Cnm bende varim ikinci bebek erkek yas 31 bu arada kasimin ilk haftasi kontrolum var.
mervecim sağol canım inşallah güzel haberler veririm.
seatire birinci bebiş demeyi unutmuşum ilk 58 kilo idim
Günaydınlar, nasılsınız kızlar? ay gülmekten öldüm ben yaaa star tv de atilla taş var, yamyam style diye bir şarkı söylüyor, şu meşhur gangnam style ın türkçe versiyonu, hala gülüyorum yaaa
günaydın kızlar bu gece rüyamda doğum yapmışım 3çüzmüş bebeklerim hepside kızmış eşimi arıyorum ben doğum yaptım 3müş bebekler hemde hepsi kız diyorum eşim çok seviniyo kız olduğuna Allahım yüzüme güldü kızım oldu diyodu. sonra emzirmeye çalışıyorum ama sütüm yetmiyo aç kaldılar diye üzülüyorum birinin yüzünü gördüm çok güzel bi bebekti yaaa.
kızlar bu gece ne oldu bende mide rahatsızlığı varya midemdeki asitli s uyurken ağzıma kadar geldi bi anda yataktan bi fırladım ayağa eşimde korktu oda uyandı nefes alamadım bi süre az daha nefessiz kalsaydım kesin öteki tarafa giderdim çok kötü oldum yaaaa(çok korktum bebişime bişey olucak diye benim bi anda korkup kalkmamla bebeişimde kalktı hareket etmeye başladı öyle rahat ettim.
rüyan için hayır olsun diyelim :) şu mide asiti olayı bazen beni de çok kötü yapıyor ama normalmiş canım.
günaydın tatlı annişler dün doktor kontrolümüz vardı oğluşum 1680 gr olmuş gelişimide 6 gün önden gidiyormuş çok sevindim tahlillerim yapıldı biraz kansızlık çıktı kan ilacını ikiye çıkarttık birzada idrarda enfeksiyon varmış antibiyotik verdi bu arada doğum iznini aktardık ben beklemiyordum daha vereceğini bugünde evdeyim süper ya evde olmak sezeryan tarihimizde kesinleşti 12.12.12 olacak allah nasip ederse
sizler nasılsınız olumsuz birşey yok değilmi yine birsürü yazmışınız hepsini okuyamadım yinede bir bakayım
kolay gelsin canım , şimdiden iyi yolculuklar diliyorum, yolculukta sık sık mola verip yürümeyi ihmal etme ok...
saol canım, word'e attım 4 sayfa oldu :))) eşim görünce şaşıracak bu neeee dicek kesin :)))
ben bundan bi çıktı alıp öyle gideyim alışverişe
sağol cnm,ne çok alınacak şey var yaaaa hepsinde de bi sürü seçenek, insanın kafası karışıyor. ama güzel telaşlar rabbime şükürler olsun:)
not aldım ablacım
kızlar dünden beri oğluşum hareket ettikçe aşağıya doğru yani resmen çıkış yoluna doğru baskı ve bi gıdıklanma hissediyorum...
size de oldu mu böyle bişey..?
klonuda yaz tatlım adı belliyse onuda söyle
Bir kaç gündür yoğun ağrılar çekiyorum sanki biri rahmimi ortadan ikiye ayırıyor baskı baskı yürürken resmen gebeşlere döndüm ay bu doğuma kadar sürecekmi resmen sadece yatarken ağrı hissetmiyorum otururken kalkerken yürürken yatakta sağdan sola dönerken aralığa ne kadar kaldı ya çin işkencesi gibi bu baskı bacaklarımın arasında sanki bir kafa var gibi acaip bir his kontrolümde 22 sinde ay az kaldı sabredeceğim
cnm ben de söledim ama gözden kaçtı sanırım. yaş 27 ilk bebiş kızım olacak inş. adı da zeynep:) doğum 8 aralık inş. 55 ile hamile kaldım şu an 61 kiloyum. ama bu sefer de beni görmezsen küscem cnm
geçmiş olsun canım, ilaçlarını ihmal etme enfeksiyon bizim için çok önemli çünkü.
yok senide not aldım tatlım yazanların hepsini not aldım kızlar merak etmeyin
günaydın kızlaaaar bende saate akıp duruyorum çok heyecanlıyım bebişimle buluşucaz bugün görümcem aradı beni o götürecek bugün yalnız gitmemi istemedi halasıda görsün bebişi. ne güzel sezeryan olacaklar tarihi belli benim bebiş hiç daha pozisyon aldığı yok boyna dönüyor içimde
rabiaya geçmiş olsun canım
nigarcım maşallah bebişine ve sana allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinşu enfeksiyon illa az da olsa çıkıyo bende de içtiğimiz su yetmiyor mudur nedir
gökçe sanada iyi yolculuklar canım şimdiden güle güle git Allah kuvvet versin rahatça yap alışverişini
seatire kız bebek görmek berekettir canım evinize bereket gelecek bebiş doğunca. ha bu arada listede ben yokum canım yaşım 34 şuan ki kilom 69, doğum tarihi 26.12.12 kız bebiş ismi belli değil babası hala bakıyo beğenemedi bir türlü.
hmmm bi anne adayına küsmek de yakışmıyordu zaten:) çok sağol cnm
Bir kaç gündür yoğun ağrılar çekiyorum sanki biri rahmimi ortadan ikiye ayırıyor baskı baskı yürürken resmen gebeşlere döndüm ay bu doğuma kadar sürecekmi resmen sadece yatarken ağrı hissetmiyorum otururken kalkerken yürürken yatakta sağdan sola dönerken aralığa ne kadar kaldı ya çin işkencesi gibi bu baskı bacaklarımın arasında sanki bir kafa var gibi acaip bir his kontrolümde 22 sinde ay az kaldı sabredeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?