2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Canım gaviskon kullanmayı dene istersen. O işe yarıyo. Hamilelikte kullanılabiliyo, bana doktorum önerdi.

Bir diğer yol da çift yastıkla uyuyablirsen uyumayı dene..

maşallah oğluşuna canım . ayy ne güzel yaa sezeryan olacakların günleri belli olmaya başladı ne zaman doğum yapıcağınızı biliyosunuz
sağol canım sezeryan olacağım için tarih ayarlaması yaptık tabi o kadar bekleyebilirsem

gökçecim bende şaşırdım geçen gittiğimde 1300 gr demişti küçük gelmişti hemen farkedermiki bu kadar birde ultrasondan ultrasona sanırım farkedbiliyor yinede çok sevindirik oldum sende bana 14 aralık demişti ilk gittiğimde bende bu tarihi deyince tamam olur dedi ama o güne bayağı bir talep varmış

sağol canım o gün bayağı nüfus patlaması olacak anlaşılan talep çok fazlaymış inşallah o günleri görebiliriz

Canım gaviskon kullanmayı dene istersen. O işe yarıyo. Hamilelikte kullanılabiliyo, bana doktorum önerdi.

Bir diğer yol da çift yastıkla uyuyablirsen uyumayı dene..

doktora gittiğimde isticektim unuttum . aslında benim düz yatmamam lazım hastane yatakları gibi olması gerekiyo tattıpğım yatağın yukarda olması gerekiyo doktorum öyle yat demişti

canım yaa.... bende her msj gönderdiğimde hamilelik takvimindeki kalan güne bakıyorum, sanki gün içinde değişecek..
yada ben msj yazdıkça azalacakmış gibi

bebeğim irileştikçe içimde kımıldadığını öyle net hissediyorum ki. bazen göğsümün altına kadar geliyor sanki. vuruşlarından göğsüm kımıldıyor. o ayaklarına dokunamamak çok üzüyo beni. Allahım hamilelerin duasını kabul edermiş. İnşallah kimseye evlat acısı vermesin. Kimseyi evladıyla sınayıp ayırmasın. bizi de sağlıkla kavuştursun

kremin adı kaolin di demi tatlım bana öyle bi krem yok dedi eczacı anneme doktora gidelim diyorum boşver diyo iltahap kalcak diyorum kaparsda giderim diyo götüremedim doktora kadını

canım kremin adını bir daha sorucam birazdan... nette kaolin yazdım bak şöyle bir yazı buldum Kıymık Batması | Sağlık Köşesi bi bak istersen sende

amin canım.. ne güzel dua etmişsin.. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah....

Günaydın kızlar geçmişi okumayı yeni bitirdim umarım herkes iyidir.....

chnb ve lezginka güzel haberlerle dönersiniz inşallah

canım 1 ve 2 güzel ben nikahımda şeker beğenmiştim o da 3 tl falandı malzemesini aldım kendim yaptım beğendiğimden daha güzel oldu ve neredeyse yarı fiyatına geldi. hem kendin yaptığında beğendiğin birkaç şeyi birleştirebiliyorsun ve daha şık birşey çıkıyor ortaya

işte kızlar. ama oda daha yerleşmedi, duvar lambaları takılacak giysileri yerleşicek. odadaki dağınıklık da inşallah toplanıcak:)))

canım çok güzel mışıl mışıl uyusun meleğin

aynı kafadayız bende o tarz şeyleri beğenmiyorum birde farklı olmasını istiyorum

ben de kapı süsü olarak bunu beğendim kızlar, sizce nasıl?Eki Görüntüle 534422

çok beğendimmmmm tam benlik ama pembesi

geçmiş olsun canım su tüketimini fazlalaştır

ayyy ne güzel rüya bu aralar hepimiz bebeklerimizi doğurduğumuzu görüyoruz rüyamızda... bu arada geçmiş olsun canım

Maşallah canım ne güzel tarihiniz de belli olmuş

amiiiinnnn

çok saol canım

kızlar dünden beri oğluşum hareket ettikçe aşağıya doğru yani resmen çıkış yoluna doğru baskı ve bi gıdıklanma hissediyorum...
size de oldu mu böyle bişey..?

selam kızlar,
öncelikle rabiaya çok geçmiş olsun, şimdi biraz daha iyi misin?

ve bebişimizin odasına yorum yapan herkese çok teşekkürler, bugün öğlen duvar kağıdı bakmayı düşünüyoum tüm oda pahalı olur ama en aızndan yatağın olduğu duvara düşündüm. bu arada odadaki avize yatakodasının avizesiydi, sizce aşırı saçma durmuş mu? bebek odasına uygun bi avize ile değiştireyim mi

canım benim biftekin mobilyaları onlar onun adına teşekkür ederim

evet hep erken düşünüyoruz ama hiç geç doğumu hesaba katmıyoruz

yaa evet sormaa bnde hep erken gelcek bu hasbam diyorummm içimize mi öyle doguyoo
yoksa korkuyormuyuzz artık bilemiyorumm..
valla küveze ihtiyacı olmadan dogsunn saglıklı olsunlarr gercekten zorr
Allahh yardımcımız olsunnnnnnnnnnnnn

kızlar dünden beri oğluşum hareket ettikçe aşağıya doğru yani resmen çıkış yoluna doğru baskı ve bi gıdıklanma hissediyorum...
size de oldu mu böyle bişey..?

evet ben de alltan çıkmaya çalışıo demiştim hatta eşime. bende de oluyo bu kadar aşağıda olabilir mi diyorum kendime.. dün akşamda sağ kasığımda az biraz ağrı vardı. olcak demekki artık böle şeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…