- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
Google Image Result for http://image5.sahibinden.com/photos/76/82/33/big_77768233g7z.jpg benim aldığım buna benzer tabi ufak tefek ayrıntılarda farklılıklar var ama böyle yani:d
Selam kızlar bu gün bizimde doktor kontrolümüz var saat 15:30 da egepol hastanesinde . merakla bekliyorum bakalım bebişimiz ne kadar olmuş.. normalde önceki kontrolde 2 hafta gerideydik umarım açığı biraz olsun kapatabilmişizdir:):) ... sağlıkla gelsin bebişlerimiz.....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geceliklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
kaliteli kumaşları falannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok kullanıslıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
cnm benim güzel günlerde gülügüle giyin inş.
merhaba kızlar
vitamincim hayırlı olsun geceliklerin,güle güle eskit
kontrole giden arkadaşlar iyi haberlerle dönmiştir veya döner inşallah
ymd dalin iyidir canım ,kullananlar genelde memnun.Ama ben kullanmazdım sanırım.
Selamm annişlerrrrrrrrrrrrrrrrr
Bizim kontrolümüz vardı,işlerden dolayı bizim net kontrol tarihimiz olamıyo ayarlayınca gidiyoruz 3 aşağı 5 yukarı günlerde
1,620 kg olmuş kızım en son kontrol 1 ay önceydi 980 gr.dı..boy söylemiyo benim dr.um hiç sağlıklı bi boy almak zormuş çünkü artık.
kasım sonu gel gün belirleyelim dedi,20 aralık görünüyo usg göre.15 gün öncesini hesapla dedi,ama ben sonuna kdar durmasından yanayım.gidince konuşucam zaten yeniden.
en erken aralık 15 olur yani.DR.sadık ahmet hastanesinde olucak doğum
500 TL fiyatı sezeryan.bakalım şimdilik böyle bi değişiklik olmazsa..
bizden haberler böyle şimdilik.öpenzi herkesleriii
Selam kızlar bu gün bizimde doktor kontrolümüz var saat 15:30 da egepol hastanesinde . merakla bekliyorum bakalım bebişimiz ne kadar olmuş.. normalde önceki kontrolde 2 hafta gerideydik umarım açığı biraz olsun kapatabilmişizdir:):) ... sağlıkla gelsin bebişlerimiz.....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geceliklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sizce Dalin'in bakım seti iyi midir kızlar?
butikbebe'de şöyle bir şey var. Alsam mı acaba...
Eki Görüntüle 534801
biftekçim sade ve güzel bi oda seçmişsin çok hoş iyi günlerde kullansın bebişinişte kızlar. ama oda daha yerleşmedi, duvar lambaları takılacak giysileri yerleşicek. odadaki dağınıklık da inşallah toplanıcak:)))
çok güzeeelben de kapı süsü olarak bunu beğendim kızlar, sizce nasıl?Eki Görüntüle 534422
bencede 3. güzel canımŞimdi eşime gösterdim modelleri. Şu üçünü beğendi.
Eki Görüntüle 534420 Eki Görüntüle 534421 Eki Görüntüle 534423
Birincisi için sitede "mavi stokta kalmamıştır" yazıyor. Olup olmadığını soracağız. 2 ve 3 numaranın ise sadece erkek figürlü olanları olacak, eğer alırsak.
canım çok geçmiş olsun bol us iç dikkat et kendinegunaydın kızlar geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir dün çok kötüydüm geceden karnımda bi ağrı vardı çok kötü işe geldım hala devam ediyo sonra hastaneye gittim doktor acil nst ye soktu çok şükür bişey cıkmadı ama hala agrım devam ediyodu kan ve idrar tahlılı yapıldı idrar de ılerı derecede enfeksıyon çıktı doktor ılac yazdı şimdi çok şükür iyiyim
maşallah kız isterim dedin 3 tane birden doğurmuşsun çok güzel rüyaymışgünaydın kızlar bu gece rüyamda doğum yapmışım 3çüzmüş bebeklerim hepside kızmış eşimi arıyorum ben doğum yaptım 3müş bebekler hemde hepsi kız diyorum eşim çok seviniyo kız olduğuna Allahım yüzüme güldü kızım oldu diyodu. sonra emzirmeye çalışıyorum ama sütüm yetmiyo aç kaldılar diye üzülüyorum birinin yüzünü gördüm çok güzel bi bebekti yaaa.
kızlar bu gece ne oldu bende mide rahatsızlığı varya midemdeki asitli s uyurken ağzıma kadar geldi bi anda yataktan bi fırladım ayağa eşimde korktu oda uyandı nefes alamadım bi süre az daha nefessiz kalsaydım kesin öteki tarafa giderdim çok kötü oldum yaaaa(çok korktum bebişime bişey olucak diye benim bi anda korkup kalkmamla bebeişimde kalktı hareket etmeye başladı öyle rahat ettim.
ne mutlu sana artık bebişine kavuşacağın günü biliyosun allah hayırlısıyla kurtarsın canım bebişinede maşallah kocaman olmuşgünaydın tatlı annişler dün doktor kontrolümüz vardı oğluşum 1680 gr olmuş gelişimide 6 gün önden gidiyormuş çok sevindim tahlillerim yapıldı biraz kansızlık çıktı kan ilacını ikiye çıkarttık birzada idrarda enfeksiyon varmış antibiyotik verdi bu arada doğum iznini aktardık ben beklemiyordum daha vereceğini bugünde evdeyim süper ya evde olmak sezeryan tarihimizde kesinleşti 12.12.12 olacak allah nasip ederse
sizler nasılsınız olumsuz birşey yok değilmi yine birsürü yazmışınız hepsini okuyamadım yinede bir bakayım
bencede durması daha iyi tatlım maşallah bebişineSelamm annişlerrrrrrrrrrrrrrrrr
Bizim kontrolümüz vardı,işlerden dolayı bizim net kontrol tarihimiz olamıyo ayarlayınca gidiyoruz 3 aşağı 5 yukarı günlerde
1,620 kg olmuş kızım en son kontrol 1 ay önceydi 980 gr.dı..boy söylemiyo benim dr.um hiç sağlıklı bi boy almak zormuş çünkü artık.
kasım sonu gel gün belirleyelim dedi,20 aralık görünüyo usg göre.15 gün öncesini hesapla dedi,ama ben sonuna kdar durmasından yanayım.gidince konuşucam zaten yeniden.
en erken aralık 15 olur yani.DR.sadık ahmet hastanesinde olucak doğum
500 TL fiyatı sezeryan.bakalım şimdilik böyle bi değişiklik olmazsa..
bizden haberler böyle şimdilik.öpenzi herkesleriii
inş iyi haberlerle gelirsin canımSelam kızlar bu gün bizimde doktor kontrolümüz var saat 15:30 da egepol hastanesinde . merakla bekliyorum bakalım bebişimiz ne kadar olmuş.. normalde önceki kontrolde 2 hafta gerideydik umarım açığı biraz olsun kapatabilmişizdir:):) ... sağlıkla gelsin bebişlerimiz.....
gözünaydın hadi hayırlı olsunkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar bugün sonunda alışverişe gittik daha eksikler var ama annem gelincede onları hallederiz
eşimde biraz acele ettiği için tam istediklerimi alamadım ama yinede baya bişey aldım civile gittik fiyatlarda çok uygun gerçekten
fotoğraflarını çekeyim eklerim
kızlar bugün sonunda alışverişe gittik daha eksikler var ama annem gelincede onları hallederiz
eşimde biraz acele ettiği için tam istediklerimi alamadım ama yinede baya bişey aldım civile gittik fiyatlarda çok uygun gerçekten
maşallah kızına annesi... büyütmüşsün çok şükür bebişi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?