inşallah canım valla hiç farketmedi yine yumuşacık mis gibi çıktılar makineden ütüleyincede süper oldular...
sonrasında bende Dalinin yumuşatıcısını aldım a101 den fiyatı da çok uygundu 3Tl keşke 1 tane daha alsaydım diyorum
canım olabilir bana da öyle demişlerdi benim adet tarihim de 1 mart eski doktorum uyumsuzluk var 1 hafta geriden gidiyrsun demişti 12.12.2012 doğum tarihi vermişti şimdi bebeğim o 1 haftayyı kapattı hatta 1 haftada önden gidiyor ve muhtemel doğum tarihimiz 29.11.2012 ye kadar çekildi
canım iki hafta önden gidiyosa ilk sat hesaplaması doğru o zaman bence kasımda doğurursun sen
tatlım benimde sat 6 mart ama benimde sata göre tarih vermedi doktorum bebeğin gelişimine göre tarih belirledi ama benim bebeğim uyumlu gidiyo doktorun verdiği doğum tarihiyle o yüzden bişey diyemicem
canım bu hesaplama işlemi hep kafamı karıştırmıştır ama sat 10 şubat çok erken, benim sat 10 mart yani aramızda 1 ay var... keşke başka bir doktora daha görünseydin ve için rahat etseydi.
canım olabilir bana da öyle demişlerdi benim adet tarihim de 1 mart eski doktorum uyumsuzluk var 1 hafta geriden gidiyrsun demişti 12.12.2012 doğum tarihi vermişti şimdi bebeğim o 1 haftayyı kapattı hatta 1 haftada önden gidiyor ve muhtemel doğum tarihimiz 29.11.2012 ye kadar çekildi
seastire canım sen ona bakarsan benimkinin 1 ay geriden gelmesi lazım totom yerinden kalkmıyor
benimkide neredeyse bi aya yakın tatlım:)))))
baştan bebekle hafta uyumluydu ama hep 2-3 gün önden gidiyor falan derken 1 hafta 2 hafta falan demeye başladılar. bende kek gibi her doktora aynen bu şekilde asıl adetim 10 şubat ama 2 mart belirlediler dedim. hiç biri itiraz etmedi. arife günü kontrolüm var bu konuyu iyice konuşmam lazım. çünkü bebeğimin şu an ki gelişimi ile satım uyumlu. ama bi de şunu düşünüyorum eğer bi uyumsuzluk olsaydı detayşı ultrasonda falan farkedilmezmiydi? off kafam çok karıştı...
öyle canım ya sorma sen çok arkada kaldın kısmet olursa birdahaki aydan itibaren hepimizin bebişlerini tek,tek görcen
evet öyle olucak tatlım :))) biz nalanıcaz size en son göstercem ben paşamı :)))
yanılma payı var bence olabılır sen erken dogurcan bu gıdışle
canım yanii öndende gidiyomuş bebiş olabilir bence başka bi doktora daha görünme şansın var mı ? varsa bence bi git görün derim... hayır dediğin gibi erken doğarsa hazırlıksız yakalanma bide bu işin tabii tıbbi boyutu var erken diye ciğer geliştirici iğne falan yapar belki hiç gerek yokken...
Ben hep durumu söyledim ama içime böyle kurt düşmediğinden akıl edip araştırmamıştım. Onlarda haa tamam dediler yorum yapmadılar. Ama olağan bişey mi, ben mi abarttım, yoksa onlar mı ilgisizdi bilemem. gerçi dr bulcam diye kaç kişiye muayene oldum hepsi birden atlamış olamaz demi?fatmacann sen bikaç defa dr değiştirmiştin yanlış hatırlamıyosam onlar bu konuda ne dedi
birde şuan ilk gittiğin doktoramı devam ediyosun
bencede sen bu konuyu iyice araştır canım... aklımızda sorun işareti kalmasın dimi ama
Ben hep durumu söyledim ama içime böyle kurt düşmediğinden akıl edip araştırmamıştım. Onlarda haa tamam dediler yorum yapmadılar. Ama olağan bişey mi, ben mi abarttım, yoksa onlar mı ilgisizdi bilemem. gerçi dr bulcam diye kaç kişiye muayene oldum hepsi birden atlamış olamaz demi?
Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Arife günü randevum var. Bu konuyu deşeyim ben. Bugün aklıma geldi bu. Hiç düşünmemiştim.
evet öyle olucak tatlım :))) biz nalanıcaz size en son göstercem ben paşamı :)))
aman olsun sağlıkla gelsinde biz bekleriz paşanı
kızlar siz bebişlerin cicilerine yumuşatıcı kullandınız mı?
öyle ya sorma 34 haftaya girdim bende inanamıyorum bu ay bitince9. ayıma girmiş olacamşaka maka ay bitiyor. erken doğumlarla birlikte yavaş yavaş bebekler gelmeye başlaraayyy çok heyecanlı :18: ben hala 8 aylık hamile olduğuma inanamıyorum. nerdeyse doğurcam hala inanılmaz geliyor. sizde öyle misiniz?
günaydın tontişler,nasılmış bugün herkes bakalım
mermaid hayırlı haberlerle gel tatlım..merakla bekliyorum..
yavrusum Dalin'in yumuşatıcısını aldım ben de..
Lezginka canım maaşallah bebişine de sana da,kekler işe yaramış
hala çok yorgunum,dün bitmişim resmen iş yapmaktan..erken kalkayım da geçmişi kaçırmayım dedim ama maaşallah doldurmuşsunuz yine,anca bitirdim..
serpilcim atmışsın beni kontrol listesinin en sonuna yahu,ben niye bu kadar geç gidiyorum acaba yaa doktoru arayayım da erken gideyim en iyisi
arkadaşlar ben 2011 ağustos annesiyim birde 5 yaşında oğlum var sizlere tavsiyem ilk birkaç ay bebeklerinizin çamaşırlarını sadece bebe sabunu ile yıkayın yumaşatıcı kimi bebeklerde alerji yaptığı için çok önerilmiyor ...şimdiden hepinize kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum...
şaka maka ay bitiyor. erken doğumlarla birlikte yavaş yavaş bebekler gelmeye başlaraayyy çok heyecanlı :18: ben hala 8 aylık hamile olduğuma inanamıyorum. nerdeyse doğurcam hala inanılmaz geliyor. sizde öyle misiniz?
şaka maka ay bitiyor. erken doğumlarla birlikte yavaş yavaş bebekler gelmeye başlaraayyy çok heyecanlı :18: ben hala 8 aylık hamile olduğuma inanamıyorum. nerdeyse doğurcam hala inanılmaz geliyor. sizde öyle misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?