2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydın tatlım az önce bende show da izledim:))

rüyan için hayır olsun diyelim :) şu mide asiti olayı bazen beni de çok kötü yapıyor ama normalmiş canım.

günaydın canım maşallah bebişine

kolay gelsin canım , şimdiden iyi yolculuklar diliyorum, yolculukta sık sık mola verip yürümeyi ihmal etme ok...

saol canım.. inşallah güzel bir yolculuk olur bizim için... evet doktor da dedi 2 saatte bir 10-15 dk yürüyüşler yap dedi...4-5 saatte gideriz heralde, 2 kere mola veririz yeter

Son düzenleyen: Moderatör:
saol canım, word'e attım 4 sayfa oldu :))) eşim görünce şaşıracak bu neeee dicek kesin :)))
ben bundan bi çıktı alıp öyle gideyim alışverişe

canım sen onlardan eleme yap, sonra 2 ye böl sayfayı yoksa seni götürmez eşin istanbula...

sağol cnm,ne çok alınacak şey var yaaaa hepsinde de bi sürü seçenek, insanın kafası karışıyor. ama güzel telaşlar rabbime şükürler olsun:)

evet canım her şey de gerekli değil mesela banyo termometresi almıştım büyük oğlanda kullanmadım. dirsekle ayarlıyorsun ısıyı...

not aldım ablacım

sağ ol tatlım...

seastire bizide eklermisin canım :)

hamile kaldığım kilom:53
ilk bebiş:erkek - Melih Efe
muhtemel doğum tarihimiz: 08-22 aralık

klonuda yaz tatlım adı belliyse onuda söyle

cnm ben de söledim ama gözden kaçtı sanırım. yaş 27 ilk bebiş kızım olacak inş. adı da zeynep:) doğum 8 aralık inş. 55 ile hamile kaldım şu an 61 kiloyum. ama bu sefer de beni görmezsen küscem cnm

evet son aylar böyle oluyor... benim de belim ağrıyor bugün...

yok senide not aldım tatlım yazanların hepsini not aldım kızlar merak etmeyin

Günaydın canım, seni de güzel haberlerle bekliyor olacağız :)

allah kolaylıklar versin canım:))) hepimiz öyleyiz hepimizin farklı farklı şikayetleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…