2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ben daha bebişimin hiç bişeyini yıkamadım geç kaldım sanırım hergün diyorum bu akşam halletcem ama eve gidince yemeği yiyip sızıp kalıyorum nerdeeeeeeee bebiş kıyafeti yıkamak bayram tatilini onlarla geçirmem gerekecek sanırım, daha bi sürü de eksik var ama allah tan işin alışveriş kısmı çok tatlı:)

canım benimde eksik var ama az ,az yapmak lazım ne olur ne olmaz hazır olsun
ama geç kalmış değilsin ancak yapılıyor daha zamanımız var nasıl olsa

canım yaaa(( bu ne allah aşkına yaaa (( offf gene mi dünyanın kargosunu ödeyeceksin offff bu kez bide bozuk bir kaplumbağa için(( neyse canım sen genede sinirlenmemeye çalış relaks davran içinden 10 kadar falan say((

herkese günaydın kızlar... bugün saat 12.00 de benim de doktor kontrolüm vaaaarrrrr :)))) çok heyecanlıyım ve sabırsızlanıyorum, çok özledim oğlumu :))))

hadi gözün aydın güzel haberlerini bekliyoruz....

benimde akşam NSTm var umarım bir sıkıntı çıkmaz

kızlar siz bebişlerin cicilerine yumuşatıcı kullandınız mı?

ben kullanmadım yumuşatıcı almayı unutmuştumda
ama bundan sonraki yıkamalara kullanacağım

canım benimde eksik var ama az ,az yapmak lazım ne olur ne olmaz hazır olsun
ama geç kalmış değilsin ancak yapılıyor daha zamanımız var nasıl olsa

sağol cnm. ne bileyim telaşlandım birden ya erken doğarsa zeynebim diye:)

kızlar nst ye kaçıncı haftadan sonra giriliyo???

valla benim doktoruma kalsa nst ye falan bağlatmayacaktı henüz ama ben pazartesi günü bebeğim 2 gündr az hareket ettiği için gittim NSt ye bağlattı normal çıktı herşey benim kız hafif keçi olduğundan beni merak ettirmek hoşuna gidiyor sanırım perşembe günü gel yeniden bağlan garanti olsun dedi yoksa randevum 37. haftamda o zamana kadar bağlatmayacaktı yani

mermaidciğim güzel haberlerle gelin... md de gidecek bugün:))

seastre, yavrus anlamadım gitti. yatmıyor olsam almam netten bir şey...

ayyy hadi gözün aydın canım iyi haberlerle gel inşallah bizim yerimizede öpücük ver oğluşuna

güzel haberlerle gel resim bekliyoruz tatlım. ahh bende özledim oğlumu yaaaa

hadi gözün aydın güzel haberlerini bekliyoruz....

benimde akşam NSTm var umarım bir sıkıntı çıkmaz

güzel haberlerini bekliyoruz canım seninde:))) inşallah herşey yolundadır

teşekkürler kızlar :)))

inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım
yumuşatıcı kullanmayışın çok farkettimi canım nasıl çıktı çamaşırlar
saol canım iltihap kapmak üğzereydi tam zamanında çıktı vala
aman canım ya çok kötü bişey kıymık batması elini biyerede süremezsin çok kötü batar iyiki çıkmış
sağol cnm. ne bileyim telaşlandım birden ya erken doğarsa zeynebim diye:)
merak etme canım bayram tatilinde yaparsın hem ne kaldı şurda 1 hafta sonra bayram
ben dalinin yumuşatıcısını kullandım canım.

canım nasıl memnun kaldınmı ya bide bimde diada felan varmı bu yumuşatıcıdan bugün alayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…