2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ben çıkıyorum az evi toparlıyayım başka varsa buraya yazsın yada mesaj atsın ben eklicem kızlar

Amiiiiin inşallah

kızlar ben çıkayım bişeyler yiyeyim. hazırlanayım yavaş yavaş görüşürüz sonra

gökçecim ne zaman çıkıyosunuz yola tatlım şimdiden iyi yolculuklar

2 gibi çıkmayı planladık canım, eşim işe gitti birazdan gelir.. aperatif bişeyler hazırladım yiyip toparlanır çıkarız artık...

kendinize çok iyi bakın, Allah'a emanet olun kızlar...

2 gibi çıkmayı planladık canım, eşim işe gitti birazdan gelir.. aperatif bişeyler hazırladım yiyip toparlanır çıkarız artık...

kendinize çok iyi bakın, Allah'a emanet olun kızlar...

iyi yolculuklar cn kendınıze iyi bakın sizde allah a emanet olun

selam kızlar. dün ofisten erken çıktım bebek şekeri filan bakayım diye eşimde çalışmaktan vazgeçti o da geldi beraber eminönündeki şark hana gittik. kızlar diğer yerleribilmiyorum ama şark handa çok bebek şekeri alabileceğiniz dükkan var, ayrıca kendiniz yapabilmeniz içinde ayrı ayrı da malzemeleri alabileceğinizde çok yer var. ben kendim yapmak istiyordum o kadr çok model buldum ki gerçi iş paraya bakıyor :)
süslü emzikli biberonlar bbuldum aldım mavişli mavişli hem de biberonun başlığı kapak gibi açılıyor, biberonun içersine renkli drajelerden leblebi şekerlerinden hani kıvırcık gibi gözüken :) koymayı düşünüyorum. çok beğendim ben.

ayakkabılar var içinde şeker koyman için kesesi olan. sonra üzerinde baby yazan kumaş çantalar var ucunda emzik asılı :) çantanın içersine yine şeker vs koyabiliyorsun.

aynı şekilde mama önlükleri var baby yazılı :) buzdolabı magnetleri var leylekli bebişlerin olduğu.
bebek arabaları bariçersine şeker koyulabilecek tarzda. ya çok değişik şeyler var insan hepsini almak istiyor.
söylediklerim 50 ile 75 kuruş arasında fiyatları.

Selam kızlarrrr
Güzel bir gün diliyorum herkeseeeee

ya buraya gelip bebişlerle ilgili birşeyler okudukça hamileliğime yoğunlaşınca herşeyi unutuyorum. iyiki bulmuşum burayı. dün akşam sağolsun görümcemin gereksiz laf sokması moralimi bozmuştu sabah hala sinirlerim bozuktu. hamile olan benim yinede kimseden yardım beklentim yok ama nedense herkesin şu halimde bile benden beklentileri var pofff

evet dogru hatirladin canim:)
Az kaldi bebislere kavusmamiza ins sorunsuz kavusuruz . dikis varsa zaten zorlamamak lazim.
benim suan normal gidiyor dinlenme vermedi dr. sadece ameliyat yerin ince tehlikeli dedi. Aralik 15-29 arasi almak istiyor bebegi
ama ben istemiyorum:) yani en azindan sancim gelsin istiyorum. yine sezaryan olucaksa olurum. gerci normal dogum gonlumden
geceni br kere denemek istiyorum dr la bu ctesi konusucam. ins kabul eder. aradan 4 yil gecmis olucak cunku.
hakimizda hayirlisi olsun canim

Sizce Dalin'in bakım seti iyi midir kızlar?
butikbebe'de şöyle bir şey var. Alsam mı acaba...

Gökçe yola çıktın mı? İyi yolculuklar canım. Kendine çok dikkat et ve çabuk gel

chnb, sen de bize güzel haberler getir. Bugün senin adına ben bile heyecanlıyım inan :)) Belki doğum tarihin falan netleşir. Sabırsızlıkla bekliyorum kontrol sonuçlarını. Bütün dualarım seninle.

Selamm annişlerrrrrrrrrrrrrrrrr
Bizim kontrolümüz vardı,işlerden dolayı bizim net kontrol tarihimiz olamıyo ayarlayınca gidiyoruz 3 aşağı 5 yukarı günlerde
1,620 kg olmuş kızım en son kontrol 1 ay önceydi 980 gr.dı..boy söylemiyo benim dr.um hiç sağlıklı bi boy almak zormuş çünkü artık.
kasım sonu gel gün belirleyelim dedi,20 aralık görünüyo usg göre.15 gün öncesini hesapla dedi,ama ben sonuna kdar durmasından yanayım.gidince konuşucam zaten yeniden.
en erken aralık 15 olur yani.DR.sadık ahmet hastanesinde olucak doğum
500 TL fiyatı sezeryan.bakalım şimdilik böyle bi değişiklik olmazsa..
bizden haberler böyle şimdilik.öpenzi herkesleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…