2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydın güzel anneler ve sevimli güzel kokulu minnak bbeişleri :))))))

ablacım çok sevindim maşallah kocaman olmuş bebeğin

Kizlar kontrolden sonra gorumceme gittim o yuz den yazamadim anca geldim eve merak etmeyin diye girdim bebiste masallah iyi bende iyiyim felaket uykum var detaylari yarin yazayim uyudum uyucam o kadar yorulmusum cok iyi geceler gorusuruz

amin canım seninde bebeğin kocaman olmuş inşallah döner canım

aynen öyle cnm benim :) 5 hafta daha çalışmaya devam evde olup uyuyanlara özenmiyo değilim hani

günaydın herkese.
sabah sabah uyumak vardı şimdi, bende 5 hafta daha çalışıp ayrılcam.
5 hafta nasl geçecek bakalm. şmdiden zor işe gelmesi.

uffff evet yaaa al benden de o kadar daha geçen hafta verdim raporumu ve 4 hafta daha çalışmak zorundayım hadi 1 haftası bayram kaldı 3 hafta kendimi teselli ediyorum

ablacım sütün besleyici olursa ek besine gerek kalmaz

kızlar benim gitti gidiyordan çektiğim nedir. hatırlarsanız bir ara çoğumuz ışıklı kaplumbağa aldık. eve geleni beğenince biz görümceme de sipariş ettik 2 tane. biri bozuk çıktı geri gönderdik. aradan 1 ay geçti en az. dün hastaneye giderken kargo aradı yolda. ben de pijama aldım ya onlar sandım adres istediler verdim. ama 17. 30 dan sonra eve geliriz dedim. dr doğuma gidince 2 saat bekledik eve de geç gittik. evde 78 yaşında kayınvalide var almamış ürünü para yok diye 12 tl demişler kargoya. demiş kapıcıya ver parayı al ondan gelince verirler... kargoda 2 fatura varmış 2. görmemiş güya 12 demiş. kapıcıdan 18 tl almış. kamlumbaya baktım bizim gönderdiğimiz bozuk kamlumbağa. Aldığım yere de ulaşamıyorum. elimde 18 tl kargo ücreti verdiğim bir de bozuk kaplumbağam oldu... sinirden erken doğurtcaklar beni...

maşallah tosuncuğa annesi herşeyin yolunda olmasına sevindim

canım ya çok sinir bozucu seninde bu konuda hiç şansın yok
bende sonradan o kaplumbağadan bi tane daha istedim sonra vazgeçince iadesini istedim iptal ettik dediler yinede kargo geldi
bende isteyen şahıs burada yok dedim zaten bu iptal edilmişti dedim geri gönderdim iki gün üstüste geldiler
başka bişey olsa git falanca kargo şubesinde al derler öyle getirmezler ikinci defa

Son düzenleme:

maşallah bebişine tatlım

maşallah canım çok şükür oğluşuna doğum zamanı belli oldumu yada nasıl doğum yapacağın
sağol canım daha güzelleri sizlerin olsun

canım zamanı konuşmadık dr yoğundu, ama sezaryen kesin... kız cicişleri başka güzel...

sağ ol canım pek de kaliteli değildi büyük oğlanda çok zorlayarak emzirdim fena da emmedi ama az emiyordu çok çok emem bebek değildi hep ayındakilerden zayıftı...

az kaldı canım dediğin gibi tatil de var sabret...

gunaydın aynen tatlım benım 2 hafta bıtıyo yarın kaldı 3 hafta daha sonra bızde yatarız tabi tombişler erken gelmezlerse

canım ne zordur çalışmak Allah kolaylık versin...

erken gelirse de doğum izninden sonraya eklenir, bizm için iyi olr .
ama 1 hafta falan:)
sağlıklı olsunlar da iş de biter.
inşallh bi kucağımıza alabilsek sağlıklı tombişlerimizi:)

Amin... sağlık önemli tabi...

Selam canım senin de bebişin tam tombik olmuş, maşallah size

herkese günaydın kızlar... bugün saat 12.00 de benim de doktor kontrolüm vaaaarrrrr :)))) çok heyecanlıyım ve sabırsızlanıyorum, çok özledim oğlumu :))))

bazen oluyo ya kız deyıp erkek cıkıyo erkek deyip kız cıkıyo belkı senınkıde oyle olur kız olur tabi önce sağlık cinsiyet onemlı değil allahın gucune gıder

yok olmaz teyzesi o bana denk gelmez. ama ben oğluşuma çok alıştım ikincisi kız olsun .bu gidişimde doktor testisleride gösterdi kesin yani erkek

canım zamanı konuşmadık dr yoğundu, ama sezaryen kesin... kız cicişleri başka güzel...
öyle canım mini ,mini etekler pembiş tokalar çok şirin oluyor
hayırlısı canım inşallah sağlıkla kurtarsın allah hepimizi
herkese günaydın kızlar... bugün saat 12.00 de benim de doktor kontrolüm vaaaarrrrr :)))) çok heyecanlıyım ve sabırsızlanıyorum, çok özledim oğlumu :))))

ayyy hadi gözün aydın canım iyi haberlerle gel inşallah bizim yerimizede öpücük ver oğluşuna

Son düzenleme:
amin canım inşallah hepsini görürüz cicilerin içinde

evet canım öyle yapcam yumuşatıcı aldıktan sonra yıkayacam sen almışmıydın yumuşatıcı

yok ben almadım bence gerek yok yavrusum bebişinin kokusu sinicek en güzel koku o zaten . bide bazen bazı çocuklara alerji yapıyo yumuşatıcı riske atmak istemedim benim teyxem almış alerji yapmış

yok olmaz teyzesi o bana denk gelmez. ama ben oğluşuma çok alıştım ikincisi kız olsun .bu gidişimde doktor testisleride gösterdi kesin yani erkek

ikincıler benım erkek senın kızolur allah nasip ederse inş. iki evladı tatmıs oluruz

seninde hiç sanşın yokmuş bu konuda ablacım yaaa çok sinir bozucu bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…