evet tatlım tam benlik rüyaydı çok mutluydu kız olduğunu duyunca:))) ama oğluşum üzülmesin ben yine mutluyum. benim sürekli var tatlım hamile kalmadan öncede vardı hamilelikle bir çıok fena olmaya başladı((
sağol canım sezeryan olacağım için tarih ayarlaması yaptık tabi o kadar bekleyebilirsemmaşallah oğluşuna canım . ayy ne güzel yaa sezeryan olacakların günleri belli olmaya başladı ne zaman doğum yapıcağınızı biliyosunuz
gökçecim bende şaşırdım geçen gittiğimde 1300 gr demişti küçük gelmişti hemen farkedermiki bu kadar birde ultrasondan ultrasona sanırım farkedbiliyor yinede çok sevindirik oldum sende bana 14 aralık demişti ilk gittiğimde bende bu tarihi deyince tamam olur dedi ama o güne bayağı bir talep varmışayyy canım... ne güzel gözün aydın.. bizim tarihlerimiz aynı ama seninki geçmiş benimkini :) benimkide pzt 1430 gr.dı.. küçük kalmış benim oğlum
12.12.12 süper.. tam benim istediğim tarih
bende kendi doktoruma haftaya pzt gidicem bakalım doğum tarihi hakkında bi bilgi verir inşallah
Maaşallah bebişine!
Anladığım kadrıyla 12.12.12 de bir patlama yaşanacak. Ben de sezeryen olursam diye doktorumla 2 tarih üzerinde konuştum. 7.12 ve 12.12 iki tarih de olabilir demişti doktorum. O günler biran önce gelsin inşallah...
Canım gaviskon kullanmayı dene istersen. O işe yarıyo. Hamilelikte kullanılabiliyo, bana doktorum önerdi.
Bir diğer yol da çift yastıkla uyuyablirsen uyumayı dene..
canım yaa.... bende her msj gönderdiğimde hamilelik takvimindeki kalan güne bakıyorum, sanki gün içinde değişecek..
yada ben msj yazdıkça azalacakmış gibi
bugunün nazlısıda sen olucaksın belli ettin kendinicanım hepimiz çok özledik... Ama zamanında gelsinler son ana kadar gelişsinler büyüsünler hem biraz daha özleyelim ki geldiklerinde bir sn yanlarında ayrılmayalım... Çok az kaldı canım biraz daha sabır....
kremin adı kaolin di demi tatlım bana öyle bi krem yok dedi eczacı anneme doktora gidelim diyorum boşver diyo iltahap kalcak diyorum kaparsda giderim diyo götüremedim doktora kadını
bebeğim irileştikçe içimde kımıldadığını öyle net hissediyorum ki. bazen göğsümün altına kadar geliyor sanki. vuruşlarından göğsüm kımıldıyor. o ayaklarına dokunamamak çok üzüyo beni. Allahım hamilelerin duasını kabul edermiş. İnşallah kimseye evlat acısı vermesin. Kimseyi evladıyla sınayıp ayırmasın. bizi de sağlıkla kavuştursun
canım kremin adını bir daha sorucam birazdan... nette kaolin yazdım bak şöyle bir yazı buldum Kıymık Batması | Sağlık Köşesi bi bak istersen sende
günaydın anniiilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben bugün Kadıköy'e gittim ve bebek şekeri satan birçok dükkanı gezdim. Ama hiçbir bebek şekerini beğenmedim maalesefHiçbir şey almadan çıktım. Şimdi internetten bakıyorum da sizce bunlardan hangisi güzel.
Eki Görüntüle 534294 Eki Görüntüle 534295 Eki Görüntüle 534296 Eki Görüntüle 534297 Eki Görüntüle 534298
Pahalılar canım yaa. Saçmalık aslında. Bu 4.5 TL'ye satılan bebek şekerleri var ya. İnternette gördüm bir adam toptan olarak satıyor. Perakende satışı yok ama. Böyle tülsüz, şekersiz hali. Ne kadar biliyor musun? 0,50 kuruş sadece! Üstüne ekledikleri kâra bak Allahaşkına.
işte kızlar. ama oda daha yerleşmedi, duvar lambaları takılacak giysileri yerleşicek. odadaki dağınıklık da inşallah toplanıcak:)))
Çok sağol canım, siteye baktım ama yine beğendiğim bir şey olmadı.
Şöyle bir aksilik var ki; ben deniz kabuklu şekerleri, böyle minik biblo olan şekerleri, biberon olan şekerleri, telden bebek arabası vs. tarzı şekerleri sevmiyorum. Benim sevdiklerim aslında şu tarz.
Eki Görüntüle 534409
Ama bunun aynısını yakın zamanda eşimin kuzeni yaptırdı. Aynısını yaptırırsam ona özendiğim falan düşünülür, istemem öyle şey.
ben de kapı süsü olarak bunu beğendim kızlar, sizce nasıl?Eki Görüntüle 534422
gunaydın kızlar geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir dün çok kötüydüm geceden karnımda bi ağrı vardı çok kötü işe geldım hala devam ediyo sonra hastaneye gittim doktor acil nst ye soktu çok şükür bişey cıkmadı ama hala agrım devam ediyodu kan ve idrar tahlılı yapıldı idrar de ılerı derecede enfeksıyon çıktı doktor ılac yazdı şimdi çok şükür iyiyim
günaydın kızlar bu gece rüyamda doğum yapmışım 3çüzmüş bebeklerim hepside kızmış eşimi arıyorum ben doğum yaptım 3müş bebekler hemde hepsi kız diyorum eşim çok seviniyo kız olduğuna Allahım yüzüme güldü kızım oldu diyodu. sonra emzirmeye çalışıyorum ama sütüm yetmiyo aç kaldılar diye üzülüyorum birinin yüzünü gördüm çok güzel bi bebekti yaaa.
kızlar bu gece ne oldu bende mide rahatsızlığı varya midemdeki asitli s uyurken ağzıma kadar geldi bi anda yataktan bi fırladım ayağa eşimde korktu oda uyandı nefes alamadım bi süre az daha nefessiz kalsaydım kesin öteki tarafa giderdim çok kötü oldum yaaaa(çok korktum bebişime bişey olucak diye benim bi anda korkup kalkmamla bebeişimde kalktı hareket etmeye başladı öyle rahat ettim.
günaydın tatlı annişler dün doktor kontrolümüz vardı oğluşum 1680 gr olmuş gelişimide 6 gün önden gidiyormuş çok sevindim tahlillerim yapıldı biraz kansızlık çıktı kan ilacını ikiye çıkarttık birzada idrarda enfeksiyon varmış antibiyotik verdi bu arada doğum iznini aktardık ben beklemiyordum daha vereceğini bugünde evdeyim süper ya evde olmak sezeryan tarihimizde kesinleşti 12.12.12 olacak allah nasip ederse
sizler nasılsınız olumsuz birşey yok değilmi yine birsürü yazmışınız hepsini okuyamadım yinede bir bakayım
bebeğim irileştikçe içimde kımıldadığını öyle net hissediyorum ki. bazen göğsümün altına kadar geliyor sanki. vuruşlarından göğsüm kımıldıyor. o ayaklarına dokunamamak çok üzüyo beni. Allahım hamilelerin duasını kabul edermiş. İnşallah kimseye evlat acısı vermesin. Kimseyi evladıyla sınayıp ayırmasın. bizi de sağlıkla kavuştursun
Günaydın kızlar geçmişi okumayı yeni bitirdim umarım herkes iyidir.....
chnb ve lezginka güzel haberlerle dönersiniz inşallah
canım 1 ve 2 güzel ben nikahımda şeker beğenmiştim o da 3 tl falandı malzemesini aldım kendim yaptım beğendiğimden daha güzel oldu ve neredeyse yarı fiyatına geldi. hem kendin yaptığında beğendiğin birkaç şeyi birleştirebiliyorsun ve daha şık birşey çıkıyor ortaya
canım çok güzel mışıl mışıl uyusun meleğin
aynı kafadayız bende o tarz şeyleri beğenmiyorum birde farklı olmasını istiyorum
çok beğendimmmmm tam benlik ama pembesi
geçmiş olsun canım su tüketimini fazlalaştır
ayyy ne güzel rüya bu aralar hepimiz bebeklerimizi doğurduğumuzu görüyoruz rüyamızda... bu arada geçmiş olsun canım
Maşallah canımne güzel tarihiniz de belli olmuş
amiiiinnnn
bu ara hepimiz öyleyiz sürekli bir erken doğum korkusu:))) halbuki bir çoğumuz belki yaramazları 41 42. haftalara kadar beklicez...
okudum tatlım saol bal yazıyo bide onu denemek lazım
Girdiğimden beri geçmiş okuyorum yoruldum yahuuu
Lezginka çok cici mobilyaların bembeyaz çok asil ve freshh..güle güle büyüsün içinde kuzucuğunn..
Yarın sabah 10:30 da randevumuz varrr,kızımızı görcez inş.
erkenden yatmak gerek herkese iyi geceler kızlar..
evet hep erken düşünüyoruz ama hiç geç doğumu hesaba katmıyoruz
kızlar dünden beri oğluşum hareket ettikçe aşağıya doğru yani resmen çıkış yoluna doğru baskı ve bi gıdıklanma hissediyorum...
size de oldu mu böyle bişey..?
canım benim biftekin mobilyaları onlaronun adına teşekkür ederim
kızlar dünden beri oğluşum hareket ettikçe aşağıya doğru yani resmen çıkış yoluna doğru baskı ve bi gıdıklanma hissediyorum...
size de oldu mu böyle bişey..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?