- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
herkese günaydın kızlar... bugün saat 12.00 de benim de doktor kontrolüm vaaaarrrrr :)))) çok heyecanlıyım ve sabırsızlanıyorum, çok özledim oğlumu :))))
bende kız bebiş istiyorum inşallah bi dahakine kız olur canım yaaa:)))
ben daha bebişimin hiç bişeyini yıkamadım geç kaldım sanırımhergün diyorum bu akşam halletcem ama eve gidince yemeği yiyip sızıp kalıyorum nerdeeeeeeee bebiş kıyafeti yıkamak bayram tatilini onlarla geçirmem gerekecek sanırım, daha bi sürü de eksik var ama allah tan işin alışveriş kısmı çok tatlı:)
amin canım inşallah. tatlım bu arada annem dün elindekini çıkarmış çok sevindim yaaa
kızlar benim gitti gidiyordan çektiğim nedir.hatırlarsanız bir ara çoğumuz ışıklı kaplumbağa aldık. eve geleni beğenince biz görümceme de sipariş ettik 2 tane. biri bozuk çıktı geri gönderdik. aradan 1 ay geçti en az. dün hastaneye giderken kargo aradı yolda. ben de pijama aldım ya onlar sandım adres istediler verdim. ama 17. 30 dan sonra eve geliriz dedim. dr doğuma gidince 2 saat bekledik eve de geç gittik. evde 78 yaşında kayınvalide var almamış ürünü para yok diye 12 tl demişler kargoya. demiş kapıcıya ver parayı al ondan gelince verirler... kargoda 2 fatura varmış 2. görmemiş güya 12 demiş. kapıcıdan 18 tl almış. kamlumbaya baktım bizim gönderdiğimiz bozuk kamlumbağa. Aldığım yere de ulaşamıyorum. elimde 18 tl kargo ücreti verdiğim bir de bozuk kaplumbağam oldu... sinirden erken doğurtcaklar beni...
ikincıler benım erkek senın kızolur allah nasip ederse inş. iki evladı tatmıs oluruz
herkese günaydın kızlar... bugün saat 12.00 de benim de doktor kontrolüm vaaaarrrrr :)))) çok heyecanlıyım ve sabırsızlanıyorum, çok özledim oğlumu :))))
kızlar siz bebişlerin cicilerine yumuşatıcı kullandınız mı?
hadi ya çıkarabilmiş demek çok sevindim canım çok geçmiş olsun
canım benimde eksik var ama az ,az yapmak lazım ne olur ne olmaz hazır olsun
ama geç kalmış değilsin ancak yapılıyor daha zamanımız var nasıl olsa
kızlar siz bebişlerin cicilerine yumuşatıcı kullandınız mı?
kızlar nst ye kaçıncı haftadan sonra giriliyo???
kızlar nst ye kaçıncı haftadan sonra giriliyo???
ayyy hadi gözün aydın canım iyi haberlerle gel inşallahbizim yerimizede öpücük ver oğluşuna
güzel haberlerle gel resim bekliyoruz tatlım. ahh bende özledim oğlumu yaaaa
hadi gözün aydın güzel haberlerini bekliyoruz....
benimde akşam NSTm var umarım bir sıkıntı çıkmaz
güzel haberlerini bekliyoruz canım seninde:))) inşallah herşey yolundadır
cnm ben pazartesi girdim 33. haftanın ilk günüydü
inşallah bi sıkıntı çıkmaz canımhadi gözün aydın güzel haberlerini bekliyoruz....
benimde akşam NSTm var umarım bir sıkıntı çıkmaz
ben kullanmadım yumuşatıcı almayı unutmuştumda
ama bundan sonraki yıkamalara kullanacağım
aman canım ya çok kötü bişey kıymık batması elini biyerede süremezsin çok kötü batar iyiki çıkmışsaol canım iltihap kapmak üğzereydi tam zamanında çıktı vala
merak etme canım bayram tatilinde yaparsın hem ne kaldı şurda 1 hafta sonra bayramsağol cnm. ne bileyim telaşlandım birden ya erken doğarsa zeynebim diye:)
ben dalinin yumuşatıcısını kullandım canım.
mermaidciğim güzel haberlerle gelin... md de gidecek bugün:))
seastre, yavrus anlamadım gitti. yatmıyor olsam almam netten bir şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?