Sizce Dalin'in bakım seti iyi midir kızlar?
butikbebe'de şöyle bir şey var. Alsam mı acaba...
Eki Görüntüle 534801
Selamm annişlerrrrrrrrrrrrrrrrr
Bizim kontrolümüz vardı,işlerden dolayı bizim net kontrol tarihimiz olamıyo ayarlayınca gidiyoruz 3 aşağı 5 yukarı günlerde
1,620 kg olmuş kızım en son kontrol 1 ay önceydi 980 gr.dı..boy söylemiyo benim dr.um hiç sağlıklı bi boy almak zormuş çünkü artık.
kasım sonu gel gün belirleyelim dedi,20 aralık görünüyo usg göre.15 gün öncesini hesapla dedi,ama ben sonuna kdar durmasından yanayım.gidince konuşucam zaten yeniden.
en erken aralık 15 olur yani.DR.sadık ahmet hastanesinde olucak doğum
500 TL fiyatı sezeryan.bakalım şimdilik böyle bi değişiklik olmazsa..
bizden haberler böyle şimdilik.öpenzi herkesleriii
Selam kızlar bu gün bizimde doktor kontrolümüz var saat 15:30 da egepol hastanesinde . merakla bekliyorum bakalım bebişimiz ne kadar olmuş.. normalde önceki kontrolde 2 hafta gerideydik umarım açığı biraz olsun kapatabilmişizdir:):) ... sağlıkla gelsin bebişlerimiz.....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geceliklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
kaliteli kumaşları falannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok kullanıslıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
kzlar ist.da hava çok sıcak 3 gündür acayip bunaldm yaaa:84:
evet canım resmen yanıyor istanbul bende sabahları su içinde uyanıyorum sıcaktan dolayı
aynen valla 2 li kg.larıda görebilicekmiyiz acaba
son güne kdar bekletmem lazım kızımı ki kilo alsın.bu arada kızlar muz bebeklerde acaip kilo yapıyo.son günlerinizde aklınızda olsun.
Muz ve haşlanmış yumurtaaaaa..
kızlar bugün sonunda alışverişe gittik daha eksikler var ama annem gelincede onları hallederiz
eşimde biraz acele ettiği için tam istediklerimi alamadım ama yinede baya bişey aldım civile gittik fiyatlarda çok uygun gerçekten
fotoğraflarını çekeyim eklerim
kzlar ist.da hava çok sıcak 3 gündür acayip bunaldm yaaa:84:
evet canım resmen yanıyor istanbul bende sabahları su içinde uyanıyorum sıcaktan dolayı
kızlar bugün sonunda alışverişe gittik daha eksikler var ama annem gelincede onları hallederiz
eşimde biraz acele ettiği için tam istediklerimi alamadım ama yinede baya bişey aldım civile gittik fiyatlarda çok uygun gerçekten
ay sorma ya o terliyerek uyanmak varya hayattan nefret ettiriyor beni
işin aksi tarafı en son cumartesi yıkanmıştm,bugün yıkanmalıyım ama nasl üşeniyorum
ay sorma ya o terliyerek uyanmak varya hayattan nefret ettiriyor beni
işin aksi tarafı en son cumartesi yıkanmıştm,bugün yıkanmalıyım ama nasl üşeniyorum
Boğucu bi sıcak var değil mi? Bende çok bunalıyorum hasta olurum diye cam da açamıyorum. acını anlıyorum yani :))
Sizce Dalin'in bakım seti iyi midir kızlar?
butikbebe'de şöyle bir şey var. Alsam mı acaba...
Eki Görüntüle 534801
aynen valla 2 li kg.larıda görebilicekmiyiz acaba
son güne kdar bekletmem lazım kızımı ki kilo alsın.bu arada kızlar muz bebeklerde acaip kilo yapıyo.son günlerinizde aklınızda olsun.
Muz ve haşlanmış yumurtaaaaa..
Canım bence böyle setlere para vermeyin..
Bunun içinde kullanıcan en önemli şey şampuan.
pudra nerdeyse artık hiç önerilmiyo.
sprey ne işe yarıyo çözemedim,
sabun yaşında kullanılıyo nerdeyse uzunca bi zaman zaten sadece şampuanla yıkanıyo.
onun haricinde yıkama jeli en kullanışlısı jhansons almıştım ben şampuan ve duş jelini çok memnun kaldım.
havlu mendil zaten primalar bile 3,90 civarı.
pişik kremi bepanthol-bepanthen gayet güzeller fiyatlarıda uygun
bu pakete bu fiyat çok fazla.
ha birde kızlarrrrrr
hangi marka alıcanıza karar veremezseniz her markanın numune gönderme gibi durumları var.bez ıslak mendil pişik kremi vs.
sitelerinden kolaylıkla isteyebilirsiniz..nivea,dalin,prima,molfix,huggies ve mama markaları hepsi numune ürünler gönderiyo ufak boylarından.
tavsiye ederim..
selam kızlar,nasılsınız?
yavrusum cicileri ekle hemen,çok merak ettim,güle güle kullansın güzel kızın canım benim,alışverişe de gittin ya senden mutlusu yoktur şimdi
serpilcim nasılsın tatlım? ben bugün iyiyim,dün bi gariptim yaa anlamadım,gece de uyumadım doğru düzgün,eşim balığa gitti,geceye kadar yalnızım,yapacak çok işim var,hangisinden başlasam bilemiyorum :26:
yarın akşam beşiğimiz gelecekmiş kızlar,yaşasın,kızımın beşiği de geliyor
görürsün cnm inş. şimdiden maşallah bebişine:)
ben muz tüketemiyorum cnm kabızlık yapıyo ama yumurta aklımda bulunsun teşekkürler
selam kızlar,nasılsınız?
yavrusum cicileri ekle hemen,çok merak ettim,güle güle kullansın güzel kızın canım benim,alışverişe de gittin ya senden mutlusu yoktur şimdi
serpilcim nasılsın tatlım? ben bugün iyiyim,dün bi gariptim yaa anlamadım,gece de uyumadım doğru düzgün,eşim balığa gitti,geceye kadar yalnızım,yapacak çok işim var,hangisinden başlasam bilemiyorum :26:
selam kızlar,nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?