereceğini bugünde evdeyim süper ya evde olmak sezeryan tarihimizde kesinleşti 12.12.12 olacak allah nasip ederse
sizler nasılsınız olumsuz birşey yok değilmi yine birsürü yazmışınız hepsini okuyamadım yinede bir bakayım
merhaba
sana daha oncede mesaj attim ama mesaj kutusu doluydu yollayamadim
hamile kalmana ve bu haftalara gelmene cok sevindim. bende senden 1 aysonra hamile kaldim.
ins sorunsuz bir gebelik geciriyorsundur.
dr dogum sekliyle ilgili konustumu? bildigim kadariyla sen sezaryan sonrasi 20+ li haftalarda bir normal dogum yapmistin.
benimde ilk kizim sezaryan 2 kurtajim oldu snrada bu bebege hamile kaldim. normal dogum istiyorum ama dr tehlikeli dedi
tekrar konusucam ctesi bakalim ne diyecek.
ins cumlesiyle saglikla kucagimiza aliriz bebisleri.
nigarcım; çok sevindim bebeğinin ve senin iyi olmanıza:))
biftekcim; mobilyalarına bayıldım... Avizede sırıtmamış bence yoksa gözüme çarpardı....
Seastire; internet olayını çözdün mü canım... Çözdüysen bide doğum listesi hazırlasaydık nasılsa yavaş yavaş belli oluyo doğum tarihleri ve şekli
çözüldü gibi bişey tatlım ama ben ismi listede olmayanlar söylesin dedim kimse bişey demedi onları bilgilerini vermesini bekliyorum
geçmiş olsun canım ilaçlarını iç sorun kalmaz inşallah...
günaydın tatlım. sağ ol. benim işler karışık canım. serklajım var diye sancım başlarsa dikiş rahimi yırtarmış bebek gelmek isterse. sancım başlamadan almak lazım dedi. bebek de neredyse 4 hafta önden gidiyor. 34 ten sonra her an olabilir dedi. 38 olmaz mı dedim mümkün değil dedi. benim de korkum ya erken alır da iç organ gelişiminde sıkıntı olursa...
aklıma şarkı var ya ham meyvayı kopardılar dalından o geliyor ya. sanki erken alırsa ...( Ama bu günüme şükür hayal bile edemezdim bu günleri. nankörlük mü ediyorum acaba?
bırakma canım kendi arabanızmış nasıl olsa...
canım aman dikkat ... gerçi ediyorsundur...:))
sona yaklaştıkça o duygusallık çok doğal. benim de port bebe setim geldi dün devamlı bakıyorum...
he, heben de gece 12 den sonra mutlaka bakıp okuyorum takvimi...
hayır olsun canım. beşizleri izledin mi? 4 erkek 1 kız. bir de ailenin bir oğlu daha varmış..valilik kaloriferli ev tahsis etmiş çifte...
evet canım topiklerde çok oluyor...
maşallah canımtarih de süper...
sağ ol canım kürtaj topiğinden biliyorum seni. güzel resimler de yapıyordun:)) kızın var yemek yemeyi sevmiyordu...
evet canım büyük oğlum sezaryen. ondan önce 1 düşük, ondan sonra bir 25 haftalık erken doğum, bir düşük daha. şükür sorunlar olsa da 7. haftadan beri yatarak bu haftaya geldim...ben de normal isterdim ama dr m istemiyor. zaten serklaj denen dikişim var rahimde çok üstten dikildi. o yüzden sezaryen. ama yapan oluyor eltim mesela sezaryen sonrası normal yaptı 2. yi...
çözüldü gibi bişey tatlım ama ben ismi listede olmayanlar söylesin dedim kimse bişey demedi onları bilgilerini vermesini bekliyorum
tatlım bıcakla kontrol ettim zaten hamur yapışmadı ona aldandım zaten:))
teşekkürler canım:) bu arada seastire 3 üz doğurmuşsun galiba rüyanda:)) ne güzel olurdu vala
evet serpil'cim şikayet ettim diye kızdı :))))
nesrincim bugün doktora gidiceksin.. inşallah herşey yolundadır.. heyecan var mı heyecan... ben o saatlerde yolda olucam..
ayyy merve korkutma kız beni.. yürütmüyor muuuu :18::18::18::18::18::18:
canım doğum tarihlerimizi ve doğum şekillerinide o listeye mi ekliceksin...
kız ben vermiştim daha önce
yaş 25 hamile kaldığım kilo :58 kızımız olacak ilk bebeişimiz kızımın adı eftelya irem m uhtemel doğum tarihimiz 29 kasım ile 06 aralık arasında
evet tatlım üçüzdü ama iyi değil yaa rüyamda nasıl sütüm yeticek diye düşünüp durdum hep bi göğsümden biri emse diğerinden biri ee üçüncüye ne vericem ben hep onları düşündüm rüyamda üzüldüm aç kalıcak diye. ama kız olduklaı için çok mutluydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?