2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Sütüm yookk ama iyi olurdu hakkaten. Ben bayramdan sonra izne ayrılıyorum. aslında çalışabilsem biraz daha çalışmak isterdim ama bebeğim izin verir mi bilmiyorum

canım benim( akşam içeriz bizde karşılıklı artık napalım:))) ayrıl tatlım boşver benim işyeri sorun çıkardığı için ben mecburen çalışıyorum benim yerimede dinlenirsin:))))

chnb maşallah tombişine doğum yaklaştı desene allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsın

oh saatler olsun canım sende atlatmışsın kıl tüy işini ben daha bekletiyorum mağara kadını oldum
Yavrus tatlim bayildim aldiklarina, gule gule giysin boncuk kizin :))

Chnb, Lezginka iyi haberlerle gelmenize sevindim, zaten azicik kaldi - gulp :-S

Diger herkesi ve meleklerini coook opuyorum, butun gecmisi okuma firsatim olmadi :)))

Bir de yavruscugum annem bebisin kiyafetlerini makinenin icine kacmasinlar bi de renkleri karismasin diye eski yastik kiliflarinin icine koyup oyle atmis makineye. Yine de cok zit renkleri ayirmistir tabii, en azindan koyular ve aciklar olarak :))
önerilerin ve yorumun için çok sağol canım allah kimsenin gözünde bırakmasın bu hevesleri inşallah
maşallah kız bebişin tosun olmuş iyce eh tabi götürdün pastaları,kekleri yağlandırdın kızı dimi
canım ya iyi olmanıza çok sevindim inşallah sonuna kadar öyle gideriz sağlıklı bir şekilde yani
evet kızlar haklısınız ufak parçaları bi torbaya koymak lazım ya siz olmasanız ben nunları nereden bilcem iyiki varsınız
günaydın kızlar;

bugün hepiniz uyuyosunuz galiba tembeller:))) bide yasemincim burda oda ben gibi sanırım emekçi:))))
günaydın canım ben 7,30 da kalktım her zamanki gibi
tüm hamişlere ve yavruşlarına günaydınnnnnnnn... güzel haberlerle dolu bi gün olsun inş.

günaydın herkese.
sabah sabah uyumak vardı şimdi, bende 5 hafta daha çalışıp ayrılcam.
5 hafta nasl geçecek bakalm. şmdiden zor işe gelmesi.
günaydın canım allah bütün çalışan hamiş annelere kuvvet versin
Günaydın kızlar...
günaydın tatlım
Eki Görüntüle 535369

Son düzenleme:
evet dünürüm ee doğurunca öyle bitaneyle kalmicaksın 3 tane birden yapıcaksın. Allahım inş rüyalarımı gerçekleştiride oğluşuma bi kız kardeş gelir

amin canım benim allah hayırlısından gönlüne göre versin inşallah
ekledim dünürüm geçmişe bakabilirsin

günaydın yavrusum; hoşgeldin....

serpilurhan, yasemin tokat, sassenac, lezginka, yavruz unuttuğum tüm arkadaşlarım sağ olun. çok sevindim maşallah topiğimizde de kötü haberler yok...

lezginka maşallah kızına canım... benim oğlan da kapadı gül cemalini göremedik yine...

serpilciğim acelesi yok 15. 45 saati randevumun topluca yazarken eklersin...

yavrusum gördüm cicileri. çok güzeller Allah güle güle giymeyi nasip etsin...

günaydın herkese.
sabah sabah uyumak vardı şimdi, bende 5 hafta daha çalışıp ayrılcam.
5 hafta nasl geçecek bakalm. şmdiden zor işe gelmesi.

gunaydın aynen tatlım benım 2 hafta bıtıyo yarın kaldı 3 hafta daha sonra bızde yatarız tabi tombişler erken gelmezlerse

günaydın canım; hoşgeldin eklerim tatlım

bayıldım bayıldım resme...

Aslında insan içinden bir yerden sevinirken biraz da endişeleniyor. benim anne sütü takıntım var illa mama vermeden anne sütüyle beslemek istiyorum iri bebeği doyuramazsam korkusu oluyor. sağlıklı olsun tabi öncelikle...

vitamin güle güle kullannnnnnnnnnnnnnnnn

gunaydın aynen tatlım benım 2 hafta bıtıyo yarın kaldı 3 hafta daha sonra bızde yatarız tabi tombişler erken gelmezlerse

erken gelirse de doğum izninden sonraya eklenir, bizm için iyi olr .
ama 1 hafta falan:)
sağlıklı olsunlar da iş de biter.
inşallh bi kucağımıza alabilsek sağlıklı tombişlerimizi:)

ahh ahh ben hep kız doğurmak istiyorum ama olmuyo:)))) napalım Allahım ikinci bebişleri kız nasip etsin biz erkek analarına tatlım

ahh ahh ben hep kız doğurmak istiyorum ama olmuyo:)))) napalım Allahım ikinci bebişleri kız nasip etsin biz erkek analarına tatlım

bazen oluyo ya kız deyıp erkek cıkıyo erkek deyip kız cıkıyo belkı senınkıde oyle olur kız olur tabi önce sağlık cinsiyet onemlı değil allahın gucune gıder

maşallah canım çok şükür oğluşuna doğum zamanı belli oldumu yada nasıl doğum yapacağın
sağol canım daha güzelleri sizlerin olsun

erken gelirse de doğum izninden sonraya eklenir, bizm için iyi olr .
ama 1 hafta falan:)
sağlıklı olsunlar da iş de biter.
inşallh bi kucağımıza alabilsek sağlıklı tombişlerimizi:)

herşey gecer gıder sağlıklı olsunlarda

çok güzeller bunlar cimcimeye çok yakışıcak bunlar annesi ayy Allahım içlerinde görmeyide nasip etsin bizlere
amin canım inşallah hepsini görürüz cicilerin içinde
tatlım beyazları ve renklileri ayır 30 derecede yıka ben öyle yaptım bugün renklileri yıkicam

evet canım öyle yapcam yumuşatıcı aldıktan sonra yıkayacam sen almışmıydın yumuşatıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…