2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

mermaidciğim güzel haberlerle gelin... md de gidecek bugün:))

seastre, yavrus anlamadım gitti. yatmıyor olsam almam netten bir şey...

canım en iyisi görerek almak tabi ama sıkma canını vardır bundada bir hayır
seastiremin dediği gibi sadakan olsun

Son düzenleme:

kargo parayı kapıcıdan almış, ödedim bile... Ama kargoda da bir saçmalık var kayınvalide yaşlı almamış para yok diye evde bulamadık kağıdı bırak git. sen benim ürünümü nasıl başkasına bırakır para alırsın imza yok bir şey yok...

neyse artık haram olsun dedim...

KIZLAR ÇOK ÖNEMLİ BİR SORUM VAR. Bİ DK BENİ DİNLEYİN...

Şimdi benim son adet tarihim 10 şubat ama dr bana ilk muayenede sat uyumsuzluğu nedeniyle 2 mart diye bi adet tarihi belirleyip 7 aralık tahmini doğum tarihi verdi. Şimdi içime bi kurt düştü ya hata yaptıysa? çünkü bebeğin gelişimi de son zamanlarda önde gitmeye başladı. Ben kasım ortasında doğururmuyum sizce? ne düşünüyorsunuz?

canım gerçekten gayrıresmi ama son zamanlarda neredeyse bütün kurumlar böyle laçkalaştı hiç ciddiyet yok
kimseye güvenilmiyor artık
evet canım ben çok beğendim ama bim ve dia da var mı bilmiyorum, eşim başka bir marketten almıştı. ama olması gerekir diye düşünüyorum.

sağol canım bende bi bakayım o zaman

evet kızlar sadakam olsun... bu sene sadaka sevabımı kargolara hibe etttim...

canım iki hafta önden gidiyosa ilk sat hesaplaması doğru o zaman bence kasımda doğurursun sen

tatlım benimde sat 6 mart ama benimde sata göre tarih vermedi doktorum bebeğin gelişimine göre tarih belirledi ama benim bebeğim uyumlu gidiyo doktorun verdiği doğum tarihiyle o yüzden bişey diyemicem

canım bu hesaplama işlemi hep kafamı karıştırmıştır ama sat 10 şubat çok erken, benim sat 10 mart yani aramızda 1 ay var... keşke başka bir doktora daha görünseydin ve için rahat etseydi.

boşver canım olan olmuş dediğin gibi(( ama sahiden çok sinir bozucu nasıl başkasına teslim ederler

inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım
yumuşatıcı kullanmayışın çok farkettimi canım nasıl çıktı çamaşırlar

inşallah canım valla hiç farketmedi yine yumuşacık mis gibi çıktılar makineden ütüleyincede süper oldular...
sonrasında bende Dalinin yumuşatıcısını aldım a101 den fiyatı da çok uygundu 3Tl keşke 1 tane daha alsaydım diyorum

canım olabilir bana da öyle demişlerdi benim adet tarihim de 1 mart eski doktorum uyumsuzluk var 1 hafta geriden gidiyrsun demişti 12.12.2012 doğum tarihi vermişti şimdi bebeğim o 1 haftayyı kapattı hatta 1 haftada önden gidiyor ve muhtemel doğum tarihimiz 29.11.2012 ye kadar çekildi

fatmacaannn canım adetin düzenliyse sata göre haesap dorudur başka dr ye de sor bence...

benim de 4 hafta önden ovulasyon testiyle yumurtlamamı tespit etmeseydim ben de erken mi döllendi diye düşünecektim...:44:

yanılma payı var bence olabılır sen erken dogurcan bu gıdışle

canım yanii öndende gidiyomuş bebiş olabilir bence başka bi doktora daha görünme şansın var mı ? varsa bence bi git görün derim... hayır dediğin gibi erken doğarsa hazırlıksız yakalanma bide bu işin tabii tıbbi boyutu var erken diye ciğer geliştirici iğne falan yapar belki hiç gerek yokken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…