günaydın herkese.
sabah sabah uyumak vardı şimdi, bende 5 hafta daha çalışıp ayrılcam.
5 hafta nasl geçecek bakalm. şmdiden zor işe gelmesi.
Sütüm yookkama iyi olurdu hakkaten. Ben bayramdan sonra izne ayrılıyorum. aslında çalışabilsem biraz daha çalışmak isterdim ama bebeğim izin verir mi bilmiyorum
kızlar, 15.00 da hastanedeydim Arda bey normal doğuma gitti. 2 saat sonra geldi... nil hanımla baktılar yine...
r.a. uzunluğu 2. 4 ya da 6 ydı ...unuttum 2 üzeri süper dedi...
bakalım adaşım ne yapıyor dedi Arda bey:)) bebek yine çok iri 3 kilo olmuş... maşallah dediler...
uzun boyluymuş uzun saçlıymış... muayene fazla uzun sürmedi eliyle yüzünü kapamış göremedik yüzünü...
sonra odasına geçtik ilaçlar aynı. cleksanı sordum doğum sonrası kullanacak mıyım? senin çok ciddi değil değil ama o zaman gelsin konuşuruz değerlendiririz dedi...
bayramda olmaz gibi görünüyor... olursa da sanırım ankarada olacakmış. nil hanım ve arzu hanım nöbetçiymiş onlar da yapabilirmiş...
ferplex fol günde 1 tane, proluton 34 ten sonra kesilecek...
down sendromlu bebekler az hareket edermiş anne karnında var mı böyle bir şey dedim yok dedi hem senin oğlan kımıl kımı dedi. hareketi iyiymiş...
benden haberler böyle...
31 ekime yeni randevum...
oh saatler olsun canım sende atlatmışsın kıl tüy işini ben daha bekletiyorum mağara kadını oldumiyi geceler kızlar,Hürrem'i bitirdim,Türk filmine geçtim,Trt'de bir şener şen klasiği vecihi var,şiddetle tavsiye ederimçok yoruldum bugün,epilasyon,kaş-göz alma,yemek-bulaşık,ütü,banyo-fön derken bittim resmen ,sırtım çok ağrıyor,eşim gelse de masaj yapsa..
Yavrus tatlim bayildim aldiklarina, gule gule giysin boncuk kizin :))
Chnb, Lezginka iyi haberlerle gelmenize sevindim, zaten azicik kaldi - gulp :-S
Diger herkesi ve meleklerini coook opuyorum, butun gecmisi okuma firsatim olmadi :)))
önerilerin ve yorumun için çok sağol canım allah kimsenin gözünde bırakmasın bu hevesleri inşallahBir de yavruscugum annem bebisin kiyafetlerini makinenin icine kacmasinlar bi de renkleri karismasin diye eski yastik kiliflarinin icine koyup oyle atmis makineye. Yine de cok zit renkleri ayirmistir tabii, en azindan koyular ve aciklar olarak :))
maşallah kız bebişin tosun olmuş iycegünaydın cicis, şeker, tatlı minnak bebişlerin anneleri dün meraklandırmışım sizi gece yazdım ama tabi geç oldu herkes dağılmış
dün baya bi kalabalıktı, bekledik baya neyse görümcem olunca yanımda baya lafladık, millet kimisi yorgun kimisi hasta gibi görünüyo maşallah ben şakıyorum bülbül gibi espriler gırla nazar değdircem kendime doktorda iyi gördüm seni dedi.bebişim maşallah iyi kilosu 1834 haftasına göre maşallah bebişi iyi beslemişim tombik kızım benim. boyu hakkında bişey demiyor doktorum pek sağlıklı olmuyo boy ölçümleri dedi. şu an kafa yukarda ayaklar aşağıda 34 haftalığa kadar döner dedi ondan sonra dönmesi zorlaşır yeri daralıcak dedi bende zaten durmadan dönüp duruyo dedim. doktor gezdirdikçe aleti nereye koyduysa oraya kızım vurdu durdu ayaklar eller havada. ilk elleri yüzündeydi sanırım uykusu vardı sonra çekti ellerini yan profilden eller ayaklar yukarda poz verdi baya bi baktık herşey normal dedi bolbol hasret giderdik kızımla 1 hafta geç gitmenin acısı çıktı. tahmini ne zaman doğar diye sordum kız bebek durumuda gayet iyi 14-17 aralık gibi doğabilir dedi. 12sinde olabilir mi ki dedim sen istersen olur dedi hani sezeryan düşünürsem gibilerinden. daha normal sezeryan hakkında konuşmadık sanırım 34. haftada durum belli olacak bebeğin durumuna pozisyonuna göre. geçenki kalçamdaki bacağımdaki kasılmayı anlattım magnorm verdi ara sıra içebilirsin dedi. miğdem çok yanıyor bazende çok kötü oluyor çok rahatsız ediyor talcid falan alsam dedim gaviscon verdi kullananlar memnun sende çok yandığı zamanlar rahatsız ettiği zaman kullanabilirsin dedi.
yavrusum alışverişe gitmişsin sonunda çok sevindim çok güzel bişey bebişe bişeyler almakcicilerin çok güzel çok da yakışacak minnak kızına maşallah. çok küçük parçaları yıkarken mutlaka bez torba gibi bişeyin içine koy canım renklilerle beyazları ayrı yıka nolur nolmaz en fazla 40 derecede narin yıkama yap bozulmasın hemen kumaşları.
chnb canım maşallah bebişine sende çok güzel haberlerle gelmişsin kızım bak tekmeliyo beni arkadaşına selam söylüyoAllahım fazla ağrı sancı olmadan sağlıklı bir şekilde alalım bebeklerimizi kucaklarımıza hep ömür boyu sağlıklı olurlar inşallah.
günaydın canım ben 7,30 da kalktım her zamanki gibigünaydın kızlar;
bugün hepiniz uyuyosunuz galiba tembeller:))) bide yasemincim burda oda ben gibi sanırım emekçi:))))
tüm hamişlere ve yavruşlarına günaydınnnnnnnn... güzel haberlerle dolu bi gün olsun inş.
günaydın canım allah bütün çalışan hamiş annelere kuvvet versingünaydın herkese.
evet dünürüm ee doğurunca öyle bitaneyle kalmicaksın 3 tane birden yapıcaksın. Allahım inş rüyalarımı gerçekleştiride oğluşuma bi kız kardeş gelir
oh saatler olsun canım sende atlatmışsın kıl tüy işini ben daha bekletiyorum mağara kadını oldum
önerilerin ve yorumun için çok sağol canım allah kimsenin gözünde bırakmasın bu hevesleri inşallah
maşallah kız bebişin tosun olmuş iyceeh tabi götürdün pastaları,kekleri yağlandırdın kızı dimi
canım ya iyi olmanıza çok sevindim inşallah sonuna kadar öyle gideriz sağlıklı bir şekilde yani
evet kızlar haklısınız ufak parçaları bi torbaya koymak lazım ya siz olmasanız ben nunları nereden bilcem iyiki varsınız
günaydın canım ben 7,30 da kalktım her zamanki gibi
günaydın canım allah bütün çalışan hamiş annelere kuvvet versin
günaydın herkese.
Eki Görüntüle 534935 Eki Görüntüle 534936 Eki Görüntüle 534937 Eki Görüntüle 534938 Eki Görüntüle 534939 Eki Görüntüle 534940 Eki Görüntüle 534941 Eki Görüntüle 534942 Eki Görüntüle 534943 Eki Görüntüle 534944 Eki Görüntüle 534945 Eki Görüntüle 534946 Eki Görüntüle 534947 Eki Görüntüle 534948 Eki Görüntüle 534950 Eki Görüntüle 534951 Eki Görüntüle 534952 Eki Görüntüle 534953 Eki Görüntüle 534954 Eki Görüntüle 534955 Eki Görüntüle 534956 Eki Görüntüle 534957 Eki Görüntüle 534958 Eki Görüntüle 534959 Eki Görüntüle 534960 Eki Görüntüle 534961 Eki Görüntüle 534962 Eki Görüntüle 534963 Eki Görüntüle 534964 Eki Görüntüle 534965 Eki Görüntüle 534966 Eki Görüntüle 534967 Eki Görüntüle 534968 Eki Görüntüle 534969 Eki Görüntüle 534970 Eki Görüntüle 534971 Eki Görüntüle 534972 Eki Görüntüle 534973 Eki Görüntüle 534974 Eki Görüntüle 534975 Eki Görüntüle 534976
kızlar belki fikir olur diye etiketleride gösterdim
daha önce eklediklerimde var içlerinde hepsi bir olsun dedim
serpilurhan, yasemin tokat, sassenac, lezginka, yavruz unuttuğum tüm arkadaşlarım sağ olun. çok sevindim maşallah topiğimizde de kötü haberler yok...
lezginka maşallah kızına canım...benim oğlan da kapadı gül cemalini göremedik yine...
serpilciğim acelesi yok 15. 45 saati randevumun topluca yazarken eklersin...
yavrusum gördüm cicileri. çok güzeller Allah güle güle giymeyi nasip etsin...
gunaydın aynen tatlım benım 2 hafta bıtıyo yarın kaldı 3 hafta daha sonra bızde yatarız tabi tombişler erken gelmezlerse
yavrusum;
bayıldım tatlım ne güzel şeyler almışsın prensese hele o elbiselere bittim:))) fiyatlarıda uygunmuş bir sürü de şey almışsın maşallahallahım hepsini içinde bebişle görmeyide nasip etsin:))) yaaa kız doğurasım geldi şimdi:))) ne güzel rengarenk
günaydın canım; hoşgeldin eklerim tatlım
kızlar bu kıyafetleri nasıl yıkayabilirim kaç derecede birde hepsini bir atsam makinaya renkleri çıkmaz değilmi
[/QUOTE
- doktor Kontrol Listemiz
kızlar gökçe tatilden dönene kadar ben devam edicem.... Giderayak bana kitledi:)))randevu tarihleri ve saatleri belli olanlar msj atarlarsa eklerim listeye
mermaid76 18 ekim Perşembe saat:12.00
miskokulum 18 ekim perş. saat: 14:30
ymd 18 Ekim perş. saat: 17:00
ruzgarrr 19 ekim cuma saat: 17:30
Gecedicle 20 ekim cts saat: 09:00
biftek 20 Ekim cts saat: 09:15
serpilurhan 20 Ekim cts saat: 11.00 gulayaydogmus 20 Ekim cts saat: ???? vitaminc 20 ekim cts saat: 11:00 emi1987 20 Ekim cts saat: 14:30 esraumut 20 Ekim cts saat: ???? rabiaya 22 Ekim pzt saat: 09:00 istanbull34 22 Ekim Pzt saat: ???? fatmacann 24 ekim çarş. saat: 13:40 ozgezngn 29 ekim pzt saat: ???? bsygn 30 ekim salı saat: 09:20 pinarfrtn 30 ekim salı saat: 11:30 ceza83 30 ekim salı saat: ???? chnb 31 ekim çarş saat: ???? Sonesinti 1 kasım Prş saat : ???? burcu_gen 3 kasım Cts saat : ???? ecrin46 5 kasım pzt saat: ???? fd01 5 Kasım pzt saat: 09:00 mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30 eczreyrey 8 kasım cts saat: Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00 cereyan 9 kasım cuma saat:???? meoww 9 Kasım cts saat: badem30 10 Kasım cts saat:
cnm beni de ekler misin listeye 22 ekim ptesi 16.45 randevum
ahh ahh ben hep kız doğurmak istiyorum ama olmuyo:)))) napalım Allahım ikinci bebişleri kız nasip etsin biz erkek analarına tatlım
serpilurhan, yasemin tokat, sassenac, lezginka, yavruz unuttuğum tüm arkadaşlarım sağ olun. çok sevindim maşallah topiğimizde de kötü haberler yok...
lezginka maşallah kızına canım...benim oğlan da kapadı gül cemalini göremedik yine...
serpilciğim acelesi yok 15. 45 saati randevumun topluca yazarken eklersin...
yavrusum gördüm cicileri. çok güzeller Allah güle güle giymeyi nasip etsin...
erken gelirse de doğum izninden sonraya eklenir, bizm için iyi olr .
ama 1 hafta falan:)
sağlıklı olsunlar da iş de biter.
inşallh bi kucağımıza alabilsek sağlıklı tombişlerimizi:)
amin canım inşallah hepsini görürüz cicilerin içindeçok güzeller bunlar cimcimeye çok yakışıcak bunlar annesi ayy Allahım içlerinde görmeyide nasip etsin bizlere
tatlım beyazları ve renklileri ayır 30 derecede yıka ben öyle yaptım bugün renklileri yıkicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?