2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım ben püf noktasını buldum ne sıvı ne katı akışkan işte olacak, önceden ısıtılmış fırında 180 derece 35 dakika ayarladım ilk 20 dakika kapağını hiç açmıyosun

kapağını hiç açmadım tatlım son kapatmaya yakın kontrol amaçlı açtım ondada pişmiş diye kapattım:)) neyse deneye deneye öğrencez

Günaydın canım 30 ekim 11.30

günaydın kıslar

seastire benide ekler misin rica etsem listeye

yaş 29 kilo suan 64 doğum tarihi 15/12 ilk bebisim kız (ismi henüz belli değil malesef)

wee nin cam biberonunu aldırdım: kurşunsuz yüzde o bpa yazıyor.

ben evde iken biberon vermem ama ymd dedi hastanede verebilirlermiş 80 tl imiş biberon. alıp koyayım çantaya dedim...

cnm yaa güle güle kullansın bebişiin biberonunu. bişey sorcam 120 ml mi aldınız yoksa 240 ml olanlardan mı. her ikisinin de yeni doğan olanı var sanırım . hiç amlamıyroum bu emzik biberon konularından bilenler yardımcı olsun lütfennnnn

buarada herkese günaydınlar güzel annler ve tatlı melekleri. Geçmişi okuyayım derken öğlen oldu:)

Doktor Kontrol Listemiz

Lezginka 17 Ekim Çarş. saat: 14.30
chnb 17 Ekim çarş. saat: 15:30

mermaid76 18 ekim Perşembe saat:12.00
miskokulum 18 ekim perş. saat: 14:30
ymd 18 Ekim perş. saat: 17:00
ruzgarrr 19 ekim cuma saat: 17:30
Gecedicle 20 ekim cts saat: 09:00
biftek 20 Ekim cts saat: 09:15
serpilurhan 20 Ekim cuma saat: 11.00
vitaminc 20 ekim cts saat: 11:00
emi1987 20 Ekim cts saat: 14:30
esraumut 20 Ekim cts saat: ????
rabiaya 22 Ekim pzt saat: 09:00
istanbull34 22 Ekim Pzt saat: ????
fatmacann 24 ekim çarş. saat: 13:40
ozgezngn 29 ekim pzt saat: ????
bsygn 30 ekim salı saat: 09:20
pinarfrtn 30 ekim salı saat: 11:30
ceza83 30 ekim salı saat: ????
Sonesinti 1 kasım Prş saat : ????
ecrin46 5 kasım pzt saat: ????
fd01 5 Kasım pzt saat: 09:00
mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
eczreyrey 8 kasım cts saat:
Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00
cereyan 9 kasım cuma saat:????
meoww 9 Kasım cts saat:
badem30 10 Kasım cts saat:
funntunn
Orkdm
yawruş
yasmintokat
nigar50

Kızlar msj atın bana arada görmediklerim oluyo ((

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar dünden beri oğluşum hareket ettikçe aşağıya doğru yani resmen çıkış yoluna doğru baskı ve bi gıdıklanma hissediyorum...
size de oldu mu böyle bişey..?

evet cnm bende de aynı durum vardı ama daha çok gıdıklanma şeklinde:) dr me sordum bebek doğum pozisyonunu almış ama henüz doğum yoluna girmemiş dedi. sanırım kuzum ellerini yüzüne götürdükçe ben gıdıklanıyorum:)

mervegçk canım sağ olasın...

istanbullu canım heyecan var bakalım ne diyecek dr miz...

seastre canım

chnb- yaş 35- kilo: 67 ile başladım şu an 76- 2. bebiş- isim Ahmet Arda- sata göre 8 aralık ama sanmıyorum kasım olur

günaydın kızlaaaar bende saate akıp duruyorum çok heyecanlıyım bebişimle buluşucaz bugün görümcem aradı beni o götürecek bugün yalnız gitmemi istemedi halasıda görsün bebişi. ne güzel sezeryan olacaklar tarihi belli benim bebiş hiç daha pozisyon aldığı yok boyna dönüyor içimde

rabiaya geçmiş olsun canım

nigarcım maşallah bebişine ve sana allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şu enfeksiyon illa az da olsa çıkıyo bende de içtiğimiz su yetmiyor mudur nedir

gökçe sanada iyi yolculuklar canım şimdiden güle güle git Allah kuvvet versin rahatça yap alışverişini

seatire kız bebek görmek berekettir canım evinize bereket gelecek bebiş doğunca. ha bu arada listede ben yokum canım yaşım 34 şuan ki kilom 69, doğum tarihi 26.12.12 kız bebiş ismi belli değil babası hala bakıyo beğenemedi bir türlü.

cereyan not aldım bilgilerini tatlım
kızlar başka listede olmayan varsa söylesin

cnm ben de yokum galiba:) yaş 27.ilk bebişim, kızım olacak inş. adı da zeynep:) muhtemel doğum tarihi 8 aralık...55 kilo ile hamile kaldım şu anda 61 kiloyum. başka ne yazcaktım:) bu arada şimdiden sağol cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…