2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Sizce Dalin'in bakım seti iyi midir kızlar?
butikbebe'de şöyle bir şey var. Alsam mı acaba...

Eki Görüntüle 534801

canım bende bime gelen dlinin setini almıştım minik olanlarını ama fiyatı sanki indirimli gibi gelmedi bana çünkü eczaneden 200 ml bebek yağını 10 tl ye aldım onunla kıyaslarsak ucuz değil gibi nıveanın atta çantası var migrosta oda aynı fiyattı sanki hem çantası ve alt açma örtüsüde var

maşallah canım

inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

gözün aydın canım güle güle kullan

evet canım resmen yanıyor istanbul bende sabahları su içinde uyanıyorum sıcaktan dolayı

ay sorma ya o terliyerek uyanmak varya hayattan nefret ettiriyor beni
işin aksi tarafı en son cumartesi yıkanmıştm,bugün yıkanmalıyım ama nasl üşeniyorum

canım inşallah bişey kalmadı zaten 2 kilolara 3 leri bile görüceğiz hepbirlikte:)))

muz ve yumurta olayı aklımda bulunsun bende son haftalarda çok çok yiyeyimde tombik yapayım oğlumu

gözün aydın canım prensesimiz güle güle giyinsin cicilerini erkeklerde bu hep var sevmiyorlar alışverişi yada bizler kadar düşkün değiller oyüzden bize öyle geliyor neyse almışsınız ya bişeyler önemli olan o zaten hele bi doğsun eksikleri hiç bitmez

evet canım resmen yanıyor istanbul bende sabahları su içinde uyanıyorum sıcaktan dolayı

sadece istanbul değil bursada yanıyo kızlar yada ne biliyim biz yanıyoruz allahtan son aylarımız yaza gelmedi yoksa kesin ben ölürdüm sıcaklardan

merakla bekliyoruzzzz

işin aksi tarafı en son cumartesi yıkanmıştm,bugün yıkanmalıyım ama nasl üşeniyorum

üşenme canım ben hergün yıkanıyorum sonrada o duştan sonra öyle bir mayışıyomki o keyif başka bir keyif :)

üşenme canım ben hergün yıkanıyorum sonrada o duştan sonra öyle bir mayışıyomki o keyif başka bir keyif :)

merakla bekliyoruzzzz

Sizce Dalin'in bakım seti iyi midir kızlar?
butikbebe'de şöyle bir şey var. Alsam mı acaba...

Eki Görüntüle 534801

Canım bence böyle setlere para vermeyin..
Bunun içinde kullanıcan en önemli şey şampuan.
pudra nerdeyse artık hiç önerilmiyo.
sprey ne işe yarıyo çözemedim,
sabun yaşında kullanılıyo nerdeyse uzunca bi zaman zaten sadece şampuanla yıkanıyo.
onun haricinde yıkama jeli en kullanışlısı jhansons almıştım ben şampuan ve duş jelini çok memnun kaldım.
havlu mendil zaten primalar bile 3,90 civarı.
pişik kremi bepanthol-bepanthen gayet güzeller fiyatlarıda uygun
bu pakete bu fiyat çok fazla.

ha birde kızlarrrrrr
hangi marka alıcanıza karar veremezseniz her markanın numune gönderme gibi durumları var.bez ıslak mendil pişik kremi vs.
sitelerinden kolaylıkla isteyebilirsiniz..nivea,dalin,prima,molfix,huggies ve mama markaları hepsi numune ürünler gönderiyo ufak boylarından.
tavsiye ederim..

görürsün cnm inş. şimdiden maşallah bebişine:)
ben muz tüketemiyorum cnm kabızlık yapıyo ama yumurta aklımda bulunsun teşekkürler

selam kızlar,nasılsınız?

yavrusum cicileri ekle hemen,çok merak ettim,güle güle kullansın güzel kızın canım benim,alışverişe de gittin ya senden mutlusu yoktur şimdi

serpilcim nasılsın tatlım? ben bugün iyiyim,dün bi gariptim yaa anlamadım,gece de uyumadım doğru düzgün,eşim balığa gitti,geceye kadar yalnızım,yapacak çok işim var,hangisinden başlasam bilemiyorum :26:

yarın akşam beşiğimiz gelecekmiş kızlar,yaşasın,kızımın beşiği de geliyor

edit : ayrıca bu pakkette bebe yağı bile yok.
en çok kullanılan şey bebe yağı bu ihtiyaçlardannn

bademcim hoşgeldin canım :)) biz iyiyiz napalım bildiğin gibi oğluşumla çalışmaya devam ((( iyi olmana çok sevindim tatlım... dünürünü uğurladık yola çıkacaktı saat 2 gibi:))) işlerin bir yerinden başla ama sakın kendini yorma ucundan ucundan yap bol bol da dinlen... Gülcenin beşiği geliyomuş çok sevindim... Gelir gelmez resmini istiyorum ona göre:)))

görürsün cnm inş. şimdiden maşallah bebişine:)
ben muz tüketemiyorum cnm kabızlık yapıyo ama yumurta aklımda bulunsun teşekkürler

Rica ederim canım.muz bende sıkıntı yaratmadı.zaten bu gebeliğimde o konuda pek sıkıntım olmadı,ilkinde çok zordu benim için bi kaç hafta çekmiştim.
bunda çok şükür hergün düzenli.umarım son zamanlarda da olmaz sıkıntıda rahat yerim bende

hayırlı olsun cnm güzel güzel uyur bebişin içinde inş.

Hoşgeldin canım beşiğinin fotosunu koyarsın artık biz meraklı hamişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…